saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

4 de Novembre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
 • Bootstrap4: com fer pàgines web que es vegin en tots els dispositius

  Bootstrap4 és un framework especialment dissenyat per desenvolupar pàgines web molt fiables en format responsive, de forma ràpida i còmoda. (09:30)

 • COACHING LABORAL SÈNIOR (a partir de 35 anys) (Horta-Guinardó)

  Estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'un/a COACH i del grup de treball establiràs estratègies i plans d'acció que... (09:30)

 • Posiciona la teva empresa als cercadors (SEO) (NOU CONTINGUT!)

  Apareix la teva web als cercadors? Estar ben posicionats en els cercadors és fonamental per donar a conèixer la teva empresa i per què els usuaris puguin trobar la teva web. Coneix les tècniques de posicionament natural o SEO per aparèixer en els primers... (09:30)

 • Photoshop per a principiants

  Conceptes inicials per treballar amb el programari professional estàndard de retoc fotogràfic. Practica com adaptar formats i resolucions, optimitzar per a web, anivellar i aplicar viratges, retocs facials, etc. (09:30)

 • Desenvolupament avançat amb Arduino

  Com fer projectes de complexitat creixent amb Arduine. Calen coneixements bàsics d'us de la plataforma. (10:00)

 • Coaching laboral per a joves

  Alguna vegada has pensat que necessitaries parlar amb algú per què t'ajudi a definir el teu procés de recerca de feina o a concretar el teu projecte professional?. Barcelona Treball Joves posa a la teva disposició un/a COACH expert/a en Orientació Laboral... (11:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Introducció a la programació 1: conceptes comuns en tots els llenguatges

  Variables, tipus de dades, condicionals, iteracions, funcions Aprèn els conceptes bàsics que et caldràn per programar en qualsevol llenguatge informàtic. (15:30)

 • Wordpress: instal·lació en ordinador i en servidor

  Per fer funcionar un CMS (com Wordpress, Moodle o Prestashop) s'ha d'executar en un entorn concret. Coneix els dos entorns de creació: Local i Servidor (hosting), quines son les diferències i crea l'entorn local en el teu equip amb XAMPP. (15:30)

 • Treballa aprofitant tot el potencial de Google amb Gmail, Calendar i Drive (NOVA!)

  Coneixes les eines de Google però encara tens dubtes sobre com funcionen? En aquest curs treballarem a fons les possibilitats dels principals productes de Google per a la productivitat: el correu electrònic Gmail, calendaris amb Google Calendar i Google... (15:30)

 • Com dissenyar l'experiència d'usuari del teu projecte web

  Aprèn a organitzar, distribuir i estructurar la informació en el web, per facilitar-ne la comprensió per part de la persona usuària duna manera senzilla i ràpida. (16:00)

 • Màrqueting digital per promocionar el teu negoci (NOVA!)

  En aquesta càpsula aprendràs tot el que cal tenir en compte per promocionar un negoci a Internet. Dissenyaràs un full de ruta que et servirà com primera guia per focalitzar-te, concentrar esforços i evitar errors. A més, t'emportaràs una motxilla de... (16:00)

 • EC189 - Fer networking: un món més enllà de les xarxes virtuals (x3)

  Ja deus saber què és el networking i, fins i tot, potser ja has fet alguna formació al respecte. Però ara toca anar una mica més enllà i posar-se en marxa. A partir dels teus objectius laborals, començarem a elaborar un estructurat pla d'acció que et... (18:00)