saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

25 de Març de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 • Les competències per a la recerca de feina

  Buscar feina i dissenyar un pla per trobar-ne requereix posar en joc una sèrie de competències. En aquest curs descobriràs quines són les habilitats més importants per fer-ho i com afecten en el transcurs del procés. (00:00)

 • KM0: Dissenya el teu pla de recerca de feina

  Si vols trobar feina, és imprescindible que elaboris un pla d'acció per buscar-ne. Això t'ajudarà a centrar els teus esforços per aconseguir l'objectiu professional que t'has marcat. Dissenyar i planificar el teu pla de recerca de feina et permetrà saber... (00:00)

 • Abans de trucar a la porta, coneix el teu sector

  El mercat de treball i, concretament, el sector professional són alguns dels principals aspectes que més influeixen en la recerca de feina. L'objectiu d'aquest curs és conèixer com aprofitar la informació que aconsegueixes d'ells per millorar la teva... (00:00)

 • Comunica't!

  És impossible no comunicar. Ho fem en totes les situacions, encara que no parlem. Pèrò ho fem de manera adequada? "Comunica't" et proposa desenvolupar la teva competència en comunicació per tal que aquesta pugui ser el més eficient possible. En aquest... (00:00)

 • Treballa en companyia

  Avui dia, amb l'aparició de les noves tecnologies, no és estrany trobar feines on no necessitis establir una relació presencial amb altres persones. Malgrat el que pugui semblar, fins i tot aquest tipus de feines requereixen d'una gran capacitat per... (00:00)

 • Organitza el teu dia a dia

  "Organitza el teu dia a dia" és un curs amb el qual treballaràs la teva competència de Planificació i Organització. Es tracta d'un curs eminentment pràctic, que et donarà eines per ser una persona organitzada en la feina i, amb el qual, comprovaràs si... (00:00)

 • Teoria i pràctica de les proves de selecció

  "Teoria i pràctica de les proves de selecció" és un curs que pretén donar-te una visió general sobre què és un procés de selecció i que entra a analitzar les diferents proves amb què et pots trobar (00:00)

 • Treu temps al temps

  Acumules moltes coses damunt l'escriptori? El cap se ten va més sovint del que t'agradaria i perds la concentració en la feina? Quant de temps trigues a contestar un missatge d'un amic quan estàs treballant? Alguns mals hàbits ens poden generar... (00:00)

 • La carta de presentació: la porta d'entrada al teu cv

  Aprendràs a redactar la teva carta de presentació i a adaptar-la a diferents ofertes i processos de selecció (00:00)

 • EC93 - Productivitat emocional: transforma el que sents en resultats excel·lents

  Quantes vegades has planificat tasques que finalment no has complert? Com t'has sentit? Si mai t'has plantejat aquestes qüestions et convidem a descobrir una nova manera de gestionar les activitats tenint en compte les emocions i el que de veritat importa... (09:00)

 • RF07- Quin model de currículum em convé?

  Ha arribat el moment de fer el teu currículum i no saps quin model s'ajusta més al teu objectiu laboral? En aquesta activitat et mostrem quins tipus de CV oficials existeixen perquè escullis aquell que et pugui afavorir més en la teva recerca de feina. (09:00)

 • Estratègies d'avaluació (NOU!)

  Avaluar fent ús de tecnologies 2.0... és possible! En aquest taller t'ho demostrarem! Podràs conèixer diversos tipus d'avaluació, amb les seves respectives característiques, així com tres instruments d'avaluació: la rúbrica, el formulari i l'eportfoli. A... (09:00)

 • InDesign: creació de formularis interactius

  Necessites recopilar informació de la teva clientela? Conèixer les seves necessitats i opinions? Apropa't-hi millor a través de la creació de formularis interactius. Aquesta és una activitat pràctica on treballarem les eines d'Indesig per crear el teu... (09:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sants)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (09:30)

 • Internet màrqueting 2.0 per a petites empreses turístiques

  Internet mòbil, sistemes de geolocalització, realitat augmentada, cercadors semàntics, crowdsourcing, personalització de serveis, xarxes socials... Internet obre grans possibilitats de negoci a baix cost per a les pimes del sector turístic. (09:30)

 • Comunica les teves idees de forma viral amb GIFs animats

  Els gifs animats estan vivint un boom de la mà de les xarxes socials i de les plataformes mòbils. Són senzills de fer, molt gràfics i fàcilment viralitzables. Apren a crear-ne amb eines gratuïtes. (09:30)

 • Taller de noves oportunitats de negoci

  En aquest taller cada empresa treballarà la cerca i la selecció de noves oportunitats per al seu cas concret

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Gestió econòmica d'associacions: eines pràctiques per fer-la més eficient i participativa!

  Tant si formeu part d'una iniciativa emprenedora de l'Economia Social i Solidària, com si esteu pensant en una nova línia d'activitat, en aquesta formació coneixerem eines de gestió per portar el dia a dia de l'entitat i millorar-ne la viabilitat... (09:30)

 • Factors clau de la logística per a un e-commerce (x2)

  Si estàs pensant en un negoci de venda per Internet, en aquesta multisessió parlarem d'un dels factors estratègics que cal atendre amb molta cura: la logística. Coneixerem el funcionament de tots els tipus de logística aplicada a l'e-commerce,... (09:30)

 • Posiciona la teva empresa als cercadors

  Apareix la teva web als cercadors? Estar ben posicionats en els cercadors és fonamental per donar a conèixer la teva empresa i per què els usuaris puguin trobar la teva web. (10:00)

 • Introducció al modelat i a la impressió 3D per a professionals i PIMES

  Aquest curs introductori al món 3D dotarà a les persones assistents dels coneixements necessaris per començar a implementar i utilitzar impressores 3D en les seves vides professionals. Es veuran diferents tecnologies de fabricació additiva que podem... (10:00)

 • OC30-Tens clar quin és el teu objectiu professional? (Nou Barris)

  Què passa quan el meu objectiu és saber quin és el meu objectiu? En aquesta activitat t'acompanyarem a repensar la trajectòria, les sortides professionals i què cal fer per aconseguir-ho. (10:00)

 • Introducció a la creació d'apps amb IONIC3

  IONIC3 és un framework pel desenvolupament d'aplicacions mòbils híbrides utilitzant tecnologia web com CSS, HTML5 o Sass. (10:00)

 • Com gestionar la marca personal i empremta digital a Internet per generar oportunitats de negoci

  Durant la sessió veurem com dissenyar una estratègia de personal branding per tal d'aconseguir tenir una marca personal i una empremta digital a les xarxes socials i a la resta d'Internet que ens projecti com les persones empresàries o... (10:00)

 • Què has de saber de l'email màrqueting i gestió de dades?

  L'email màrqueting s'ha revelat com una eina poderosa per a la venda que cal pensar en l'estratègia de màrqueting. Aquesta formació té com a objectiu donar a conèixer diferents plataformes i eines d'email màrqueting, com també ajudar les alumnes a... (10:00)

 • Claus d'èxit per trobar el local ideal

  Coneix quines són les preguntes estratègiques a fer quan visites un local per establir la teva activitat. En aquesta sessió, aprendràs quines són les pautes i criteris que t'ajudaran a escollir el teu local ideal, entre tota la oferta immobiliària. Com... (10:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (11:30)

 • JM02-Busques feina? Sigues candidat/a de les nostres ofertes de feina (Plataforma Empresa-Ocupació)

  Si vols augmentar les teves opcions de trobar feina has d'utilitzar tots els canals que tens al teu abast. Barcelona Activa, mitjançant la Plataforma Empresa i Ocupació, gestiona ofertes de feina d'empreses de la ciutat. Vine a donar-te d'alta en aquesta... (12:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (12:00)

 • RF65- Xarxes socials: tria les que et poden ajudar a trobar feina

  Les xarxes socials, ben utilitzades, poden convertir-se en un aliat perfecte a l'hora de buscar feina. Descobreix com atraure l'atenció de les persones responsables dels processos de selecció amb el teu perfil i al mateix temps, identifica les xarxes... (12:00)

 • Coneix Garantia d'Èxit BCN i les Oportunitats als Mercats i Comerç de Proximitat

  En aquesta sessió t'explicarem el contingut i activitats dels programes Garantia d'Èxit BCN. Joves DAO i del programa Oportunitats als mercats i al comerç de proximitat. En aquest espai podràs plantejar i resoldre els teus dubtes i et respondran l'equip... (12:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (12:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (13:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Aprèn més sobre Facebook per millorar les teves vendes. Nivell avançat

  Optimitzar les inversions que realitzes a Facebook. Implementar nous sistemes per crear anuncis efectius. Gestionar la teva marca i anàlisi de la teva competència. Conèixer les oportunitats d'e-comerç Facebook. Analitzar Facebook Audience (14:00)

 • Com comprar o vendre un negoci al teu barri?

  Coneix els recursos que el Pla de Transmissió als Barris posa al teu abast per vendre el teu negoci o per comprar un negoci en funcionament al teu barri. (14:30)

 • És l'hora dels Job Market Places: prepara't per la selecció amb l'empresa DECATHLON!

  Entrena't pel Job Market Place de l'empresa DECATHLON! Vine i prepara la teva candidatura per aconseguir la feina de OPERARI/ÀRIA DE LOGÍSTICA, que presentarà l'empresa a l'esdeveniment del proper 26 de març. Aprofita aquest espai per treballar, amb... (15:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (15:00)

 • RF01 - Vine a fer el teu curriculum a Barcelona Activa (x2)

  Portes temps sense cercar feina, no tens el currículum fet o el tens desactualitzat? No saps per on començar, et manca confiança i necessites ajuda per fer-lo? En aquesta activitat tindràs l'oportunitat de triar el que més et convingui sota... (15:00)

 • OC39 - Desbloqueja't per definir el teu objectiu professional (x2)

  A través del treball corporal identificaràs els bloquejos, que no et deixen avançar, en els 3 centres principals (centre motor, emocional i mental). Facilitarem el desbloqueig, convertint el bloqueig en un aliat per encarar l'objectiu professional. Et... (15:00)

 • Com fer el pla financer

  Conèixer tots els elements que necessitem per elaborar un pla econòmic, fent reflexió sobre quants diners necessitarem (inversions), com ho aconseguirem (finançament), quines són les previsions de venta, i a quin preu (ingressos), quins seran les... (15:30)

 • Màrqueting online: definició d'una estratègia transversal i guanyadora

  Eines, metodologies i estratègia per a definir el què, el com i el per què d'un canal virtual ple d'oportunitats però també de dilemes. Els objectius d'un lloc web, com plantejar les vendes online, el per què dels blocs i la presència en xarxes... (15:30)

 • Digital Recruitment & Employer Branding: Aprèn les últimes eines digitals per a RRHH

  Descobreix les tècniques més usades en Recruitment i Employer Branding en el món digital. Aprèn a trobar tota la informació que es necessita per crear un missatge efectiu i directe per a les persones candidates. Aprèn a millorar i crear una... (15:30)

 • Creació de vídeos i presentacions animades amb Powtoon

  Powtoon ens ofereix la possibilitat de fer fàcilment vídeos animats, tutorials en vídeo i anuncis per a xarxes socials. Aprèn com crear-los amb aquesta eina gratuïta. (16:00)

 • Introducció al desenvolupament amb AngularJS

  AngularJS és el framework JavaScript de codi obert mantingut per Google especialitzat a millorar l'execució d'aplicacions d'una sola pàgina. (16:00)

 • Informa't de les convocatòries de subvencions de proximitat i Economia Social i Solidària 2019

  Sessió informativa per a conèixer les modalitats i els requisits per a presentar-te a les convocatòries de subvencions Impulsem el què fas i Per a la promoció i el reforç de l'Economia Social i Solidària 2019. Després de la sessió informativa podràs... (16:00)

 • Com fer un pla d'empresa per projectes d'Economia Social i Solidària

  Tens o teniu una idea i no sabeu com començar? En aquesta activitat coneixerem com passar de la idea a l'acció, tot aprofundint en la conceptualització, les fases i les parts per crear el propi pla d'empresa.

  Multisessió: 3 sessions de 4... (16:00)

 • Introducció a Rapsbery Pi

  En aquest taller de dos dies desmitificarem la RaspberryPi, entendrem què és, quines diferències té amb l'Arduino i quines aplicacions té. Farem tots els passos necessaris amb una RaspberryPi per tal de poder-la fer funcionar: formateig de la SD, entendre... (16:00)

 • Sigil: crea el teu llibre digital en formats EPUB i MOBI

  Necessites crear un llibre electrònic? En aquesta activitat pràctica treballarem amb les eines de Sigil per crear el teu ebook, i així poder-lo publicar digitalment en format ePub i Mobi. Aprendrem a dissenyar i maquetar un llibre electrònic completament... (16:30)

 • Google Adwords: crea una campanya de publicitat contextual

  Planifica i fes el seguiment de la teva publicitat en els cercadors. (17:00)

 • Com dissenyar l'experiència d'usuari del teu projecte web

  Aprèn a organitzar, distribuir i estructurar la informació en el web, per facilitar-ne la comprensió per part de la persona usuària duna manera senzilla i ràpida. (17:00)

 • EC169 - Autoconfiança: confia en el teu talent i sigues feliç (x3)

  L'autoconfiança ha de ser l'eina clau per aconseguir donar un pas endavant i trobar la nostra millor versió. A partir de conèixer i connectar amb la nostra essència (missió, visió i valors), de ser conscients del nostre talent (creences, emocions,... (18:00)

 • EC228 - Coneix el teu perfil d'orientació a la clientela i fes-te un full de ruta

  Si vols conèixer el teu perfil d'orientació a la clientela en aquest taller faràs el teu test GPS i, amb jocs de rol i dinàmiques, identificaràs els teus punts forts i febles per elaborar un full de ruta que t'ajudi a consolidar aquesta competència. (18:00)

 • Sessió Informativa sobre la Modalitat 1: "Empresa al territori"

  Informar a persones emprenedores i empreses de la ciutat sobre la modalitat d'Empresa al territori de la subvenció Impulsem el que fas 2019, de propera convocatòria. (18:00)

 • MT13 -Com buscar feina al sector transport i logística

  T'interessa l'àmbit del transport i la logística? Ets una persona interessada en l'eficiència i organització dels processos de gestió de materials? Si és així, el transport i la logística és un sector en el que pots trobar feina. Descobreix les... (18:00)