saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

18 de Març de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 • Introducció al disseny 3D amb Blender

  Blender és una aplicació de creació 3D en programari lliure: modelatge, animació, composició i edició de vídeo, simulació física i creació de jocs i contingut interactiu. (09:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:00)

 • InDesign: disseny i maquetació de publicitat visualment atractiva

  Necessites millorar els teus coneixements per dissenyar correctament el teu material corporatiu amb Indesign? La imatge corporativa dels teus documents diu molt de la teva empresa. Aprèn totes les tècniques i trucs d'una forma pràctica per crear els... (09:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (09:30)

 • Vols treballar d'Operador/a de grues municipals?

  En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa BSM SA i el procés de selecció que està portant a terme per ampliar el seu equip d'Operadors/es de la Unitat de Grua Municipal. Has de disposar del CARNET DE CONDUIR B en vigència, tenir... (09:30)

 • Fiscalitat per associacions: per on comencem?

  Quin és el règim fiscal de la vostra entitat? Sabeu quines són les obligacions tributàries de la vostra organització? En aquesta activitat revisarem els aspectes fiscals de les associacions a partir de casos pràctics i treballarem en el seu càlcul i... (09:30)

 • Bootstrap4: com fer pàgines web que es vegin en tots els dispositius

  Bootstrap4 és un framework especialment dissenyat per desenvolupar pàgines web molt fiables en format responsive, de forma ràpida i còmoda. (09:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:30)

 • Com incrementar les vendes en el comerç electrònic

  Per vendre més en una botiga online cal tenir en compte més coses que les visites: tipus de consumidors, tècniques de conversió, usabilitat, procés de compra, mitjans de pagament, mètriques (09:30)

 • OC31-De l'objectiu professional al pla d'acció (Nou Barris)

  En aquesta activitat et convidem a treballar en un pla d'acció que et permeti aconseguir el teu objectiu i construir, així, la trajectòria cap a l'èxit professional. (10:00)

 • Crea la teva botiga a Facebook

  Moltes persones coneixen el potencial de les xarxes socials en general i de Facebook en particular a l'hora d'oferir visibilitat per a una empresa i els seus productes, i també per establir contacte amb el seu públic objectiu. Molt poques, però, saben que... (10:00)

 • Video màrqueting: Com et vens en pantalla?

  Aprèn a conèixer els teus recursos audiovisuals per crear vídeos propis, sota protocols d'estil, amb peces de productes i serveis per a agrupar-los en canals de vídeos, promocionar la teva marca i distribuir i captar clients a les xarxes socials amb el... (10:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (11:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:30)

 • Estratègies de Social Commerce: comerç electrònic a través de les xarxes socials

  Integrar components socials en el canal de venta on-offline per respondre als nous hàbits de compra multicanal dels consumidors. (16:00)

 • Introducció al llenguatge Javascript

  JavaScript afegeix als processos de creació de pàgines web la possibilitat d'aconseguir, amb petits moviments i efectes, combinacions de color, etc, és a dir, una interfície de navegació més agradable per a l'usuari. Conèixer les bases d'aquest potent... (16:00)

 • Disseny 3D amb Fusion 360 per impressió 3D

  Aprèn a dissenyar per poder imprimir en 3D, i aplica-ho. Introdueix-te en el món del disseny en 3D amb Fusion 360, un software CAD de bones prestacions i accessible. Gràcies a aquest curs podràs dissenyar peces optimitzades per poder ser impreses... (16:00)

 • Protegeix-te de les amenaces informàtiques amb la gestió personal de la ciberseguretat

  Evita atacs, pèrdues o robatoris d'informació que poden comprometre la teva reputació o costar-te molts diners. Protegeix el teu entorn i els teus dispositius amb regles bàsiques d'autoprotecció. (16:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (16:30)

 • 10 eines de gestió de xarxes socials per estalviar temps i diners en el sector turístic

  Capacitar els assistents perquè siguin capaços de gestionar la seva comunicació online duna manera més eficient i eficaç. La majoria d'emprenedors reconeixen no gaudir del temps necessari per a tenir cura de la seva comunicació o mantenir les xarxes... (16:30)

 • Photoshop per a principiants

  Conceptes inicials per treballar amb el programari professional estàndard de retoc fotogràfic. Practica com adaptar formats i resolucions, optimitzar per a web, anivellar i aplicar viratges, retocs facials, etc. (16:30)

 • Introducció a la gestió empresarial de xarxes socials

  Les xarxes socials són avui claus per a qualsevol estratègia comunicativa a Internet. Resol les preguntes que qualsevol pime o autònom sha de plantejar per decidir quina xarxa és més adequada per als seus objectius. (17:00)

 • Introducció a R, visualització gràfica i Big Data

  Aprèn el conceptes claus del big data i com gestionar gran volums de dades amb el llenguatge de programació R i la seva interfície gràfica Rstudio. (17:00)

 • EC58 - Com gestionar les pors i les inseguretats (x2)

  Potencia l'autoconeixement, i així podràs modificar la resposta a les pors, passant de lluitar contra elles, a gestionar-les i potenciar l'autoconfiança. (18:00)

 • EC222 - Negociació: millora competencial per a dones professionals (x5)

  En un món on la igualtat d'oportunitats entre homes i dones encara no està assolida, les diferències es fan més paleses al món empresarial i, especialment, en els processos de negociació. Buscar acords satisfactoris per a les parts i apropar posicions... (18:00)