saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

11 de Novembre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
 • Programa de Preincubació, 6a edició

  Tens un projecte que vulguis impulsar i fer créixer de manera sostenible? Inscriu-te al programa de Preincubació de Barcelona Activa i t'acompanyarem en el procés de definició i posada en marxa del projecte. El Programa de Preincubació consta de dues... (09:00)

 • EC10 - Power talk: communicating with clarity, relevance and impact (x2)

  Communication is one of the most important skills in today's competitive business landscape. The difference between success and failure often depends on how well you present yourself, your message, and your value in order to influence others and achieve... (09:00)

 • Com fer el pla financer

  Conèixer tots els elements que necessitem per elaborar un pla econòmic, fent reflexió sobre quants diners necessitarem (inversions), com ho aconseguirem (finançament), quines són les previsions de venta, i a quin preu (ingressos), quins seran les... (09:30)

 • Taller de gestió d'equips (NOVA)

  Un negoci, una empresa, necessita de les persones per funcionar. Per això, la gestió d'aquest recurs és vital i alhora complexa. En aquest taller es parlarà de les diferents estratègies per fer una bona gestió de tot tipus d'equips de treball en empreses... (09:30)

 • Què és l'ESS? Coneix l'ecosistema de la ciutat a través de casos pràctics

  De què parlem quan parlem d'Economia Social i Solidària? Quin és l'impacte de l'Economia Social i Solidària a Barcelona, a Catalunya i al món? Quines experiències en ESS coneixem? Coneixerem l'ecosistema de l'ESS a través d'experiències i practiques... (09:30)

 • Màrqueting per empreses que comencen

  En aquesta sessió la persona emprenedora coneixerà les variables més importants a tenir en compte per desenvolupar l'apartat de màrqueting del pla d'empresa.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Inici d'activitat: entorn legal, llicències ambientals, etc.

  L'Equip del Servei de Tràmits de la Oficina d'Atenció a l'Empresa de l'Ajuntament de Barcelona t'orienta en els tràmits necessaris per posar en marxa la teva empresa.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • JM02-Busques feina? Sigues candidat/a de les nostres ofertes de feina (Plataforma Empresa-Ocupació)

  Si vols augmentar les teves opcions de trobar feina has d'utilitzar tots els canals que tens al teu abast. Barcelona Activa, mitjançant la Plataforma Empresa i Ocupació, gestiona ofertes de feina d'empreses de la ciutat. Vine a donar-te d'alta en aquesta... (11:00)

 • EC154 - Effective networking: The art of the elevator pitch (x2)

  In this interactive workshop conducted in English you will learn and apply the principles of effective networking, enjoying in-class time to develop, practice, and improve your own customized self-marketing presentation. (12:00)

 • RF57 - The job interview: types& useful tips (x2)

  Get to know the ins and outs of a job interview. Jump over the table and see things from an HR perspective ¿ what interviewers want from you and how to provide it. Be ready to join other participants! (12:00)

 • RF27 - Vine i practica l'entrevista de feina (x2)

  L'entrevista de feina resulta un moment decisiu en els processos de selecció. Conèixer en profunditat per a què serveix, quines formes adopta i què valoren les organitzacions, augmenta les possibilitats d'èxit i redueix l'angoixa. T'agradaria conèixer els... (15:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Horta Guinardó)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (15:00)

 • El règim de persones autònomes vs el règim general

  L'enquadrament al règim de la seguretat social depen de força factors, coneix els dos règims més importants, així com l'Estatut del Treballador Autònom.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (15:30)

 • Wordpress essencial: engega el teu projecte

  Coneix els aspectes clau de Wordpress.org el CMS més estès. Gestiona posts, pàgines, rols d¿usuari, generació de taxonomies, temes, plugins... (15:30)

 • Introducció a la programació 2: programació orientada a objectes

  Coneix els conceptes de classe i objecte i adquireix les bases per aprendre qualsevol llenguatge de programació modern, tant del costat tecnologia client com tecnologia servidor. (15:30)

 • RF19-Busques feina? Apunta't a la nostra borsa de treball (Sant Andreu)

  Porta el teu currículum i inscriu-te a les ofertes publicades al web de Barcelona Treball a través de la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a... (17:30)

 • Fiscalitat per a noves empreses 3: Impost de Societats

  En aquesta activitat coneixeràs tots els aspectes necessaris per implementar una gestió bàsica de l'Impost de Societats aplicat a petites empreses.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (18:00)

 • OC26- El primer pas cap a l'autoconeixement: mira't i sorprèn-te

  Coneixes totes les habilitats i recursos dels que disposes? Saps com treure't partit i quins són aquells aspectes que podries millorar i destacar? Com et veus i com et veuen els altres? L'autoconeixement és el primer pas per definir el teu objectiu... (18:00)