saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

27 de Novembre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
 • OC40 - Connecta amb el teu guia interior i clarifica el teu objectiu professional

  De la ma del teu guia interior, encetaràs un camí d'exploració on identificaràs els obstacles que t'impedeixen orientar-te, coneixeràs els recursos interns i externs necessaris per definir i assolir el teu objectiu professional. La resposta està en tu:... (09:00)

 • Vine a fer un cafè amb Marta Sala, Talent Adquisition Manager d' H&M, i fes networking!

  El món dels RRHH i la selecció no només està canviant sinó que està vivint la incorporació de noves figures com els i les Talent Adquisition, encarregades de fer selecció però sobretot de localitzar i retenir el millor talent per a les seves empreses. Les... (09:00)

 • COACHING LABORAL SÈNIOR (a partir de 35 anys)

  Estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'un/a COACH i del grup de treball establiràs estratègies i plans d'acció que... (09:00)

 • Dissenya, desenvolupa i gestiona webs amb WebFlow

  Webflow és una eina online per dissenyar i desenvolupar un lloc web sense saber codi: disseny de les interaccions avançades i la publicació unificada. (09:00)

 • El règim de persones autònomes vs el règim general

  L'enquadrament al règim de la seguretat social depen de força factors, coneix els dos règims més importants, així com l'Estatut del Treballador Autònom.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Fes servir Whatsapp com a eina de màrqueting

  Aprèn a explotar aquesta eina, tan present en les nostres vides, per fer campanyes de màrqueting: tipus de continguts, gestió de les bases de dades, etc. (09:30)

 • És el teu negoci invertible?

  Quins requisits ha de complir la meva empresa per ser invertible? Si estàs en recerca de finançament o de persones amb qui associar-te i vols saber valorar el teu negoci, comerç o startup, t'explicarem com fer-ho de forma fàcil i senzilla... (09:30)

 • Visita Empresa Apòstrof

  Data visita: 27 de novembre (dimecres) a les 10.00 hores (10:00)

 • Emprendre a Nou Barris és fàcil

  En aquesta sessió l'equip tècnic de Nou Barris Activa et vol ajudar a descobrir els recursos que t'ofereix Barcelona Activa en les diferents etapes que té un procés de posada en marxa d'un negoci i en la consolidació d'aquest. (10:00)

 • 1a CONFERÈNCIA NOU PROGRAMA EMPRENDRE AMB VALORS curs 2019-2020

  Activitat amb conferències inspiradores per a joves i presentació de projectes per part de l'alumnat. Triarem els més destacats per participar al hackató i finalment a la gran gala. Data : 27 de novembre 2019 (matí) Lloc: Auditori Seu Central... (10:00)

 • COACHING LABORAL SÈNIOR (a partir de 35 anys)

  Estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'un/a COACH i del grup de treball establiràs estratègies i plans d'acció que... (11:00)

 • Apropa't a l'Economia Social i Solidària

  Donar a coneixer el model d'Economia Social i Solidària com a model econòmic proper i realista Coneixer els serveis i recursos que oferim des de Innovació Socieconòmica i concretament des de innoBA (11:00)

 • JO01-Vols trobar feina? Prepara la teva estratègia!

  Quan busques feina potser et sorgeixen moltes preguntes: per on començo? Què necessito? On busco? En aquesta activitat podràs conèixer de forma clara i entenedora els passos que has de seguir per iniciar un procés de recerca de feina i aprofitar els... (12:00)

 • RF27 - Vine i practica l'entrevista de feina (x2)

  L'entrevista de feina resulta un moment decisiu en els processos de selecció. Conèixer en profunditat per a què serveix, quines formes adopta i què valoren les organitzacions, augmenta les possibilitats d'èxit i redueix l'angoixa. T'agradaria conèixer els... (12:00)

 • Responsabilitats i obligacions: autònoms i societats mercantils (NOVA)

  Aquesta càpsula analitzarà la responsabilitat dels autònoms i societats mercantils en quant a les obligacions fiscals, quins impostos haig de presentar, quan i com? quina responsabilitat tinc si no es presenten els impostos o declaracions censals... (12:00)

 • EC242 - Vols posar a prova el teu lideratge? Aquest és el teu repte!

  Posa a prova els teus coneixements adquirits en les sessions de cada competència, a través d'aquestes activitats d'entrenament basades en el mètode "aprendre fent", en que hauràs de fer front a un repte! En aquesta sessió crearem situacions que... (12:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (12:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (12:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (13:00)

 • Coaching laboral per a joves

  Alguna vegada has pensat que necessitaries parlar amb algú per què t'ajudi a definir el teu procés de recerca de feina o a concretar el teu projecte professional?. Barcelona Treball Joves posa a la teva disposició un/a COACH expert/a en Orientació Laboral... (13:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • RF106 - Publica a les xarxes socials i fes visible el teu perfil professional

  Una publicació coherent i ben estructurada, així com una imatge que cridi l'atenció, podrien ser la porta d'entrada a un nou procés de selecció per a tu. Descobreix com atraure l'atenció de qui recluta a través de tècniques, eines i recursos de publicació... (15:00)

 • RF20 - Busques feina? Vine a fer el test de competències i millora el teu perfil professional

  Vine a fer el test Competències Clau de Barcelona Activa i posa en valor la teva candidatura a les vacants publicades a la Plataforma Empresa-Ocupació que millor s'ajustin al teu perfil. Millora el teu perfil professional a través del coneixement de les... (15:00)

 • COACHING LABORAL PER A DONES

  Ets dona i estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'una COACH establiràs estratègies de posicionament i comunicació que... (15:00)

 • Anima la teva web per fer-la més atractiva (NOVA!)

  A més dels continguts, una pàgina web pot tenir recursos interactius que facin que aquesta sigui més atractiva pels seus usuaris. Descobreix quins recursos interactius s'utilitzen més i aprèn què cal fer per aplicar-los a la teva pàgina web de manera... (15:30)

 • MTC209 - Economia de plataformes digitals pel treball del futur... i del present? (NOU)

  El model de treballar només per a una empresa està canviant i les noves plataformes digitals ho estan potenciant. Es parla de flexibilitat, un mercat més global, però també la creació de nous serveis per què el i la professional estigui més protegit. Vols... (16:00)

 • Taller de gestió de processos - El pla d'operacions (NOVA)

  En aquest taller es treballarà de forma detallada el procés de compra, producció i distribució que s'ha de seguir per a árribar al producte final, o la manera com es prestarà el servei. (16:00)

 • Facebook Live i Instagram Live com a eina de màrqueting

  Facebook Live, Instagram Stories i Periscope són aplicacions de retransmissió de vídeo en directe via Twitter o Facebook. Descobreix com funcionen i com fer-les servir per a la teva estratègia de màrqueting. (16:00)

 • COACHING LABORAL SÈNIOR (a partir de 35 anys)

  Estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'un/a COACH i del grup de treball establiràs estratègies i plans d'acció que... (17:00)

 • Taller Drets laborals per a dones treballadores en l'àmbit de la neteja

  En aquest curs es donaran a conèixer els drets laborals bàsics de les persones treballadores, fent un repàs als principals aspectes de la relació laboral i, en concret, en relació al món de la neteja en el món del turisme. Va dirigida a totes les persones... (17:30)

 • EC180 - Comunico correctament?

  Sóc una persona que comunica correctament? Utilitzo les paraules, expressions i elements de la comunicació de forma correcta per tal de comunicar-me bé? Amb aquest taller podràs analitzar les habilitats i actituds que cal tenir per comunicar correctament. (18:00)

 • OC29 - Autoconeixement: caminant cap el teu objectiu professional (x3)

  Com definiries el teu objectiu professional? Saps quines son les teves habilitats i punts forts? Vine i t'ajudarem a dibuixar el teu objectiu professional. Farem una capbussada a l autoconeixement i detectarem recursos i necessitats que ens ajudaran a... (18:00)

 • CO38- Com buscar feina i no morir en l'intent

  Buscant feina pots arribar a sentir-te desanimat/da, enfadat/da, resignat/da. La manera com afrontis aquestes emocions és clau per sortir d'aquests moments de dificultat. En aquesta activitat descobriràs què fer i com gestionar aquestes emocions. (18:00)

 • COACHING LABORAL SÈNIOR (a partir de 35 anys)

  Estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'un/a COACH i del grup de treball establiràs estratègies i plans d'acció que... (19:00)