saltar navegaciˇ

Men˙ principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

2 de Desembre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
 • THE COVER LETTER: THE ENTRANCE DOOR FOR YOUR CV

  Prova publicaciˇ (00:00)

 • COACHING LABORAL S╚NIOR (a partir de 35 anys) (Nou Barris)

  EstÓs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procÚs de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'un/a COACH i del grup de treball establirÓs estratŔgies i plans d'acciˇ que... (09:00)

 • Eines per al disseny, redacciˇ i gestiˇ de projectes en l'Ómbits de l'ESS

  En aquesta activitat aprendrem com redactar totes aquelles idees que tenim al cap per convertir-les en un projecte. Treballarem de manera prÓctica des del disseny, la planificaciˇ, la formulaciˇ, l'execuciˇ i l'avaluaciˇ com a procÚs transversal... (09:30)

 • QGIS Desktop: Curs prÓctic de funcionalitats avanšades

  Aquest curs es una continuaciˇ del Curs bÓsic de QGIS. Es treballaran les propietats mÚs importants de les capes, Ús farÓ un ˙s complet de l'eina l'Atles, ˙s del complement de topologia per trobar errors topol˛gics, creaciˇ de rÓster a partir d'eines... (09:30)

 • Workshop Prototype2Market: Pla de testeig de mercat del prototip

  Els nous workshops PROTOTYPE2MARKET tenen l'objectiu de millorar la sortida al mercat del prototips d'empreses i persones emprenedores.

  Estan composats d'una sessiˇ grupal (4 hores) i dues individuals voluntÓries (1h/empresa) per a revisar el... (09:30)

 • COACHING LABORAL S╚NIOR (a partir de 35 anys) (Horta-Guinardˇ)

  EstÓs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procÚs de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'un/a COACH i del grup de treball establirÓs estratŔgies i plans d'acciˇ que... (12:00)

 • Claus per a emprendre en femenÝ en l'ESS (adrešat a dones)

  Sou dones i voleu emprendre? Quan pensem en emprendre parlem de prendre una decisiˇ personal i professional que comportarÓ tota una sŔrie d'aspectes a tenir en compte, sabeu quins sˇn els temes clau per emprendre en l'ESS i com els podeu aplicar al... (15:00)

 • Illustrator per a principiants

  Conceptes inicials per treballar amb el programari professional estÓndard de disseny grÓfic i illustraciˇ vectorial. Treballa amb l'eina ploma i amb objectes vectorials per dissenyar logos, imatges, flyers i banners. (16:00)