saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

9 d'Octubre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
 • OC31 - De l'objectiu professional al pla d'acció

  En aquesta activitat et convidem a treballar en un pla d'acció que et permeti aconseguir el teu objectiu i construir, així, la trajectòria cap a l'èxit professional. (09:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:00)

 • RF20 - Busques feina? Vine a fer el test de competències i millora el teu perfil professional

  Vine a fer el test Competències Clau de Barcelona Activa i posa en valor la teva candidatura a les vacants publicades a la Plataforma Empresa-Ocupació que millor s'ajustin al teu perfil. Millora el teu perfil professional a través del coneixement de les... (09:00)

 • InDesign per a principiants

  InDesign és un programa dautoedició per crear revistes, cartells, fulletons, tríptics, llibres i altres elements editorials tant per a impressió com per a generar documents digitals. (09:30)

 • Com convertir-te en un bon speaker (NOVA)

  Per comunicar bé, s'han de conèixer tots els elements que has de dominar. En aquesta activitat podràs interioritzar la metodologia a aplicar, des d'un procés de negociació a una reunió d'equip. (09:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:30)

 • Propietat intel·lectual i marques: com registrar la teva marca?

  En aquesta sessió aprendràs què és una marca o nom comercial, com fer un registre dun signe distintiu amb èxit i on has de registrar en funció de làmbit territorial del teu negoci o activitat.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  ... (09:30)

 • Barcelona Activa a la ciutat (L'Eixample)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (09:30)

 • Emprendre a Nou Barris és fàcil

  En aquesta sessió l'equip tècnic de Nou Barris Activa et vol ajudar a descobrir els recursos que t'ofereix Barcelona Activa en les diferents etapes que té un procés de posada en marxa d'un negoci i en la consolidació d'aquest. (10:00)

 • Wordpress i seguretat: incorpora un certificat SSL i HTTPS

  Els servidors no segurs no certifiquen que les dades dels usuaris siguin privades, i no compleixen la nova normativa GDPR. A part, les webs no segures son penalitzades per Google. Utilitzarem tècniques de seguretat pel nostre Wordpress per tindre una web... (10:00)

 • Programa de suport a les empreses davant la diversitat de situacions de salut mental i emocional

  En aquesta sessió es vol donar a conèixer el programa a responsables de gestió de persones d'organitzacions per presentar les seves principals característiques i contrastar la viabilitat de la seva implantació en empreses i organitzacions. Les empreses... (10:00)

 • Apropa't a innoBa i a l'Economia Social i Solidària

  innoBA és l'equipament de Barcelona Activa que ofereix acollida, orientació, espai d'autoconsulta, activitats, serveis especialitzats, recerca, formació i espais d'experimentació i incubació, en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària (ESS) i la... (11:00)

 • EC57 - Self motivation: motiva't per a l'acció

  Amb aquest seminari et proposem conèixer les eines que tens al teu abast per automotivar-te amb força, impuls, i ganes de projectar-te cap al futur i cap a l'èxit. (12:00)

 • EC99 - Fes-te preguntes per gestionar el teu canvi professional (x3)

  El canvi es dóna constantment a la nostra vida personal i professional. Per poder gestionar-lo i liderar-lo adequadament, és necessari reconèixer-lo i acceptar-lo. En aquest curs s'abordaran preguntes fonamentals amb les quals ens trobem davant les... (12:00)

 • JP16-Marqueting personal: aprèn a vendre't en els processos de selecció

  Saps vendre les teves capacitats i habilitats professionals i convèncer que tu ets el candidat idoni?. Per aconseguir una feina és fonamental saber transmetre un missatge clar, concís atractiu i potenciador de tu mateix als contractadors. En aquesta... (12:00)

 • EC16 - Comunica les teves idees de manera eficaç

  Com transmetre les nostres idees de manera efectiva i convincent, malgrat l'actual allau d'informació. (12:00)

 • Google My Business: promoció directa del teu negoci. Nivell avançat

  Crear fitxes d'empresa reeixides a Google My Business. Entendre les diferents parts que té la teva fitxa i com destacar gràcies a elles. Gestionar de forma efectiva l'eina WEB que ofereix Google My Business. Impulsar la conversa mb clients per mitjà de... (14:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (14:00)

 • RF63 - Màrqueting personal en el procés de selecció

  En un mercat altament competitiu, on existeix una gran demanda d'oferta de feina, resulta imprescindible posar-se en el lloc de les empreses de selecció i aprofitar aquesta perspectiva per a crear una estratègia de màrqueting personal i vendre la teva... (15:00)

 • Aspectes legals en projectes digitals (NOVA)

  La persona emprenedora necessita conèixer els seus drets i obligacions en relació amb els actius intangibles i amb els usuraris de xarxa. Per això, aquesta sessió li serà de gran utilitat. (15:30)

 • SosteVIDAbilitat: eines per posar la vida al centre en els projectes emprenedors (NOU TALLER)

  Com combinem treball productiu i reproductiu a l'hora d'emprendre? Com s'adeqüen les necessitats vitals amb les autoexigències i les demandes d'horaris, disponibilitat i flexibilitat que l'emprenedoria requereix? Les dificultats d'integrar vida i... (16:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • EC178 - Com comunicar-se amb eficàcia (Horta-Guinardó)

  Saps com dir tot allò que vols dir? com aconseguir que els altres entenguin exactament allò que vols transmetre? Si penses que la comunicació és una de les competències que has de millorar, aquest és el teu punt de partida. Reflexionaràs sobre com... (16:00)

 • MTC204 - Responsabilitat Social Corporativa: coneix com les empreses la potencien! (Nou)

  Les empreses socialment responsables volen millorar l'àmbit social, econòmic i mediambiental. I això es tradueix també en la creació de relacions saludables i constructives amb els seus treballadors i treballadores. Un interessant valor afegit que potser... (16:00)

 • JP30 - L'entrevista grupal: prepara't i practica-la

  Ets jove i estàs buscant feina? Conèixer l'entrevista grupal et donarà avantatge en molts dels processos de selecció que busquen gent amb el teu perfil. En aquesta activitat podràs saber quan s'utilitza i desenvolupar les competències necessàries per... (17:00)

 • EC100 - Kit de gestió emocional en temps de canvi (x2)

  La incertesa ens obliga a ser eficaços també emocionalment. Vine a aquest taller participatiu i descobreix com aprofitar al teu favor l'energia pròpia de cada emoció. (18:00)

 • JM02-Busques feina? Sigues candidat/a de les nostres ofertes de feina (Plataforma Empresa-Ocupació)

  Si vols augmentar les teves opcions de trobar feina has d'utilitzar tots els canals que tens al teu abast. Barcelona Activa, mitjançant la Plataforma Empresa i Ocupació, gestiona ofertes de feina d'empreses de la ciutat. Vine a donar-te d'alta en aquesta... (18:00)