saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

8 d'Octubre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
 • OC39 - Desbloqueja't per definir el teu objectiu professional (x2)

  A través del treball corporal identificaràs els bloquejos, que no et deixen avançar, en els 3 centres principals (centre motor, emocional i mental). Facilitarem el desbloqueig, convertint el bloqueig en un aliat per encarar l'objectiu professional. Et... (09:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:00)

 • MTT28 - Tendències del mercat de treball i els sectors amb més oportunitats (Nou Barris)

  Si vols saber els sectors on hi ha més oportunitats d'aconseguir feina i què és el que es valora en el mercat de treball actual, apunta't a aquest taller. (09:00)

 • RF44 - Crea i enforteix la teva xarxa de contactes amb LinkedIn

  La gestió de contactes a LinkedIn és un dels aspectes que més ajuda per posicionar-se en aquesta xarxa social. Saber a qui buscar, com buscar i com contactar, és clau per a la recerca de feina. Si ja tens el teu perfil, aprèn com treure el major partit... (09:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:30)

 • Introducció a la programació 2: programació orientada a objectes

  Coneix els conceptes de classe i objecte i adquireix les bases per aprendre qualsevol llenguatge de programació modern, tant del costat tecnologia client com tecnologia servidor. (09:30)

 • Com fer clientela a través del networking presencial i virtual

  Fomentar les habilitats per fer un networking professional (ben fet) i potenciar les habilitats per saber i/o aprendre a relacionar-se amb la gent. Així mateix també sajuda a que els participants puguin fer una estratègia de networking adequada i... (09:30)

 • Photoshop per a principiants

  Conceptes inicials per treballar amb el programari professional estàndard de retoc fotogràfic. Practica com adaptar formats i resolucions, optimitzar per a web, anivellar i aplicar viratges, retocs facials, etc. (09:30)

 • Com fer un pla d'empresa per projectes d'Economia Social i Solidària

  Tens o teniu una idea i no sabeu com començar? En aquesta activitat coneixerem com passar de la idea a l'acció, tot aprofundint en la conceptualització, les fases i les parts per crear el propi pla d'empresa.

  Multisessió: 3 sessions de 4... (09:30)

 • Gestió financera: eines pràctiques per millorar la gestió financera d'empreses i entitats

  En aquesta activitat farem una aproximació multidimensional i progressiva per aprofundir en la millora del finançament i gestió de les empreses i entitats d'ESS. (09:30)

 • Estratègies de màrqueting digital i xarxes socials: comunica amb valors!

  Què diferencia el màrqueting amb valors del màrqueting de valors? És possible vendre els nostres productes i serveis a través d'eines i estratègies que reflecteixin com funcionen els projectes d'economia solidària? En aquesta càpsula reflexionem sobre... (09:30)

 • Welcome Session - Do it in Barcelona (English)

  Through this session you will get some information about the different alternatives and resources you can use in order to start your own business in Barcelona. (10:00)

 • Wordpress i Google Analytics: com obtenir i gestionar dades d'ús

  Dissenyar una web atractiva no és suficient. El mercat demana professionals creatius amb capacitat analítica i de gestió, que cobreixin tant la part de disseny web com la de màrqueting i anàlisi. En aquest curs aprendràs a què és i per a què serveix... (10:00)

 • Conèixes el teu ordinador? (Nou Barris)

  Vols descobrir com és el teu ordinador? Quin sistema operatiu tens? Tens wi-fi, tens Bluetooth? Que és l'escriptori? Vine a iniciar-te en els elements bàsics i identifica'ls en el teu dispositiu. (10:00)

 • RF01 -Vine a fer el teu currículum a Barcelona Activa (x2)

  Portes temps sense cercar feina, no tens el currículum fet o el tens desactualitzat? No saps per on començar, et manca confiança i necessites ajuda per fer-lo? En aquesta activitat tindràs l'oportunitat de triar el que més et convingui sota... (12:00)

 • MT02 - Treballar a Europa

  Et planteges treballar a Europa i necessites informació per tal d'identificar quines eines necessites per començar un procés de recerca de feina qualificada? T'ajudarem a descobrir els sectors amb més demanda, els principals canals de recerca i les... (12:00)

 • JP02-La recepta del currículum creatiu

  Vols cridar latenció amb el teu currículum? Analitza la clau de lèxit dalguns currículums per aprendre les tècniques creatives de disseny que funcionen i aplica-les en funció dels teus coneixements. (12:00)

 • Emprendre a Ciutat Vella és fàcil

  En aquesta sessió l'equip tècnic de Ciutat Vella et vol ajudar a descobrir els recursos que t'ofereix Barcelona Activa en les diferents etapes que té un procés de posada en marxa d'un negoci i en la consolidació d'aquest. La sessió és tant per a... (12:00)

 • OC45 - Decideix o canvia d'objetiu amb la teoria de l'U

  Et proposem un camí per a la recerca dels teus objectius a través de la teoria de la U. Naveguem pel canvi d'una manera nova, visualitzant i interioritzant cada moviment, que suposa una evolució, per aconseguir arribar a la consecució dels d'allò que ens... (12:00)

 • Tendències del comerç: el teu punt de venda

  Tractar i conèixer les especificitats de la venda del visual merchandising. Conèixer les tècniques i estratègies. Comunicar de forma efectiva. Conèixer les diferents formes d'ús de la llum i com aplicar-la per captar l'atenció del públic. (14:00)

 • Gimp i Snapsdeed. Gestiona les imatges a les xarxes socials i Internet

  Càpsula per assolir coneixements tècnics per a la creació de continguts visuals digitals legítims per a les xarxes socials i per poder-ne fer una difusió correcta. (14:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (15:00)

 • Gestió intel·ligent de la clientela amb eines digitals (NOVA)

  L'objectiu d'aquesta sessió es que la persona emprenedora conegui les eines principals de gestió personalitzada de la clientela. (15:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (15:30)

 • Genially: crea continguts interactius que enganxin el teu públic

  Aprèn a crear continguts molt visuals, interactius i multimèdia, que et permetran comunicar-te amb el teu públic de forma impactant i efectiva amb Genially. Aquesta plataforma de disseny en línia és senzilla i gratuïta, i serà la teva gran aliada a l'hora... (16:00)

 • OC01 -Vine a fer el test d'interessos professionals de Barcelona Activa

  Conèixer els propis interessos és el primer pas a tenir en compte a l'hora de definir els nostres objectius professionals. Tens clar de què vols treballar? Fes el test d'interessos professionals i explora les ocupacions vinculades a les teves àrees... (16:00)

 • EC226 - El GPS de l'orientació a la clientela (Horta-Guinardó)

  Els interessos i la forma d'expressar-los varien en funció de la orientació de les persones (resultats, mètode, relacions, seguretat). El GPS de l'orientació a la clientela és una eina pràctica que ajuda a entendre i conèixer l'orientació de les persones,... (18:00)

 • CO43 - Millora les teves oportunitats: Auto descobreix-te! (X4)

  Aprendràs a identificar i desenvolupar els teus recursos, talent natural i habilitats, a clarificar i planificar objectius, a reconnectar amb els teus valors, i a construir la visió professional a mitjà termini. Un reaprenentatge total per millorar... (18:00)