saltar navegaciˇ

Men˙ principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

17 de Febrer de 2020
dl dm dc dj dv ds dg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:00)

 • Utilitza podcasts per arribar a noves audiŔncies

  L'˙s del podcast Ús una tendŔncia imparable dins del mÓrqueting digital. Tot tipus de marques comencen a crear podcast per connectar amb els seus clients i obrir noves audiŔncies Tu tambÚ aprofitar-te d'aquest fenomen. Aquesta cÓpsula estÓ destinada no... (09:30)

 • Photoshop: Matte Painting per a ˙s professional (p˛sters, portades, cartells i espots publicitaris)

  Necessites millorar els teus coneixements d'algunes eines de Photoshop? Aquesta Ús una activitat prÓctica on treballarem les eines avanšades de Photoshop per realitzar fotomuntatges professionals publicitaris i editorials amb acabat professional.... (09:30)

 • COACHING LABORAL S╚NIOR (a partir de 35 anys) (Horta-Guinardˇ)

  EstÓs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procÚs de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'un/a COACH i del grup de treball establirÓs estratŔgies i plans d'acciˇ que... (09:30)

 • Vine a dissenyar l'experiŔncia d'usuari del teu projecte web o app (UX / UI) (NOVA!)

  Formaciˇ prÓctica on expliquem la metodologia UX i treballem amb algunes tŔcniques de design thinking que es fan servir en les diferents fases de conceptualitzaciˇ i creaciˇ d'un projecte digital. L'objectiu Ús ensenyar-te a dissenyar conceptualment el... (09:30)

 • Data Storytelling: descobreix com narrar hist˛ries amb les dades

  La quantitat de dades que les empreses necessiten processar i analitzar per a obtenir informaciˇ rellevant per a la presa de decisions, no para de crÚixer i cada vegada mÚs rÓpid. Per aix˛ hem de fer grÓfics que permetin comprendre la informaciˇ, i... (09:30)

 • AprŔn les 10 passes essencials per fer el teu web

  QuŔ haig de tenir en compte per fer el web de la meva empresa o refer-ne l'existent? Aquesta cÓpsula t'ajudarÓ a ordenar idees i planificar el projecte amb 10 passes que recullen all˛ essencial. (09:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (10:00)

 • Sessions de prÓctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has aprŔs en les activitats de CibernÓrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexiˇ a Internet i tot el programari que hi ha instalĚlat. (14:00)

 • Wordpress i Google Analytics: com obtenir i gestionar dades d'˙s

  Dissenyar una web atractiva no Ús suficient. El mercat demana professionals creatius amb capacitat analÝtica i de gestiˇ, que cobreixin tant la part de disseny web com la de mÓrqueting i anÓlisi. En aquest curs aprendrÓs a quŔ Ús i per a quŔ serveix... (15:30)

 • Welcome Session - Do it in Barcelona (English)

  Through this session you will get some information about the different alternatives and resources you can use in order to start your own business in Barcelona. (16:00)

 • Dissenya una estratŔgia d'email mÓrqueting

  Una campanya d'emailing tÚ un baix cost si ho comparem amb el mÓrqueting directe, i una gran facilitat per mesurar el seu impacte. AprŔn a estructurar un newsletter per donar valor afegit als teus clients i planifica les teves campanyes. (16:00)