saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

19 de Març de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 • Quin gestor de contingut s'adapta millor al teu projecte web?

  Existeixen multitud de gestors de continguts (CMS) i saber quin triar pot ser complicat. Coneix la oferta de CMS més actual per a diferents projectes, pros, contres i requeriments tècnics i funcionals per prendre una bona decisió. (09:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:00)

 • CO48 - Els 4 elements que formen els estils comunicatius: Millora les relacions a la feina (x3)

  Si a vegades sents que no hi ha manera de comunicar-te eficaçment amb algú, és el moment de que coneguis quin és el teu estil relacional i comunicatiu. Mitjançant divertides dinàmiques aniràs coneixent els quatre estils relacionals, i quina és la millor... (09:00)

 • RF19-Busques feina? Apunta't a la nostra borsa de treball (Nou Barris)

  Porta el teu currículum i inscriu-te a les ofertes publicades al web de Barcelona Treball a través de la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a... (09:00)

 • EC233 - Gamestorming. Eines essencials per fer fluir la teva creativitat (x2)

  Conèixer i saber emprar les eines bàsiques necessàries per ser creatiu/va és la millor forma d'aconseguir-ho. En aquestes sessions aprendrem algunes de les tècniques més conegudes per a la generació d'idees. Des de tècniques clàssiques com el... (09:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:30)

 • Influencers: La clau per connectar-se amb el sector més jove (NOU!)

  Aquesta activitat està orientada a qui tingui interès per conèixer com treballen els Influencers i els avantatges que comporta promocionar a través d'ells un determinat producte o servei. Es donaran claus sobre com contactar amb els creadors de tendències... (09:30)

 • 10 recomanacions pràctiques per al Community Manager d'una empresa (NOU!)

  La feina de Community Manager és relativament nova i genera molt d'interès. Hi ha molta informació teòrica i inspiracional però cal una aproximació pràctica i realista de com és el dia a dia i com resoldre les situacions freqüents. Podràs aprendre, a... (09:30)

 • Modifica el disseny d'un web amb CSS

  Amb les fulles d'estil CSS podem modificar l'aspecte visual d'un lloc web fàcilment, sense necessitat de modificar l'estructura. Canviar el tipus de lletra, modificar la mida i el color d'un titular, definir l'aspecte dels enllaços: són alguns dels... (09:30)

 • Youtube: optimització de vídeo i estratègies per guanyar audiència

  El vídeo on line és un dels canals més impactants per a la promoció empresarial a la Xarxa. Descobreix què cal fer per aprofitar YouTube com a eina de comunicació i interacció amb els potencials clients. (10:00)

 • OC30 - Tens clar quin és el teu objectiu professional? (Horta-Guinardó)

  Què passa quan el meu objectiu és saber quin és el meu objectiu? En aquesta activitat t'acompanyarem a repensar la trajectòria, les sortides professionals i què cal fer per aconseguir-ho. (10:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (10:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (10:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (10:30)

 • RF13-Dóna't d'alta i aprèn tots els secrets dels portals d'ocupació(Nou Barris)

  Descobreix les regles del joc que regeixen els principals portals d'ocupació online (com per exemple Infojobs o Feina Activa). En aquest taller identificaràs quina és la forma més efectiva de ser-hi present, trobar, presentar-te a les ofertes, i posaràs... (11:00)

 • JO09-Ja saps a què dedicar-te? Defineix el teu futur

  En aquesta activitat podràs descobrir quins sectors i professions són més idonis partint d'allò que a tu set dóna be. Podràs plantejar-te un pla d'acció que et condueixi cap al teu lloc de treball futur. (11:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (11:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (11:30)

 • EC100 - Kit de gestió emocional en temps de canvi (x2)

  La incertesa ens obliga a ser eficaços també emocionalment. Vine a aquest taller participatiu i descobreix com aprofitar al teu favor l'energia pròpia de cada emoció. (12:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sant Martí)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (12:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (12:00)

 • EC218 - L'aventura del canvi: 6 disposicions pel viatge (x2)

  En un entorn volàtil, complex i ple d'ambigüitat, conviure amb situacions noves esdevé una necessitat. Per aquest motiu cal equipar-nos amb recursos que permetin adaptar-nos, ser flexibles, innovar i gestionar la incertesa del canvi. (12:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (12:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (13:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (13:30)

 • Desenvolupa una estratègia de promoció efectiva a Internet

  Conèixer qué és i com funciona la publicitat a Internet. Aprendre a promocionar els teus productes a les xarxes socials. Conèixer més opcions a més de l'Adwords de Google per fer visible el teu negoci. Crear, implementar i gestionar una estratègia de... (14:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:00)

 • Com comprar o vendre un negoci al teu barri?

  Coneix els recursos que el Pla de Transmissió als Barris posa al teu abast per vendre el teu negoci o per comprar un negoci en funcionament al teu barri. (15:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (15:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (15:30)

 • Reflexions per abans, durant i després d'emprendre

  Reflexionem sobre sis grans idees que poden ajudar a tot projecte emprenedor en la seva fase inicial (enfocament a client, importància de l'equip, despeses versus inversions, pressupost de tresoreria, decisions reflexionades però rapidesa en... (15:30)

 • Innovar des de l'oportunitat, innovar des de la solució (NOVA)

  Proposem dos sessions que mostren tot un procés d'innovació. L'objectiu d'aquest taller és mostrar un procés d'innovació per a qualsevol tipus d'empresa, tinguis els recursos que tinguis. Trencarem amb els falsos mites i demostrarem que la innovació és... (15:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:30)

 • Blockchain for business

  Què és el Blockchain? Per a què serveix? I el Bitcoin? Ethereum? Aquests dies estem vivint un allau d'informació relacionada amb aquesta nova tecnologia disruptiva. Primer de tot, ens trobem amb el repte entendre què és i perquè tothom en parla des d'un... (15:30)

 • Visualitza i comparteix dades amb mapes web interactius

  Descobreix com visualitzar correctament i compartir a la xarxa les teves dades mitjançant mapes web interactius. Aprèn els principis bàsics per a la correcta elaboració de cartografia temàtica, treballa amb les principals llibreries i eines gratuïtes del... (16:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • Treball amb el paquet de Google Drive (NOU!)

  Vols promoure la col·laboració entre l'estudiantat o entre persones del teu departament? Desconeixes molts dels serveis que tant Google com Google Drive et poden oferir, a títol individual o en equip, per tal d'agilitzar aprenentatges, feines i/o... (16:00)

 • Bitcoin i monedes locals: aplicacions de les tecnologies Blockchain i Cyclos

  Blockchain representa un canvi substancial en la manera que treballarem amb Internet. Algunes aplicacions reals del blockchain són les criptomonedes, la tokenització dactius i els contractes intel·ligents. Amb aquests elements podem... (16:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (16:30)

 • JP30 - L'entrevista grupal: prepara't i practica-la

  Ets jove i estàs buscant feina? Conèixer l'entrevista grupal et donarà avantatge en molts dels processos de selecció que busquen gent amb el teu perfil. En aquesta activitat podràs saber quan s'utilitza i desenvolupar les competències necessàries per... (16:30)

 • Photoshop: retocs fotogràfics automatitzats amb tècniques professionals

  Necessites millorar els teus coneixements d'algunes eines de Photoshop? Aquesta és una activitat pràctica on treballarem les eines avançades de Photoshop per realitzar millores professionals a les teves fotografies digitals. Aprendrem les tècniques de... (16:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (16:30)

 • Coaching laboral per a joves

  Alguna vegada has pensat que necessitaries parlar amb algú per què t'ajudi a definir el teu procés de recerca de feina o a concretar el teu projecte professional?. Barcelona Treball Joves posa a la teva disposició un/a COACH expert/a en Orientació Laboral... (16:30)

 • Wordpress i seguretat: incorpora un certificat SSL i HTTPS

  Els servidors no segurs no certifiquen que les dades dels usuaris siguin privades, i no compleixen la nova normativa GDPR. A part, les webs no segures son penalitzades per Google. Utilitzarem tècniques de seguretat pel nostre Wordpress per tindre una web... (16:30)

 • Millora el teu SEO i incrementa visites amb Google AMP

  Google AMP (Accelerated Mobile Pages) permet fer pàgines estàtiques amb contingut mobile per que es visualitzin super-ràpid en smartphones i tauletes. L'activitat està dirigida a persones amb experiència en el món web, a periodistes, bloggers o persones... (17:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (17:00)

 • EC102 - Mindfulness i els jocs de "l'aquí i ara" (x2)

  El canvi, i altres situacions professionals que són percebudes com amenaces, solen desencadenar un allau d'emocions, pensaments i comportaments de difícil autocontrol. Amb aquest taller et proposem treballar amb el "Mindfulness o consciència plena" la... (18:00)

 • EC14 - Assertivitat: Base i tècniques (x2)

  En aquesta activitat adquiriràs tècniques per saber-te moure des d'estils més passius o agressius de comunicació vers a comunicacions assertives. (18:00)