saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

3 de Desembre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
 • A Barcelona, qui m'ajuda a buscar feina?

  Informació i Orientació sobre recursos ocupacionals a la ciutat de Barcelona (09:30)

 • Coaching laboral per a joves

  Alguna vegada has pensat que necessitaries parlar amb algú per què t'ajudi a definir el teu procés de recerca de feina o a concretar el teu projecte professional?. Barcelona Treball Joves posa a la teva disposició un/a COACH expert/a en Orientació Laboral... (10:00)

 • Vols treballar en atenció domiciliària a les persones amb SUARA COOPERATIVA?

  En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer la cooperativa SUARA i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip de professionals d'Atenció directa a les persones en el seu propi domicili. És imprescindible haver cursat... (10:00)

 • Conèixes el teu ordinador? (Nou Barris)

  Vols descobrir com és el teu ordinador? Quin sistema operatiu tens? Tens wi-fi, tens Bluetooth? Que és l'escriptori? Vine a iniciar-te en els elements bàsics i identifica'ls en el teu dispositiu. (10:00)

 • Màrqueting de continguts: com fer-los rellevants i memorables

  Molta clientela rebutja la publicitat intrusiva. Oferir continguts interessants, atractius i veritablement valuosos et permet donar a conèixer el teu producte o servei a un públic potencial, generar vendes i fidelitzar clientela. Descobreix com posar a la... (16:00)

 • A Barcelona, qui m'ajuda a buscar feina?

  Informació i Orientació sobre recursos ocupacionals a la ciutat de Barcelona (16:00)

 • COACHING LABORAL PER A DONES (Sant Andreu)

  Ets dona i estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'una COACH establiràs estratègies de posicionament i comunicació que... (16:30)

 • SESSIÓ GRUPAL SOBRE DRETS LABORALS

  Sessió presencial adreçada a persones amb sordesa que es comuniquen oralment. En aquesta sessió es pretén donar a conèixer els drets de les persones treballadores des d'una vessant pràctica i entenedora. Com s'inicia, com es llegeix un contracte de... (17:00)