saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

1 de Novembre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
 • Diagnosi DAFO: orienta l'estratègia del teu negoci (Curs Online)

  Els objectius d¿aquest curs són: 1) Realitzar una diagnosi de la situació actual del nostre negoci. 2) Elaborar una matriu DAFO. 3) Definir quines estratègies es poden dur a terme per millorar, segons els objectius i fites que perseguim. (00:00)

 • Com adquirir un negoci en funcionament (Curs Online)

  Benvingudes i benvinguts! En aquest curs veurem el procés de compravenda d¿una empresa i els recursos que tenim per fer-ho. Si ens estem plantejant emprendre, comprar un negoci que ja funciona pot convertir-se en la nostra millor opció. D¿aquesta... (00:00)

 • Inversions per digitalitzar un comerç (Curs Online)

  Els objectius específics d'aprenentatge que persegueix el curs són: - Saber què implica iniciar un procés de digitalització. - Conèixer què és necessari per a digitalitzar el nostre negoci - Gestionar i valorar la inversió necessària per a poder... (00:00)

 • El Pla d'Igualtat a les empreses (Curs Online)

  En aquest curs aprendrem a incorporar mesures d'igualtat i com elaborar un Pla d'igualtat en qualsevol tipus d'organització, amb l'objectiu de millorar la gestió interna des de la perspectiva de gènere. (00:00)

 • Com tramitar telemàticament: persones autònomes (curs online)

  En aquest curs aprendrem a donar-nos d'alta telemàticament com a persones treballadores autònomes, a través del Servei de Constitució d'Empreses de Barcelona Activa. La finalitat de la formació és conèixer tots els requisits i procediments dels tràmits. (00:00)

 • Com interpretar els números de la teva empresa (2/2) (societat mercantil) (Curs Online)

  Hola! Aquest curs ens servirà per saber com interpretar els números d'una societat mercantil. Serà la millor manera d'adquirir les eines i els coneixements necessaris per a aquelles persones que vulguin aprendre a dur un control econòmic efectiu de... (00:00)

 • Coopciutat, la ciutat de l'economia social i solidària (JOC ONLINE)

  CoopCiutat, la ciutat de l'economia social i solidària, és un joc interactiu per aprofundir en l'economia social i solidària (ESS), i per conèixer els diferents àmbits del cooperativisme, el mercat social català i les diferents opcions de consum... (00:00)

 • La comunicació no sexista (Curs Online)

  Conèixer les implicacions de la comunicació tant audiovisual i gràfica, tant escrita com oral, és clau per visibilitzar les dones, treballar per una igualtat real i no perpetuar rols i estereotips de gènere. Serà un element clau en les nostres empreses... (00:00)

 • Innovació en el comerç (Curs Online)

  Al final d'aquest curs podrem: - Identificar totes les àrees susceptibles d'innovació en el nostre negoci. - Seleccionar sobre quin aspecte necessitem innovar. - Generar propostes innovadores que puguem posar en pràctica. (00:00)

 • On trobar finançament per a l'empresa? (curs online)

  Conéixer els recursos i serveis per cercar finançament per a l'empresa que t'ofereix Barcelona Activa, ja sigui amb entitats bancàries, fons públics o inversors privats. (00:00)

 • Igualtat de gènere, diversitat i mercat de treball (Curs Online)

  En aquest curs aprendrem a detectar desigualtats de gènere i a prendre consciència de com ens afecten en la vida quotidiana, social, personal i, sobretot, laboral. I veurem estratègies per incorporar la perspectiva de gènere i de diversitat en la nostra... (00:00)

 • Economia col·laborativa i cooperativisme de plataforma (CURS ONLINE)

  El Cooperativisme de Plataforma és una vessant dins de l'economia col·laborativa que uneix la idea de plataforma online com a base per facilitar el consum o la producció col·laborativa amb models d'Economia Social i Solidaria. Si esteu pensant en engegar... (00:00)

 • Habilitats per a la gestió del negoci (Curs Online)

  Al final del curs aprendràs a: 1) Adaptar-te i gestionar els canvis a l'àmbit personal i professional 2) Potenciar l'autoconfiança 3) Sortir de la zona de confort professional 4) Iniciar processos de millora contínua personal i professional 5) Crear... (00:00)

 • Eines per prevenir i erradicar l'assetjament a la feina (Curs Online)

  En aquest curs coneixerem les diferents manifestacions d'assetjament en matèria d'igualtat que es poden donar en l'àmbit laboral: sexual, per raó de sexe i diversitat sexual. També adquirirem eines per prevenir, detectar i gestionar una situació... (00:00)

 • Com interpretar els números de la teva empresa (1/2) (Curs Online)

  En aquest curs, aprendrem a interpretar els números d'una empresa i coneixerem les obligacions fiscals i mercantils de qualsevol organització. (00:00)

 • Finançament i gestió econòmica de les empreses i entitats de l'ESS (CURS ONLINE)

  Aquesta formació ofereix les eines necessàries a les empreses, iniciatives i entitats de l'economia social i solidària perquè tinguin més coneixements a l'hora de gestionar i millorar el seu funcionament a nivell comptable i financer, d'acord amb els... (00:00)

 • Marc jurídic i fiscal de les empreses i entitats d'ESS (CURS ONLINE)

  En aquest curs aprendrem els coneixements necessaris per aprofundir en el marc jurídic i en la gestió fiscal adequada a les empreses i entitats de l'Economia Social i Solidària. (00:00)

 • Crea el teu Pla de Màrqueting Digital (Curs Online)

  Els objectius específics d'aprenentatge que persegueix el curs són els següents: 1) Realitzar un anàlisi de la situació actual del negoci. 2) Aprendre a definir els objectius de màrqueting online, a qui ens dirigim i els recursos necessaris, així com... (00:00)

 • Com tramitar telemàticament: Societats Limitades (curs online)

  En aquest curs aprendrem a donar d'alta telemàticament una societat limitada a través del Servei de Constitució d'Empreses de Barcelona Activa. La finalitat de la formació és conèixer tots els requisits i procediments dels tràmits. (00:00)