saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

27 de Febrer de 2020
dl dm dc dj dv ds dg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
 • OC27 - Míra't en positiu

  T'has trobat mai en una situació adversa o d'estrès mentre cercaves el teu objectiu professional? Hi ha actituds que et poden ajudar a sortir de les experiències d'incertesa en els processos de recerca de feina. Analitzarem aquestes experiències i donarem... (09:00)

 • OC01 -Vine a fer el test d'interessos professionals de Barcelona Activa

  Conèixer els propis interessos és el primer pas a tenir en compte a l'hora de definir els nostres objectius professionals. Tens clar de què vols treballar? Fes el test d'interessos professionals i explora les ocupacions vinculades a les teves àrees... (09:30)

 • Com fer conviure les teves finances personals amb les del teu negoci (NOVA)

  Comprendre la relació entre les finances personals i les finances del negoci, i la importància de planificar-les de forma coordinada. En particular, es definiran objectius de facturació i benefici per satisfer les necessitats de l¿economia personal de la... (09:30)

 • Prototipatge i validació de productes i serveis

  En aquesta activitat veurem, en el context de la metodologia "Design thinking", com crear un prototip i validar-lo. (09:30)

 • Integra tècniques d'storytelling en la teva estratègia de màrqueting a les xarxes socials

  Com crear histories sobre Facebook, Twitter, Pinterest o Instagram. Les tècniques dstorytelling permeten consolidar un perfil de marca, diferenciar-se, aconseguir més visibilitat per als continguts i crear vincles amb els clients i prescriptors. (09:30)

 • Vols treballar d'Informador/a a bord del BUS TURÍSTIC amb MagmaCultura?

  En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa MAGMACULTURA, SL i el procés de selecció que està portant a terme per ampliar el seu equip d'Informadors/ores a bord del Bus Turístic. Has de tenir experiència en tasques d'atenció al públic... (10:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (10:30)

 • Com tramitar telemàticament: Societats Limitades

  El servei de constitució d'empreses permet constituir telemàticament societats mercantils en un període mitjà de 4-10 dies per les SL i l'alta com empresari individual de manera inmediata.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat... (12:00)

 • RF100 - Portals d'ocupació: identifica els que encaixen amb tu

  Coneix la diversitat de portals d'ofertes de feina online: genèrics i especialitzats, i identifica quin és més adequat segons el teu objectiu professional. Descobreix la manera d'analitzar les ofertes de feina, podent treure tota la informació necessària... (12:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (12:00)

 • Sessió Informativa de la Convocatòria de subvencions Impulsem el que fas 2020

  Donar a conéixer les novetats, les modalitats, els requisits, la forma de presentació i el calendari de la quarta convocatòria de subvencions per a l'impuls socioeconòmic del territori (Impulsem el que fas) 2020. (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (15:00)

 • RF01 -Vine a fer el teu currículum a Barcelona Activa (x2)

  Portes temps sense cercar feina, no tens el currículum fet o el tens desactualitzat? No saps per on començar, et manca confiança i necessites ajuda per fer-lo? En aquesta activitat tindràs l'oportunitat de triar el que més et convingui sota... (15:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (15:30)

 • Tu també pots millorar la teva capacitat de negociació

  Sessió per millorar la capacitat de negociació amb clients, responsables, socis o inversors. Es mostraran les tècniques a aplicar i com planificar un procés de negociació per a aconseguir el millor acord possible. (15:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:30)

 • Com fer el pla financer

  Conèixer tots els elements que necessitem per elaborar un pla econòmic, fent reflexió sobre quants diners necessitarem (inversions), com ho aconseguirem (finançament), quines són les previsions de venta, i a quin preu (ingressos), quins seran les... (15:30)

 • Com utilitzar Internet per a la investigació de mercats i analitzar competidors

  En qualsevol procés empresarial el creixement pot ser dins el mercat interior o exterior, però és clau analitzar-lo i veure si hi ha potencial de creixement, així com qui són els principals competidors. Actualment Internet ens ofereix eines per fer... (15:30)

 • 1 ª JORNADA XARXA D'EMPRESES RESPONSABLES: MESURES DE CONCILIACIÓ

  Jornada dirigida a les empreses que han desenvolupat la seva estratègia RSC a través del programa Empreses Responsables de Barcelona i a totes aquelles que estiguin interessades en aprofundir el seu coneixement en la matèria.

  Els objectius de la... (15:30)

 • Crea fotos, vídeos i textos atractius des del mòbil per a les Instagram i altres xarxes

  Coneix les millors apps per editar fotografies, vídeos, incloure textos a les imatges, etc per alimentar les teves xarxes amb contigut de qualitat des del mòbil. (16:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (16:30)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sant Andreu )

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (16:30)

 • JO01-Vols trobar feina? Prepara la teva estratègia!

  Quan busques feina potser et sorgeixen moltes preguntes: per on començo? Què necessito? On busco? En aquesta activitat podràs conèixer de forma clara i entenedora els passos que has de seguir per iniciar un procés de recerca de feina i aprofitar els... (18:00)

 • RF19 - Busques feina? Apunta't a la nostra borsa de treball

  Porta el teu currículum i inscriu-te a les ofertes publicades al web de Barcelona Treball a través de la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a... (18:00)

 • GP04 - El win to win de la felicitat laboral (Nou)

  Descobreix aquells 15 factors que fan que siguem feliços en el nostre treball. Estudis d'universitats com Oxford, Berkeley o la MIT han demostrat els beneficis d'un equip feliç, vols conèixer-los? En aquesta taula rodona parlarem també sobre què poden fer... (18:00)

 • EC122 - La Banda Sonora de les teves competències: la creativitat

  Participa en un recorregut competencial a través de 7 tallers amb un nexe comú: el coaching i la música. Volem connectar amb la teva millor banda sonora per desenvolupar les teves competències, perquè et puguis realitzar professionalment. Que amb les... (18:00)

 • Masterclass: L'arribada de la tecnologia 5G. Oportunitats per a la ciutadania

  Eduard Martín, Director de 5G de la Mobile World Capital, ens explicarà en aquesta xerrada en què consisteix la tecnologia 5G (el darrer estàndard en comunicacions mòbils) i quins són els serveis que ofereix tan per millorar la vida de la ciutadania, com... (18:00)