saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

25 de Març de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 • Online - Les competències per a la recerca de feina

  Buscar feina i dissenyar un pla per trobar-ne requereix posar en joc una sèrie de competències. En aquest curs descobriràs quines són les habilitats més importants per fer-ho i com afecten en el transcurs del procés. (00:00)

 • Online - Treballa en companyia

  Avui dia, amb l'aparició de les noves tecnologies, no és estrany trobar feines on no necessitis establir una relació presencial amb altres persones. Malgrat el que pugui semblar, fins i tot aquest tipus de feines requereixen d'una gran capacitat per... (00:00)

 • Online - La carta de presentació: la porta d'entrada al teu cv

  Aprendràs a redactar la teva carta de presentació i a adaptar-la a diferents ofertes i processos de selecció (00:00)

 • Online - Teoria i pràctica de les proves de selecció

  "Teoria i pràctica de les proves de selecció" és un curs que pretén donar-te una visió general sobre què és un procés de selecció i que entra a analitzar les diferents proves amb què et pots trobar. (00:00)

 • Online - Comunica't!

  És impossible no comunicar. Ho fem en totes les situacions, encara que no parlem. Pèrò ho fem de manera adequada? "Comunica't" et proposa desenvolupar la teva competència en comunicació per tal que aquesta pugui ser el més eficient possible. En aquest... (00:00)

 • Online - Organitza el teu dia a dia

  "Organitza el teu dia a dia" és un curs amb el qual treballaràs la teva competència de Planificació i Organització. Es tracta d'un curs eminentment pràctic, que et donarà eines per ser una persona organitzada en la feina i, amb el qual, comprovaràs si... (00:00)

 • Online - Abans de trucar a la porta, coneix el teu sector

  El mercat de treball i, concretament, el sector professional són alguns dels principals aspectes que més influeixen en la recerca de feina. L'objectiu d'aquest curs és conèixer com aprofitar la informació que aconsegueixes d'ells per millorar la teva... (00:00)

 • Online - KM0: Dissenya el teu pla de recerca de feina

  Si vols trobar feina, és imprescindible que elaboris un pla d'acció per buscar-ne. Això t'ajudarà a centrar els teus esforços per aconseguir l'objectiu professional que t'has marcat. Dissenyar i planificar el teu pla de recerca de feina et permetrà saber... (00:00)

 • Online - Treu temps al temps

  Acumules moltes coses damunt l'escriptori? El cap se ten va més sovint del que t'agradaria i perds la concentració en la feina? Quant de temps trigues a contestar un missatge d'un amic quan estàs treballant? Alguns mals hàbits ens poden generar... (00:00)

 • Gestió econòmica: eines pràctiques per fer-la més eficient i participativa!

  Tant si formeu part d'una iniciativa emprenedora de l'Economia Social i Solidària, com si esteu pensant en una nova línia d'activitat, en aquesta formació coneixerem eines de gestió per portar el dia a dia de l'entitat i millorar-ne la viabilitat... (09:30)

 • Aprèn més sobre Facebook per millorar les teves vendes. Nivell avançat

  Optimitzar les inversions que realitzes a Facebook. Implementar nous sistemes per crear anuncis efectius. Gestionar la teva marca i anàlisi de la teva competència. Conèixer les oportunitats d'e-comerç Facebook. Analitzar Facebook Audience (14:00)

 • Coneix Garantia d'Èxit BCN i les Oportunitats als Mercats i Comerç de Proximitat

  En aquesta sessió t'explicarem el contingut i activitats dels programes Garantia d'Èxit BCN. Joves DAO i del programa Oportunitats als mercats i al comerç de proximitat. En aquest espai podràs plantejar i resoldre els teus dubtes i et respondran l'equip... (16:00)

 • Com fer un pla d'empresa per projectes d'Economia Social i Solidària

  Tens o teniu una idea i no sabeu com començar? En aquesta activitat coneixerem com passar de la idea a l'acció, tot aprofundint en la conceptualització, les fases i les parts per crear el propi pla d'empresa.

  Multisessió: 3 sessions de 4... (16:00)