saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

15 de Juliol de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
 • CO45 - Els valors personals com a font d'energia professional (x3)

  Tens un objectiu? Coneix el model triaxial, que et donarà la clau dels teus valors personals i professionals, i t¿indicarà si es troben alineats. Amb un joc de cartes, descobreix la força que hi ha dins teu per crear un pla d¿acció i aconseguir el teu... (09:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:00)

 • Photoshop: Fotomuntatges creatius (pòsters, portades, cartells i espots publicitaris)

  Necessites millorar els teus coneixements d'algunes eines de Photoshop? Aquesta és una activitat pràctica on treballarem les eines avançades de Photoshop per realitzar fotomuntatges professionals publicitaris i editorials amb acabat professional.... (09:00)

 • Com fer la teva previsió de vendes

  Sessió que facilita una pràctica visió global de com fer les previsions de vendes. Enfocada tant a negocis offline i online. Facilita eines d'aplicació immediata..

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Circuits en paper: com treballar l'electricitat a través de la plàstica

  Postals que s'encenen i s'apaguen, postals que fan música,...en aquesta activitat treballarem l'electricitat des de la plàstica. Descobrirem com funciona l'electricitat, materials que ens permeten fer circuits en paper sense necessitat de cables i... (09:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:30)

 • Estratègia digital i implementació en els Social Media

  Com estructurar un pla de màrqueting digital, amb eines gratuïtes i de pagament per generar contingut diferencial i per mesurar els resultats. Exemples de bones pràctiques i d'errors a evitar. Si tens un projecte en mà i necessites aprofundir en... (09:30)

 • Machine Learning amb Python

  Aquest curs os introduirà al Machine Learning amb Python, el llenguatge més popular al món de l'aprenentatge automàtic. Després del curs coneixereu els principals conceptes de Machine Learning i seràs capaç de fer prediccions a partir d'un conjunt de... (09:30)

 • Com enfrontar-nos a la vigilància massiva

  Les revelacions d'Edward Snowden ens han deixat entreveure que les nostres comunicacions son espiades massivament per Estats, empreses i altres organitzacions de forma massiva. El negoci d'avui en dia son les dades dels costums i informació vital que... (09:30)

 • Pautes per començar en el món de l'e-commerce (X2)

  En aquestes sessions, obtindràs una visió global de què significa el comerç electrònic. T'oferirem eines per començar a perfilar el teu projecte i t'animarem a entrar en l'eCommerce com a alternativa i com a nova via de negoci

  Multisessió: 2... (09:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (10:00)

 • Arduino, Scratch, Makey Makey i Scratch for Arduino: incorpora'ls a l'aula

  El curs va orientat a docents que no coneixen Arduino, Scratch ni MakeyMakey o que les coneix molt poc i que necessita tenir-hi més experiència. Està pensat perquè l'equip docent entri sense saber-ne res i surti tenint habilitat en cada una d'elles,... (10:00)

 • Wordpress: gestió avançada (NOVA!)

  Ara que ja tens un projecte funcionant amb Wordpress de segur que vols fer coses més avançades per poder treure-li tot el suc. Amb aquest curs aprofundirem dins de Wordpress per realitzar les accions més habituals per a professionals i persones que... (10:00)

 • Fabriquem instruments populars

  Famílies i TIC és una iniciativa de divulgació orientada a apropar el món de la tecnologia a tota la família. Consta d'activitats diferents per aprendre jugant amb la tecnologia. Una primera proposta són tallers que s'imparteixen als Ateneus de... (10:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (10:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (10:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (11:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (11:30)

 • Fabriquem instruments populars

  Famílies i TIC és una iniciativa de divulgació orientada a apropar el món de la tecnologia a tota la família. Consta d'activitats diferents per aprendre jugant amb la tecnologia. Una primera proposta són tallers que s'imparteixen als Ateneus de... (11:30)

 • Aprèn a planificar, les claus de l'èxit

  Tot esforç adreçat a una bona planificació 'personal-professional' sempre resultarà rendible. Parteix amb avantatge obtenint models per a engegar el teu negoci, per a avaluar viabilitats, per a planificar les decisions d'impulsió i comunicació... (12:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (12:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (12:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (12:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (12:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (13:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (13:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (13:30)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • WhatsApp My Business: la millor forma de connectar amb la teva clientela

  Entendre per què WhatsApp té èxit i per què sorgeix WhatsApp My Business. Conèixer cap a on van les xarxes socials del 2019. Aprendre com funciona WhatsApp My Business. (14:00)

 • RF01 -Vine a fer el teu currículum a Barcelona Activa (x2)

  Portes temps sense cercar feina, no tens el currículum fet o el tens desactualitzat? No saps per on començar, et manca confiança i necessites ajuda per fer-lo? En aquesta activitat tindràs l'oportunitat de triar el que més et convingui sota... (15:00)

 • CO25 - Coaching cognitiu: sigues entrenador/a dels teus pensaments i emocions (X3)

  Aprèn a reconèixer els teus pensaments i les diferents estratègies cognitives, emocionals i conductuals per a un major autoconeixement, control, proactivitat i benestar. En definitiva, afronta eficaçment els canvis que es presenten al llarg de la vida. (15:00)

 • QGIS Desktop: Curs pràctic de funcionalitats avançades

  Aquest curs es una continuació del Curs bàsic de QGIS. Es treballaran les propietats més importants de les capes, és farà un ús complet de l'eina l'Atles, ús del complement de topologia per trobar errors topològics, creació de ràster a partir d'eines... (15:30)

 • Factors clau de la logística per a un e-commerce (x2)

  Si estàs pensant en un negoci de venda per Internet, en aquesta multisessió parlarem d'un dels factors estratègics que cal atendre amb molta cura: la logística. Coneixerem el funcionament de tots els tipus de logística aplicada a l'e-commerce,... (15:30)

 • Aprenentatge basat en projectes 2.0

  Vols introduir la metodologia de l'aprenentatge basat en projectes a la teva aula però no saps per on començar? Coneixes algunes tecnologies 2.0 però et resulta difícil integrar-les eficaçment dins dels processos d'ensenyament-aprenentatge i avaluació? Si... (15:30)

 • Introducció al modelat i a la impressió 3D per a professionals i PIMES

  Aquest curs introductori al món 3D dotarà a les persones assistents dels coneixements necessaris per començar a implementar i utilitzar impressores 3D en les seves vides professionals. Es veuran diferents tecnologies de fabricació additiva que podem... (15:30)

 • L'ABC de la Comunicació personal

  L'objectiu principal és dotar d'eines als participants per a que es comuniquin amb presència i de manera efectiva. Altres objectius de la sessió: Ampliar la consciència comunicativa per millorar la presència a l'hora de comunicar. Clarificar... (16:00)

 • Metodologies Agile per a la gestió de projectes i equips

  Gestiones projectes? Tens la sensació que cada cop has d'estar creant i innovant? La gestió d'equips es fa complexa? Tant les organitzacions com els equips professionals s'estan adaptant a la necessitat d'utilitzar metodologies de gestió àgil, que... (16:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • Photoshop per a principiants

  Conceptes inicials per treballar amb el programari professional estàndard de retoc fotogràfic. Practica com adaptar formats i resolucions, optimitzar per a web, anivellar i aplicar viratges, retocs facials, etc. (16:00)

 • Com crear el meu pla de comunicació per Instagram

  Instagram s'ha convertit en l'aparador online més important per captar nous clients. En aquest itinerari veurem totes les possibilitats que ens ofereix Instagram, les diferents plataformes de comunicació que hi ha dins la xarxa, quines accions podem fer... (16:00)

 • Desenvolupa una app per a Android amb Google App Inventor

  Crea fàcilment apps natives per a Android sense programar amb una eina online gratuïta. Aprèn el sistema de programació basat en blocs que evita el procés d'aprendre codi i sense installar complexos entorns de programació. (16:30)