saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

12 de Novembre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
 • Iniciació als fitxers digitals i emmagatzematge (Nou Barris)

  Què és un arxiu digital? Com és guarda la informació en un ordinador? Vols saber com fer un document i com guardar-lo? T'expliquem com organitzar i treballar amb fitxers digitals. (09:00)

 • OC41 - PLACTUA: defineix el teu pla d'acció i posa' t en marxa!

  Amb Plactua dissenyarem un pla d'acció eficaç que et porti a accions efectives amb una visió àmplia i integradora. Activarem actituds que potencien l'acció. Amb un pla d'acció el 50% de l'acció ja està feta!! (09:00)

 • RF104 -Storytelling per preparar el teu currículum( x2)

  Les persones que seleccionen llegeixen nombrosos currículums diàriament i en poc temps decideixen quins tindran en compte i quins no. Sovint alguna cosa els crida l'atenció i els porta a aturar-se en ells. Aplicar la tècnica del storytelling a l'hora de... (09:00)

 • OC29 - Autoconeixement: caminant cap el teu objectiu professional (x3)

  Com definiries el teu objectiu professional? Saps quines son les teves habilitats i punts forts? Vine i t'ajudarem a dibuixar el teu objectiu professional. Farem una capbussada a l autoconeixement i detectarem recursos i necessitats que ens ajudaran a... (09:00)

 • Primeres passes per exportar serveis

  La venda de serveis a l'exterior planteja reptes addicionals a l'exportació de productes. Analitzarem aspectes clau per realitzar activitat internacional en el sector serveis, criteris per seleccionar països i estructurar un departament internacional... (09:30)

 • Promociona la imatge del teu negoci i atrau nova clientela amb Instagram

  La tendència a una web visual i els més de 300 milions d'usuaris actius d'Instagram posicionen aquesta xarxa social de fotografia i vídeo com a una eina indispensable en la nostra estratègia de màrqueting digital. Aprendre a gestionar eficaçment la nostra... (09:30)

 • Com adaptar el teu web a tots els dispositius (NOVA!)

  Per què el teu web no s'adapta bé als dispositius mòbils? Les teves imatges no es veuen bé en tots els dispositius? En aquesta formació treballarem de manera teòrica i pràctica què pots fer perquè el teu web s'adapti correctament a tots els dispositius,... (09:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (09:30)

 • COM FER EL MEU PLA D'EMPRESA

  Tens un model de negoci però no saps com enfrontar-te al pla d'empresa? T'acompanyem en aquest procés, mostrant-te les eines i instruments per fer un bon pla de negoci. En aquesta càpsula t'ajudem a posar en relleu la importància de l'estratègia en el... (09:30)

 • Mapa d'eines per a la gestió àgil de productes o serveis (NOVA!)

  Tant si treballes pel teu compte com si ho fas per a una organització, el ser àgil donant resposta a la clientela i obtenint resultats ràpids és la clau per ser més eficient i competitiu. En aquesta càpsula podràs fer una avaluació de les teves... (09:30)

 • El crowdfunding com a eina de màrqueting i finançament

  Més enllà de la inversió privada tradicional i de l'autofinaçament, hi ha un seguit de possibilitats de finançament alternatiu de noves empreses. En aquesta sessió, te les donarem a conèixer.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat... (09:30)

 • Com fer un pla estratègic de creixement

  Taller que permet estructurar un procés de reflexió estratègica sobre el nostre negoci i les seves potencialitats de creixement i millora.

  Monosessió: 1 sessió de 3 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Escriu i crea continguts enriquits per a la web

  Què haig de tenir en compte per fer elaborar continguts adaptats a Internet? Els usuaris i usuàries i els cercadors entendran el meu missatge? En aquesta càpsula repassarem els secrets per fer uns continguts òptims. (10:00)

 • OC31 - De l'objectiu professional al pla d'acció (Horta-Guinardó)

  En aquesta activitat et convidem a treballar en un pla d'acció que et permeti aconseguir el teu objectiu i construir, així, la trajectòria cap a l'èxit professional. (10:00)

 • Comença a navegar per la xarxa (Nou Barris)

  Navegar per la xarxa és imprescindible per poder accedir a milers de continguts, no t'ofeguis entre la informació i aprèn tot el que necessitis sobre la xarxa. (10:30)

 • COACHING LABORAL PER A DONES (Nou Barris)

  Ets dona i estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'una COACH establiràs estratègies de posicionament i comunicació que... (11:00)

 • JP30 - L'entrevista grupal: prepara't i practica-la

  Ets jove i estàs buscant feina? Conèixer l'entrevista grupal et donarà avantatge en molts dels processos de selecció que busquen gent amb el teu perfil. En aquesta activitat podràs saber quan s'utilitza i desenvolupar les competències necessàries per... (11:00)

 • RF102 - Connecta amb qui t'entrevista a través de les habilitats socials

  Saps que bona part de l'èxit en l'entrevista es deu al fet de gestionar bé les nostres emocions, mostrar automotivació, empatia i habilitats socials davant el seleccionador/a? Voldries projectar una major capacitat interpersonal en l'entrevista? Durant... (12:00)

 • Com tramitar telemàticament: autònoms/es

  El servei de constitució d'empreses permet constituir telemàticament societats mercantils en un període mig de 4-10 dies per les SL i l'alta com empresari/a individual de manera inmediata.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat... (12:00)

 • JO01-Vols trobar feina? Prepara la teva estratègia!

  Quan busques feina potser et sorgeixen moltes preguntes: per on començo? Què necessito? On busco? En aquesta activitat podràs conèixer de forma clara i entenedora els passos que has de seguir per iniciar un procés de recerca de feina i aprofitar els... (12:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (12:00)

 • MT12 - Com buscar feina al sector del nou comerç a Barcelona

  T'agrada el tracte proper amb la gent? Creus que el nou comerç a Barcelona pot esdevenir una oportunitat laboral? Tens capacitat per aconsellar i convèncer? Si és així, el comerç és un sector en el que pots trobar feina. Descobreix les oportunitats que... (12:00)

 • EC191 - Negociar, vèncer o convèncer? Un primer contacte

  Com resols les discrepàncies? No aconsegueixes el que vols? Negociar, vendre i convèncer són accions molt relacionades, però no són el mateix. Pots escollir entre les tres, i cada una delles, et portarà a un resultat diferent. Quina prefereixes? En... (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • OC45 - Decideix o canvia d'objetiu amb la teoria de l'U

  Et proposem un camí per a la recerca dels teus objectius a través de la teoria de la U. Naveguem pel canvi d'una manera nova, visualitzant i interioritzant cada moviment, que suposa una evolució, per aconseguir arribar a la consecució dels d'allò que ens... (15:00)

 • OC44 - Activa la teva intel·ligència corporal i impulsa el teu canvi laboral (x2)

  La intel·ligència corporal mou el cos amb la precisió que cal per assolir els objectius i impulsar els canvis. Partim d'uns hàbits de moviment que ens immobilitzen o activen. Desenvolupa les accions que et costen i potencia les que ja fas gràcies a les... (15:00)

 • Màrqueting en xarxes socials per a persones emprenedores

  En aquesta sessió, la persona participant coneixerà el potencial de les xarxes socials per al seu negoci, així com la manera de treure'n el màxim profit possible, tot reconeixent les xarxes socials més adequades i la millor manera... (15:30)

 • Gestió intel·ligent de la clientela amb eines digitals (NOVA)

  L'objectiu d'aquesta sessió es que la persona emprenedora conegui les eines principals de gestió personalitzada de la clientela. (15:30)

 • Gestió fiscal 1: Autònoms/es i societats civils

  Durant la sessió, totalment pràctica, aprendreu els conceptes bàsics sobre fiscalitat aplicats als professionals i els procediments per a realitzar el compliment legal de les obligacions tributaries i tenir una bona gestió i control de l'activitat... (15:30)

 • Avaluar què fem i com ho fem. Indicadors d'impacte i balanç social.

  En aquesta activitat presentarem diferents metodologies, eines i processos amb l'objectiu de conèixer, analitzar i decidir quin procés d'avaluació pot ser el més idoni segons les necessitats de la nostra entitat o projecte. (15:45)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • Com incrementar les vendes en el comerç electrònic

  Per vendre més en una botiga online cal tenir en compte més coses que les visites: tipus de consumidors, tècniques de conversió, usabilitat, procés de compra, mitjans de pagament, mètriques (16:00)

 • Planificació: com fer el calendari de continguts per xarxes socials (NOVA!)

  Tenir les teves xarxes socials actualitzades amb continguts coherents amb la nostra marca i alineats amb els nostres objectius resulta casi impossible sense planificació. En aquest curs descobriràs els avantatges de treballar amb calendari i podràs fer-te... (16:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sant Martí)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (16:00)

 • Introducció a la creació de videojocs amb Unity

  Coneix les bases de Unity, un motor de videojocs multiplataforma en programari gratuït. La seva senzillesa i potencia fan que sigui una de les eines més utilitzades actualment en la industria dels videojocs. (16:00)

 • Aplica Lean a qualsevol projecte: allibera't de la "solucionitis" (NOVA)

  En aquest curs simplifiquem el procés Lean per a fer-lo comprensible a qualsevol tipus de projecte (negoci tecnològic o no), aportant recursos i dreceres, desmitificant la metodologia i aterrant a la pràctica una teoria que t'ajuda estalviar al màxim... (16:00)

 • EC236 - Acciona el teu lideratge: noves eines per passar a l'acció (x2)

  Acciona el teu lideratge. Coneix i practica les habilitats d'acció d'aquesta competència i aplica-les al teu projecte personal, empresa o equip. Aprendràs eines per generar alternatives amb iniciativa i amb un bon motor que impulsi l'execució efectiva de... (18:00)

 • JP04-No esperis l'oferta de feina, ves a buscar-la!

  Sovint la recerca de feina no dóna els resultats desitjats i és imprescindible prendre un paper més actiu: l'autocandidatura és el camí més directe per accedir al tipus d'ocupació que respon al teu projecte professional. Descobreix el "mapa del tresor"... (18:00)

 • RF01 -Vine a fer el teu currículum a Barcelona Activa (x2)

  Portes temps sense cercar feina, no tens el currículum fet o el tens desactualitzat? No saps per on començar, et manca confiança i necessites ajuda per fer-lo? En aquesta activitat tindràs l'oportunitat de triar el que més et convingui sota... (18:00)

 • Comerç i emprenedoria al Poble Sec

  Facilitar a les persones emprenedores en fase d'idea o estadis inicials de projecte, un espai per aproximar-se a la realitat i experiències d'empreses en funcionament al barri. Observar mitjançant els casos la possibilitat d'emprendre al territori . (18:30)