saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

11 de Novembre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre a Ciutat Vella

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (màrqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial. (09:00)

 • Crea catàlegs i flyers automàticament amb Indesign (NOVA!)

  Dissenya les teves maquetes una única vegada i omple-les de contingut automàticament a partir d'un document Excel sense haver de tornar a maquetar el catàleg o flyer de nou. Incrementa la teva productivitat i estalvia temps a l'hora de crear els elements... (09:00)

 • La contractació de software CRM o ERP: Claus per redactar un bon contracte (NOVA!)

  La contractació d'un sistema de gestió de la relació amb clients (CRM), o de Planificació de Recursos Empresarials (ERP), suposa una inversió econòmica molt important per a moltes empreses i autònoms. Definir què és el que s'està contractant, quines... (09:00)

 • Gestiona la teva empresa amb ODOO, un ERP de programari lliure (Nova!)

  Odoo és una aplicació per a la gestió integrada de l'empresa (ERP) en programari lliure. Es tracta d'un programari modular dissenyat per a PIMEs que pot instal·lar-se en servidors propis sense cost de llicència o utilitzar-se en mode "cloud". En aquest... (09:30)

 • Introducció al Data Science amb Python

  La ciència de dades inclou les tècniques d'anàlisi de grans volums de dades (estadística mineria de dades) per obtenir informació que faci les empreses més competitives. Adreçat preferentment a persones amb coneixements bàsics de programació,... (09:30)

 • Què és l'ESS? Coneix l'ecosistema de la ciutat a través de casos pràctics

  De què parlem quan parlem d'Economia Social i Solidària? Quin és l'impacte de l'Economia Social i Solidària a Barcelona, a Catalunya i al món? Quines experiències en ESS coneixem? Coneixerem l'ecosistema de l'ESS a través d'experiències i practiques... (09:30)

 • Dissenya el teu logo i les teves icones gratis i online

  Necessites millorar els teus coneixements per dissenyar correctament els teus gràfics vectorials des de zero? En aquesta formació pràctica treballarem amb les eines de Gravit Designer per crear el teu logo professional i les teves icones des de zero.... (09:30)

 • Google Analytics: Coneix els comportament dels usuaris i usuàries per transformar-los en clientela (NOVA!)

  Tota estratègia de màrqueting a la xarxa ha de venir acompanyada d'una anàlisi precisa de les audiències de la nostra web: qui ens visita, com ens troba, a quina pàgina aterra, quin recorregut hi fa, quanta estona hi passa, quin dispositiu hi fa servir...... (09:30)

 • SESSIÓ GRUPAL SOBRE DRETS LABORALS

  Sessió presencial adreçada a persones amb sordesa que es comuniquen oralment. En aquesta sessió es pretén donar a conèixer els drets de les persones treballadores des d'una vessant pràctica i entenedora. Com s'inicia, com es llegeix un contracte de... (10:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre a Ciutat Vella

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (màrqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial. (13:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Wordpress essencial: engega el teu projecte (NOU CONTINGUT!)

  Coneix els aspectes clau de Wordpress.org el CMS més estès. Gestiona posts, pàgines, rols d¿usuari, generació de taxonomies, temes, plugins... (15:30)

 • Dissenya una estratègia d'email màrqueting (NOVA!)

  Una campanya d'emailing té un baix cost si ho comparem amb el màrqueting directe, i una gran facilitat per mesurar el seu impacte. Aprèn a estructurar un newsletter per donar valor afegit als teus clients i planifica les teves campanyes (16:00)

 • Estratègies de comunicació empresarial a Twitter

  Si ja saps fer servir Twitter en aquesta activitat veurem usos avançats, estratègies i tàctiques per assolir objectius de comunicació i màrqueting a l'empresa. (16:00)

 • SESSIÓ GRUPAL SOBRE DRETS LABORALS

  Sessió presencial adreçada a persones amb sordesa que es comuniquen oralment. En aquesta sessió es pretén donar a conèixer els drets de les persones treballadores des d'una vessant pràctica i entenedora. Com s'inicia, com es llegeix un contracte de... (17:00)

 • TALLER DE COOPERATIVISME A L'AULA PER A DOCENTS

  L'objectiu d'aquesta formació acreditada pel Departamet d'Ensenyament és facilitar eines i recursos al professorat que vulgui introduir els conceptes d'Economia Social i Solidària a l'aula (tant de forma autònoma com amb l'acompanyament que ofereix el... (17:00)