saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

26 de Febrer de 2020
dl dm dc dj dv ds dg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:00)

 • OC31 - De l'objectiu professional al pla d'acció

  En aquesta activitat et convidem a treballar en un pla d'acció que et permeti aconseguir el teu objectiu i construir, així, la trajectòria cap a l'èxit professional. (09:00)

 • És l'hora dels Job Market Places: prepara't per la selecció d'informadors/ores del Bus Turístic!

  Entrena't pel Job Market Place de MAGMACULTURA! Vine i prepara la teva candidatura per aconseguir la feina d'INFORMADOR/A A BORD DEL BUS TURÍSTIC, que presentarà l'empresa a l'esdeveniment del proper 27 de febrer. Aprofita aquest espai per treballar, amb... (09:00)

 • Gestió operativa de processos

  El Pla de Operacions explica de forma detallada el procés de compra, producció i distribució que s¿ha de seguir per fer arribar el producte al client o la manera com es prestarà un servei. Inclou el feedback del client o satisfacció. El punt de partida... (09:30)

 • Illustrator: Maquetació de cartells, díptics, flyers i banners (NOVA!)

  Necessites millorar els teus coneixements d'algunes eines d'Illustrator? Aquesta és una activitat pràctica on treballarem les eines avançades d'Illustrator per dissenyar cartells, díptics, flyers i banners. Explicarem la teoria i tècnica de la creació de... (09:30)

 • Gestió fiscal 2: Societats de capital (SL I SA)

  Aprèn els conceptes generals sobre fiscalitat aplicades a les societats mercantils. En finalitzar la sessió, coneixeràs els impostos més bàsics d'una societat de capital, les principals obligacions fiscals i retencions que té o tindrà la teva empresa,... (09:30)

 • SEO: Posiciona la teva empresa als cercadors

  Apareix la teva web als cercadors? Estar ben posicionats en els cercadors és fonamental per donar a conèixer la teva empresa i per què els usuaris puguin trobar la teva web. Coneix les tècniques de posicionament natural o SEO per aparèixer en els primers... (09:30)

 • Customer discovery: Com descobrir nova clientela i dissenyar productes innovadors (NOVA)

  Com descobrir nova clientela, identificar què necessiten i definir els productes i serveis que de debò responen a les seves necessitats. Els assistents aprendran a formular correctament les hipòtesis a validar relatives al client, al problema a resoldre o... (09:30)

 • Tècniques de creativitat per a petites empreses. Troba respostes més enllà de l'òbvia

  L'objectiu de la sessió és presentar i practicar diverses tècniques de creativitat que es poden usar en el dia a dia de les petites empreses

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:30)

 • Kit de comunicació bàsica per donar a conèixer el teu projecte cultural


  Durant la sessió es treballaran els aspectes bàsics del Pla de Comunicació per tal que els assistents tinguin clares les eines fonamentals que requereixen per comunicar i visibilitzar el seu projecte cultural.
  La sessió està dirigida a... (10:00)

 • Emprendre a Nou Barris és fàcil

  En aquesta sessió l'equip tècnic de Nou Barris Activa et vol ajudar a descobrir els recursos que t'ofereix Barcelona Activa en les diferents etapes que té un procés de posada en marxa d'un negoci i en la consolidació d'aquest. (10:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (10:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (11:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (11:30)

 • RF87 - Preguntes incòmodes a l'entrevista de feina

  A la responsabilitat d'afrontar una entrevista sovint se li suma la incertesa d'haver d'afrontar preguntes què ens descol·loquen i que no sabem com respondre. Et preocupa com reaccionar o què respondre a les preguntes incòmodes a l'entrevista de feina?... (12:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (12:00)

 • JM02-Busques feina? Sigues candidat/a de les nostres ofertes de feina (Plataforma Empresa-Ocupació)

  Si vols augmentar les teves opcions de trobar feina has d'utilitzar tots els canals que tens al teu abast. Barcelona Activa, mitjançant la Plataforma Empresa i Ocupació, gestiona ofertes de feina d'empreses de la ciutat. Vine a donar-te d'alta en aquesta... (12:00)

 • Sessió Informativa Creamedia

  L'assistència a la sessió proporcionarà la informació exacta en què consisteix el Creamedia, la dotació de premis i requisits per a poder participar-hi (12:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (12:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (13:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • RF49 - LinkedIn: utilitza'l per a la recerca de feina

  Treu el màxim partit al teu compte de LinkedIn descobrint les funcionalitats avançades més relacionades amb la recerca de feina i la millora del teu posicionament, tant en un ordinador com en un smartphone. Et servirà per accedir a les oportunitats... (15:00)

 • JM03-Les claus per treballar a Europa

  Si t'estàs plantejant marxar a treballar a algun país de la Unió Europea, aquesta activitat és per a tu! Coneix els requisits que es demanen, com i on pots buscar feina, i descobreix noves oportunitats. (15:00)

 • MT11-Com buscar feina al sector turisme, oci i lleure

  T'agrada l'àmbit del turisme, l'oci i el lleure? Ets una persona empàtica i amb vocació per treballar donant una atenció personalitzada al client? En el sector del turisme, l'oci i el lleure pots trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que... (15:00)

 • Aprèn a utilitzar Flutter amb Will Larche

  Aprèn els conceptes bàsics de la implementació d'una interfície d'usuari en Flutter a través dels codelabs MDC-101 i 102 per Flutter. (15:00)

 • PROGRAMA SALES MANAGEMENT FEBRER 2020

  El programa es composa de 10 sessions presencials obligatòries. Cada participant haurà de fer una aportació de 150 €.

  Vols millorar la teva acció comercial i aprendre com... (15:30)

 • Avaluar què fem i com ho fem. Indicadors d'impacte i balanç social.

  En aquesta activitat presentarem diferents metodologies, eines i processos amb l'objectiu de conèixer, analitzar i decidir quin procés d'avaluació pot ser el més idoni segons les necessitats de la nostra entitat o projecte. (15:30)

 • Com gestionar la marca personal i empremta digital a Internet per generar oportunitats de negoci

  Durant la sessió veurem com dissenyar una estratègia de personal branding per tal d'aconseguir tenir una marca personal i una empremta digital a les xarxes socials i a la resta d'Internet que ens projecti com les persones empresàries o... (15:30)

 • WordPress i formularis

  Els formularis son la porta d'entrada de les dades personals de les persones usuàries del teu site. Així podras saber el nom, el mail per entendre-les millor o estar en contacte via mail (newsletter). En aquest curs veuràs com... (15:30)

 • COMERCAT

  Barcelona Activa ofereix CoMercat, un espai obert a tothom on podràs difondre el teu projecte, trobar-te amb altres persones emprenedores, formar equip i compartir informacions i recursos. (15:30)

 • La millor imatge amb el teu mòbil: tècniques fotogràfiques i de retoc

  Augmenta la qualitat de les teves fotografies per a Internet i xarxes socials, i coneix els principals aspectes tècnics, trucs, consells i estratègies. (16:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Horta Guinardó)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (16:00)

 • MTC213 - Reclutadores de talent: com trobar-les i com fer que et trobin?(Nou)

  En el teu procés de recerca de feina ja pots comptar amb una nova figura que té ofertes de feina. Són les persones reclutadores autònomes, que tenen ofertes interessants de diferents empreses. A la ciutat de Barcelona ja n'hi ha més de 400. Vols saber com... (16:00)

 • EC227 - Però què vol la clientela? El SABONE (x2)

  El SABONE, és l'acrònim que fem servir per identificar els motius de compra tant de productes com de idees, i ajuda a la persuasió i entendre la situació del client i la clienta. En dues sessions, treballarem i practicarem aquest concepte clau. (18:00)

 • JP41 - Com afrontar les teves primeres entrevistes de feina amb èxit

  A una entrevista de selecció tot compta! Per afrontar-la amb èxit cal preparació i pràctica. Què dir, com dir-ho per impactar en l'altra sense que et dominin els nervis. A aquest taller tu seràs la persona protagonista: practicaràs, observaràs i... (18:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Gràcia)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (18:00)