saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

21 d'Octubre de 2020
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 • Punt d'Acollida i Orientació

  Des de Barcelona Activa volem orientar-vos en la vostre formació específica , la recerca de feina i a explorar les possibilitats d'emprendre en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària (10:00)

 • Publii: crea un espectacular portfoli web fàcilment i gratis - Aula virtual

  Vols crear un espectacular portfoli web? Amb Publii, una aplicació per windows mac i linux, pots crear el teu portfoli gràfic, de manera fàcil, gratis, i amb un impressionant disseny visual. Si ets artista, arquitecte, dissenyador, fotògraf o qualsevol... (10:00)

 • Punt d'Acollida i Orientació

  Des de Barcelona Activa volem orientar-vos en la vostre formació específica , la recerca de feina i a explorar les possibilitats d'emprendre en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària (11:00)

 • Per que això no funciona? Afronta i soluciona problemes del teu pla de màrqueting digital - Aula virtual

  Aquest és un curs/workshop, 30% teòric i 70% pràctica. La part conceptual tractarà d'estructurar el pla de màrqueting digital en 12 passos i resoldre cada un d'ells de forma progressiva. Sense ser consultoria, és una sessió ideal per ajustar accions. (11:00)

 • Juga amb la teva audiència: gamifica les teves publicacions a les xarxes socials - Aula virtual

  Les persones adultes poques vegades ens permeten jugar. Quan ens donen permís ens hienganxem i ens fidelitzem a aquella marca que ens ha donat espai per jugar. Això és lagamificació, una eina molt potent per fidelitzar el nostre públic. Com podem... (11:30)

 • Punt d'Acollida i Orientació

  Des de Barcelona Activa volem orientar-vos en la vostre formació específica , la recerca de feina i a explorar les possibilitats d'emprendre en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària (12:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària en temps de COVID-19

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (15:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària en temps de COVID-19

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (16:00)

 • MTT27 - Aula Virtual- Com buscar feina al sector de l'E-commerce

  T'agrada l'àmbit digital i les noves tecnologies? Voldries integrar aspectes a l'àmbit del comerç? Si és així, l'e-commerce és un sector en el que pots trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més demandats, les... (16:00)

 • (Aula Virtual) Coaching laboral sènior

  Si estàs cercant feina o vols una millora professional participa en aquest itinerari de 4 sessions, on t'acompanyarem i orientarem per potenciar el teu valor en el mercat de treball. Amb el suport d'un/una COACH i d'un grup de treball podràs definir... (16:00)

 • Domòtica amb Arduino - Aula virtual

  Arduino ens permet connectar el món físic amb el món digital de manera senzilla i econòmica. Farem programació per blocs per facilitar el primer contacte amb els nous conceptes de programació, farem servir el simulador per familiaritzar-nos amb l'ús del... (16:00)

 • Gestiona bases de dades amb MySQL - Aula virtual

  Aprèn a crear una base de dades, gestionar-la amb consultes SQL i connectar-la amb un web. (17:00)