saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

18 de Desembre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
 • CO16 - Coaching positiu: Treballar des de dins per aconseguir els teus reptes fora (x3)

  En un entorn canviant i d'incertesa, necessitem més que mai invertir en emocions positives que enriqueixin la nostra actitud. L'actitud exitosa depèn d'un treball intern que permetrà treure tot el partit al nostre talent. (09:00)

 • EC231 - Observa't i traça el teu camí cap al lideratge efectiu

  Quin serà el següent pas? Traça un camí personal cap a l'excel·lència al teu lideratge. Mitjançant la dinàmica de la "roda del lideratge" t'acompanyarem a descobrir les teves fortaleses i a identificar el següent pas en el teu camí de millora continua.... (09:00)

 • La Comunificadora: taller introductori

  Programa d'impuls per a projectes d'economia col·laborativa amb enfocament procomu en què s'ofereix un itinerari que inclou formació, assessorament especialitzat i espais participats i de col·laboració entre projectes. (09:00)

 • 7 punts clau per una presentació en públic impactant (NOVA)

  Tant per objectius personals, comercials i/o socials, necessitem explicar-nos de forma que el receptor quedi impactat, o bé el nostre missatge haurà estat estèril. L'objectiu d'aquesta sessió es ajudar a les persones a fer presentacions memorables en... (09:30)

 • Aconsegueix un web més atractiu afegint tipografies web i font icons (NOVA!)

  Canvia les tipografies de la teva web i afegeix icones mitjançant Font Icons. Fes combinacions de tipografies com els dissenyadors professionals. Utilitza icones mitjançant Font Icons i canvia el seu aspecte a través d'estils CSS senzills, per donar-li al... (09:30)

 • KIT DE COOPERACIÓ: Cooperar implica conflicte, conflictuem? (NOVA)

  L'objectiu principal d'aquesta càpsula és donar eines per identificar les situacions de conflicte que es presenten en els equips de treball i per poder gestionar-les d'una forma positiva en el marc dels projectes emprenedors de l'Ecomomia Social i... (09:30)

 • Aprèn a utilitzar Mailchimp (NOVA!)

  En aquest taller pràctic aprendràs a fer servir Mailchimp, l'eina gratuïta i més popular per crear butlletins electrònics. Mailchimp té un pla gratuït que permet a les pymes i els professionals que no tenen més de 2.000 persones subscriptores aprofitar la... (09:30)

 • Eines i recursos per promoure la conciliació familiar, personal i laboral

  La conciliació de la vida laboral, familiar i personal és una estratègia que facilita la consecució de la igualtat efectiva de dones i homes. Incorporar aquestes mesures en el nostre projecte serà vital per no reproduir desigualtat de gènere, com podem... (09:30)

 • Gestió fiscal 2: Societats de capital (SL I SA)

  Aprèn els conceptes generals sobre fiscalitat aplicades a les societats mercantils. En finalitzar la sessió, coneixeràs els impostos més bàsics d'una societat de capital, les principals obligacions fiscals i retencions que té o tindrà la teva empresa,... (09:30)

 • Com fer un pla estratègic de creixement

  Taller que permet estructurar un procés de reflexió estratègica sobre el nostre negoci i les seves potencialitats de creixement i millora.

  Monosessió: 1 sessió de 3 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Emprendre a Nou Barris és fàcil

  En aquesta sessió l'equip tècnic de Nou Barris Activa et vol ajudar a descobrir els recursos que t'ofereix Barcelona Activa en les diferents etapes que té un procés de posada en marxa d'un negoci i en la consolidació d'aquest. (10:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Horta Guinardó)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (10:00)

 • JP06-Infojobs i Feina Activa: Aprèn nous trucs per trobar feina

  Internet ocupa gran part de les nostres vides, també per a la recerca de feina. En aquesta sessió aprendràs a utilitzar Infojobs i Feina Activa, a més de conèixer trucs i estratègies que tajudaran a fer més efectiva la teva recerca de feina. (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • RF109 - Prepara't per participar en esdeveniments de networking

  Vine i prepara la teva candidatura per assolir el millor impacte possible en aquells esdeveniments que et permetin contactar directament amb empreses interessades a captar talent de professionals com tu. (15:00)

 • Wordpress essencial: engega el teu projecte (NOU CONTINGUT!)

  Coneix els aspectes clau de Wordpress.org el CMS més estès. Gestiona posts, pàgines, rols d¿usuari, generació de taxonomies, temes, plugins... (15:30)

 • Saps com i per què fer un estudi de mercat?

  Introdueix-te en el món dels diferents estudis de mercat, donant-nos els coneixements bàsics per fer aquesta investigació tan necessària per a la teva empresa.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat gratuïta

   (15:30)

 • Personalitza la gràfica del teu web amb CSS (Wordpress, Prestashop...) (NOVA!)

  Vols aprendre a modificar l'aspecte de la teva web fàcilment? Revisarem com s'estructura un tema gràfic de WordPress o Prestashop i practicarem com modificar l'estil dels seus elements. Gràcies al llenguatge CSS podem modificar fàcilment diversos aspectes... (16:00)

 • Genially: crea continguts interactius que enganxin el teu públic

  Aprèn a crear continguts molt visuals, interactius i multimèdia, que et permetran comunicar-te amb el teu públic de forma impactant i efectiva amb Genially. Aquesta plataforma de disseny en línia és senzilla i gratuïta, i serà la teva gran aliada a l'hora... (16:00)

 • OC31 - De l'objectiu professional al pla d'acció (Horta-Guinardó)

  En aquesta activitat et convidem a treballar en un pla d'acció que et permeti aconseguir el teu objectiu i construir, així, la trajectòria cap a l'èxit professional. (16:00)

 • MTC163 - He aconseguit feina amb el networking!

  Fa temps que es parla de la importància del networking, els contactes i les xarxes com a gran valor afegit a la nostra recerca de feina. Però, realment funciona? Nosaltres sempre t'ho expliquem, però és millor que persones que ja ho han aconseguit durant... (16:00)

 • JP23 - Taller pràctic: vine a fer que LinkedIn et serveixi per buscar feina

  En aquest taller pràctic et proposem que puguis donar-te d'alta resolent tots els dubtes que et vagin sorgint. Estaràs acompanyat d'una orientadora laboral que t'anirà donant consells per optimitzar la teva presència en LinkedIn. (16:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • Els 5 KPIs que necessites controlar en el teu pla de màrqueting digital (NOVA!)

  "El que no es mesura no es millora" és una màxima per a tot pla estratègic i en un ambient tantt canviant, enorme i difús com el digital és encara més important. Tot objectiu ha de ser mesurat per una suma d'indicadors claus (KPI) i pels que hem de tenir... (16:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Gràcia)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (18:00)