saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

13 de Desembre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (08:30)

 • CO42- Allunya els pensaments negatius i construeix noves maneres de pensar

  Identifica les creences que t'estan impedint posar-te en marxa, i defineix amb claredat els passos que necessites per aconseguir trobar feina (09:00)

 • EC213 - D'oca a oca i actuo perquè em toca

  Utilitzem el joc de l'oca com a base per: reflexionar de manera activa i divertida i potenciar la nostra iniciativa, davant dels diferents situacions, problemes i camins amb els que ens trobem en la nostra vida. Treballarem i aprendrem eines per poder... (09:00)

 • EC156 - El joc de la diversitat: navegant per diferents entorns

  Davant dentorns cada cop més canviants, on intervenen nous actors amb mirades, valors, cultures o maneres de fer diferent, ens calen eines per gestionar la flexibilitat i gestió del canvi. Amb aquesta activitat podràs viure aquesta una nova situació i... (09:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (09:30)

 • Processos i subcontractació arquitectura web (NOVA)

  En aquesta sessió, la persona emprenedora podrà definir amb claretat les seves necessitats, analitzar si la milor solució és una app o un desenvoupament web, conèixer les principals solucions estàndard del mercat, redactar el briefing per encàrrec, i... (09:30)

 • Com adquirir una empresa en funcionament (NOVA)

  Reemprendre una empresa suposa prendre el relleu dels amos d'un negoci en funcionament per a garantir-ne la continuïtat. Vull reemprendre: què, com i on?

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:30)

 • EC174 - Networking: més que fer i mantenir contactes (Horta-Guinardó)

  Saps que el networking és molt més que conèixer persones que et puguin ser útils professionalment? Vols descobrir i treballar bones pràctiques per gestionar aquesta competència a Barcelona? Inicia't en aquesta forma de ser estratègica que, sens dubte,... (10:00)

 • Dissenya el pla de Social Media de la teva empresa - Edició Poblenou Urban District

  Defineix l'estratègia en xarxes socials, crea un pla tàctic i coneix com gestionar de manera efectiva els recursos digitals. Aquesta edició s'adreça als membres de l'associació Poblenou Urban District. (10:00)

 • JM01-En quins sectors hi ha feina a Barcelona?

  Si estàs buscant feina, cal que coneguis bé l'entorn per poder apropar-te a les ofertes que més t'interessin. Coneix on es troben les oportunitats laborals reals, quines són les ocupacions més demandades, i en quins sectors hi ha més possibilitats de... (10:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sant Andreu )

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (11:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (12:00)

 • JP04-No esperis l'oferta de feina, ves a buscar-la!

  Sovint la recerca de feina no dóna els resultats desitjats i és imprescindible prendre un paper més actiu: l'autocandidatura és el camí més directe per accedir al tipus d'ocupació que respon al teu projecte professional. Descobreix el "mapa del tresor"... (12:00)

 • RF100 - Portals d'ocupació: identifica els que encaixen amb tu

  Coneix la diversitat de portals d'ofertes de feina online: genèrics i especialitzats, i identifica quin és més adequat segons el teu objectiu professional. Descobreix la manera d'analitzar les ofertes de feina, podent treure tota la informació necessària... (12:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (13:30)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Dissenya el pla de Social Media de la teva empresa - Edició Poblenou Urban District

  Defineix l'estratègia en xarxes socials, crea un pla tàctic i coneix com gestionar de manera efectiva els recursos digitals. Aquesta edició s'adreça als membres de l'associació Poblenou Urban District. (16:00)

 • Tria la teva eina de gestió de projectes (Asana i més)

  En l'actual mercat laboral on cada cop es treballa més per projectes, conèixer quins són els gestors de projectes més populars i practicar amb alguns d'ells ens ajudarà a familiaritzar-nos ràpidament amb les eines de gestió amb les que treballi l'equip al... (16:00)

 • Aprèn les 10 passes essencials per fer el teu web

  Què haig de tenir en compte per fer el web de la meva empresa o refer-ne l'existent? Aquesta càpsula t'ajudarà a ordenar idees i planificar el projecte amb 10 passes que recullen allò essencial. (16:00)

 • RF19-Busques feina? Apunta't a la nostra borsa de treball (Horta-Guinardó)

  Porta el teu currículum i inscriu-te a les ofertes publicades al web de Barcelona Treball a través de la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a... (17:00)