saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

15 de Novembre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
 • Aprèn les 10 passes essencials per fer el teu web

  Què haig de tenir en compte per fer el web de la meva empresa o refer-ne l'existent? Aquesta càpsula t'ajudarà a ordenar idees i planificar el projecte amb 10 passes que recullen allò essencial. (09:00)

 • Prototipatge i validació de productes i serveis (NOVA)

  En aquesta activitat veurem, en el context de la metodologia "Design thinking", com crear un prototip i validar-lo. (09:30)

 • Quina és la millor xarxa per a promocionar el meu negoci? (NOVA!)

  És la xarxa social amb més usuaris la més adequada per a mi? O haig d¿apostar per una altra més petita però on crec que hi puc destacar més? On és el meu públic objectiu? A què m¿obligarà obrir un perfil aquí o allà? Aquesta sessió ens oferirà eines i... (09:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (09:30)

 • Màrqueting de continguts: com fer-los rellevants i memorables

  Molta clientela rebutja la publicitat intrusiva. Oferir continguts interessants, atractius i veritablement valuosos et permet donar a conèixer el teu producte o servei a un públic potencial, generar vendes i fidelitzar clientela. Descobreix com posar a la... (09:30)

 • Cooperar per competir (NOVA)

  Curs on facilitem els coneixements i les eines per tal que les persones participants aprenguin i apliquin què és la cooperació empresarial i ho apliquin a la seva empresa o organització per ser més competitives.

  Multisessió: 2 sessions de 4... (09:30)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Nou Barris )

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (10:00)

 • No et quedis sense memòria al mòbil

  Et quedes sense espai per les fotos? Reps molts arxius que no necessites? Aprèn a aprofitar l'espai i fer còpies dels teus arxius per no perdre'ls. (10:00)

 • No et quedis sense memòria al mòbil

  Et quedes sense espai per les fotos? Reps molts arxius que no necessites? Aprèn a aprofitar l'espai i fer còpies dels teus arxius per no perdre'ls. (10:00)

 • Sessió informativa Camí de la solidesa V

  S'explicarà el contingut i funcionament de la cinquena edició d'aquest programa d'acompanyament i formació. (10:30)

 • OC26- El primer pas cap a l'autoconeixement: mira't i sorprèn-te (Sant Andreu)

  Coneixes totes les habilitats i recursos dels que disposes? Saps com treure't partit i quins són aquells aspectes que podries millorar i destacar? Com et veus i com et veuen els altres? L'autoconeixement és el primer pas per definir el teu objectiu... (10:30)

 • Instal·lar i desinstal·lar apps

  Saps trobar l'aplicació que necessites? Tens aplicacions que ja no utilitzes? Gestiona i descobreix les aplicacions i què implica la seva instal·lació. (12:00)

 • Instal·lar i desinstal·lar apps

  Saps trobar l'aplicació que necessites? Tens aplicacions que ja no utilitzes? Gestiona i descobreix les aplicacions i què implica la seva instal·lació. (12:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Els errors més habituals d'una persona emprenedora

  De la mà de persones expertes de SECOT, t'ensenyem els errors més típics i habituals que cometen les persones emprenedores en el moment d'iniciar el seu negoci.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (15:30)

 • Com evitar el futur conflicte entre persones sòcies: els pactes parasocials

  En aquesta sessió, coneixeràs la figura del Pacte entre Socis i els avantatges de signar-lo entre els i les membres de qualsevol empresa o organització empresarial, incloses les implicacions de tenir socis i sòcies i l'entrada d'inversors/es... (15:30)

 • L'auca animada

  Famílies i TIC és una iniciativa de divulgació orientada a apropar el món de la tecnologia a tota la família. Consta d'activitats diferents per aprendre jugant amb la tecnologia. Una primera proposta són tallers que s'imparteixen als Ateneus de... (17:30)

 • Com fer un pla de compres i una bona gestió de proveidors (NOVA)

  En aquesta càpsula es donarà molta importància a conceptes clau com el pla de compres i la gestió , recerca, selecció i avaluació dels proveidors, gestió i control de les existències i sistemes de finançament. (18:00)