saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

19 de Novembre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
 • EC55 - Incrementa la teva autoconfiança

  El nostre grau d'autoconfiança pot variar al llarg de la nostra vida. Identifica les situacions que ens influeixen en l'augment o disminució de l'autoconfiança, per tal de reforçar-la i augmentar-la. (09:00)

 • MT13 -Com buscar feina al sector transport i logística

  T'interessa l'àmbit del transport i la logística? Ets una persona interessada en l'eficiència i organització dels processos de gestió de materials? Si és així, el transport i la logística és un sector en el que pots trobar feina. Descobreix les... (09:00)

 • Introducció al correu electrònic (Nou Barris)

  Tens correu electrònic però desconeixes com fer-lo servir? Crea el teu propi correu i aprèn a fer-lo servir convertint-lo en la eina de comunicació i gestió que és. (09:00)

 • EC223 - Creativitat: millora competencial per a dones professionals (x4)

  La creativitat proporciona una gran satisfacció personal i pot aplicar-se en àmbits molt diversos, com ara l'entorn laboral, personal, familiar o social. Tothom és potencialment persones creatives, per això és important prendre consciència de les... (09:00)

 • OC28 - Com et veus i com et veuen els altres/les? Coneix i millora el teu impacte (x2)

  Com et veuen i com et veus? Vols saber quina és la primera impressió que generes? Vols rebre feedback d'aquesta? Amb la finestra de Johari i l'anàlisi transaccional farem emergir les parts que ja coneixes de tu i reforçarem les què podem incorporar. (09:00)

 • On trobar finançament per a l'empresa

  En aquesta pràctica sessió, pots conéixer els recursos i serveis per cercar finançament per a l'empresa que t'ofereix Barcelona Activa, ja sigui amb entitats bancàries, fons públics o inversors privats.

  Aquesta activitat t'habilita per a... (09:30)

 • Crea una landing page perfecta per a vendre el teu producte o servei (NOVA!)

  Crea una landig page perfecta de manera senzilla des de Windows o Mac i sense saber programar fent servir Mobirise, un programari gratuït. Aprendràs com dissenyar una landing page venedora del teu producte o servei. Crea el contingut amb blocs com si fos... (09:30)

 • Com usar Facebook des d'una perspectiva de negoci (NOU CONTINGUT!)

  Optimitzar la presència corporativa a Facebook exigeix un alt coneixement dels recursos d'aquesta xarxa social, la més utilitzada al món. Conèixer com funciona, quines particularitats presenta, quines serien les nostres obligacions i què hi podem fer per... (09:30)

 • Trello: l'eina online per planificar i gestionar projectes de forma "Agile" (NOVA!)

  Trello és una eina online i gratuïta que et permet organitzar-ho tot i amb tothom de forma àgil mitjançant la metodologia Kanban. Tant si treballes per projectes o simplement vols organitzar la teva feina del dia a dia per ser més eficient, Trello t'ajuda (09:30)

 • Edita els teus vídeos gratis a l'ordinador (NOVA!)

  Shotcut és un editor de vídeo multiplataforma en programari lliure que permet crear fàcilment productes audiovisuals amb qualitat professional. (09:30)

 • Customer discovery: Com descobrir nova clientela i dissenyar productes innovadors (NOVA)

  Com descobrir nova clientela, identificar què necessiten i definir els productes i serveis que de debò responen a les seves necessitats. Els assistents aprendran a formular correctament les hipòtesis a validar relatives al client, al problema a resoldre o... (09:30)

 • Tècniques de creativitat per a petites empreses. Troba respostes més enllà de l'òbvia

  L'objectiu de la sessió és presentar i practicar diverses tècniques de creativitat que es poden usar en el dia a dia de les petites empreses

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • RF19-Busques feina? Apunta't a la nostra borsa de treball (Horta-Guinardó)

  Porta el teu currículum i inscriu-te a les ofertes publicades al web de Barcelona Treball a través de la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a... (10:00)

 • Visita Empresa Palau de la Musica

  Dia: 19 noviembre 2019 Hora: 10:00 horas (10:00)

 • OC39 - Desbloqueja't per definir el teu objectiu professional (x2)

  A través del treball corporal identificaràs els bloquejos, que no et deixen avançar, en els 3 centres principals (centre motor, emocional i mental). Facilitarem el desbloqueig, convertint el bloqueig en un aliat per encarar l'objectiu professional. Et... (12:00)

 • Google Analytics per a principiants: oportunitats i bones pràctiques.

  Aprendre per què és important analitzar resultats. Saber més sobre la teva pròpia web i millorar-la. Conèixer totes les oportunitats que té aquesta plataforma. Entendre el vocabulari i trobar els punts que són d'interès per al teu negoci. (14:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Crea els teus vídeos i podcast per l'aula (NOVA!)

  Les millores en les TIC han modificat el món audiovisual. Les plataformes de vídeos i de podcasts online fan que tothom pugui gaudir-ne, i també crear-ne. En aquest curs introductori analitzarem els usos educatius d'aquests dos mitjans i crearem talls... (15:30)

 • Desenvolupa una app per a Android amb Google App Inventor

  Crea fàcilment apps natives per a Android sense programar amb una eina online gratuïta. Aprèn el sistema de programació basat en blocs que evita el procés d'aprendre codi i sense installar complexos entorns de programació. (15:30)

 • Mapa 2.0 - A quines xarxes socials ha de tenir presencia la teva empresa, producte o servei?

  Durant la sessió veurem les característiques concretes que tenen les principals xarxes socials, com ser-hi, per a què, quines poden ser més útils pel nostre negoci i com treballar-les per aconseguir clients, inversors, socis, generar marca..... (15:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • Aprèn a utilitzar Mailchimp (NOVA!)

  En aquest taller pràctic aprendràs a fer servir Mailchimp, l'eina gratuïta i més popular per crear butlletins electrònics. Mailchimp té un pla gratuït que permet a les pymes i els professionals que no tenen més de 2.000 persones subscriptores aprofitar la... (16:00)

 • Organitza't, controla i gestiona de forma efectiva el teu temps (Nova!)

  Voldries ser més productiu/va però no saps per on començar? En aquesta càpsula et presentarem una tria d'eines, metodologies i consells pràctics per a ser més productius en coses tan quotidianes com la gestió del correu electrònic, organització d'agendes,... (16:00)

 • JP16-Marqueting personal: aprèn a vendre't en els processos de selecció

  Saps vendre les teves capacitats i habilitats professionals i convèncer que tu ets el candidat idoni?. Per aconseguir una feina és fonamental saber transmetre un missatge clar, concís atractiu i potenciador de tu mateix als contractadors. En aquesta... (16:00)

 • Photoshop per a principiants

  Conceptes inicials per treballar amb el programari professional estàndard de retoc fotogràfic. Practica com adaptar formats i resolucions, optimitzar per a web, anivellar i aplicar viratges, retocs facials, etc. (16:00)

 • EC191 - Negociar, vèncer o convèncer? Un primer contacte (Sant Andreu)

  Com resols les discrepàncies? No aconsegueixes el que vols? Negociar, vendre i convèncer són accions molt relacionades, però no són el mateix. Pots escollir entre les tres, i cada una delles, et portarà a un resultat diferent. Quina prefereixes? En... (16:30)

 • JP09-Els secrets per superar amb èxit una entrevista de feina

  Una entrevista de feina és una excel·lent oportunitat per mostrar el teu entusiasme i les teves habilitats professionals. Si vols treure-nhi el màxim profit, vine a entrenar-la i conèixer els seus secrets, i afrontar-la amb determinació i flexibilitat. (17:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Horta Guinardó)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (17:00)

 • CO34 - No deixis per demà la feina que pots trobar avui

  Si sents que sovint postergues els plans per enviar un CV, trucar a una empresa..amb aquesta activitat volem ensenyar-te a prioritzar i optimitzar el procés de recerca de feina. (18:00)

 • EC195 - Vols assegurar-te que comuniques bé? Aquest és el teu camí! (x4)

  Si vols conèixer els secrets duna bona habilitat en comunicació i quines eines i estratègies utilitzar per fer arribar els teus missatges amb la màxima eficàcia, aquest és el teu itinerari. Aprendràs a potenciar els teus recursos comunicatius, a utilitzar... (18:00)

 • JP17-Prepara't per a l'entrevista de feina

  Segur que has sentit dir allò que ¿la següent entrevista la faré millor¿. En aquesta activitat et donarem les claus de cada seqüència que té lloc a l¿entrevista i podràs practicar-la, tot descobrint els teus punts forts i febles. (18:30)