saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

7 d'Octubre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
 • Barcelona Activa a la ciutat (Sant Martí)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (09:00)

 • CO48 - Els 4 elements que formen els estils comunicatius: Millora les relacions a la feina (x3)

  Si a vegades sents que no hi ha manera de comunicar-te eficaçment amb algú, és el moment de que coneguis quin és el teu estil relacional i comunicatiu. Mitjançant divertides dinàmiques aniràs coneixent els quatre estils relacionals, i quina és la millor... (09:00)

 • RF13 - Dona't d'alta i aprèn tots els secrets dels portals d'ocupació

  Descobreix les regles del joc que regeixen els principals portals d'ocupació online (com per exemple Infojobs o Feina Activa). En aquest taller identificaràs quina és la forma més efectiva de ser-hi present, trobar, presentar-te a les ofertes, i posaràs... (09:00)

 • OC30 - Tens clar quin és el teu objectiu professional?

  Què passa quan el meu objectiu és saber quin és el meu objectiu? En aquesta activitat t'acompanyarem a repensar la trajectòria, les sortides professionals i què cal fer per aconseguir-ho. (09:00)

 • Màrqueting de continguts: com fer-los rellevants i memorables

  Molta clientela rebutja la publicitat intrusiva. Oferir continguts interessants, atractius i veritablement valuosos et permet donar a conèixer el teu producte o servei a un públic potencial, generar vendes i fidelitzar clientela. Descobreix com posar a la... (09:30)

 • Com fer el pla financer

  Conèixer tots els elements que necessitem per elaborar un pla econòmic, fent reflexió sobre quants diners necessitarem (inversions), com ho aconseguirem (finançament), quines són les previsions de venta, i a quin preu (ingressos), quins seran les... (09:30)

 • Introducció al Data Science amb Python

  La ciència de dades inclou les tècniques d'anàlisi de grans volums de dades (estadística mineria de dades) per obtenir informació que faci les empreses més competitives. Adreçat preferentment a persones amb coneixements bàsics de programació,... (09:30)

 • Els dilluns del treball autònom

  Fiscalitat per empresaris individuals: Inici d'activitat, alta i baixa, obligacions tributàries: IRPF, IVA i règim especial criteri de Caixa. Règim especial treballadors autónoms (RETA), bonificacions i Autónom Econòmicament Depenent (TRADE). (09:30)

 • Taller de gestió financera (NOVA)

  La comptabilitat fiscal és obligatòria, però especialment important per conèixer la marxa del negoci. En aquest taller es tractaran tots els temes que poden afectar a la bona evolucio del mateix. (09:30)

 • Workshop Prototype2Market: Pla de protecció de propietat industrial i intel·lectual

  Els nous workshops PROTOTYPE2MARKET tenen l'objectiu de millorar la sortida al mercat del prototips d'empreses i persones emprenedores.

  Estan composats d'una sessió grupal (4 hores) i dues individuals voluntàries (1h/empresa) per a revisar el... (09:30)

 • Wordpress: creació d'un site multiidioma

  En un món globalitzat sol ser necessari estar present a la xarxa en diferents idiomes per no perdre oportunitats o adaptar els continguts al país on t'estan visitant (localització). En aquesta càpsula veurem com fer que el teu Wordpress pugui tenir... (10:00)

 • JO09-Ja saps a què dedicar-te? Defineix el teu futur

  En aquesta activitat podràs descobrir quins sectors i professions són més idonis partint d'allò que a tu set dóna be. Podràs plantejar-te un pla d'acció que et condueixi cap al teu lloc de treball futur. (11:00)

 • RF19 - Busques feina? Apunta't a la nostra borsa de treball

  Porta el teu currículum i inscriu-te a les ofertes publicades al web de Barcelona Treball a través de la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a... (12:00)

 • Com tramitar telemàticament: autònoms/es

  El servei de constitució d'empreses permet constituir telemàticament societats mercantils en un període mig de 4-10 dies per les SL i l'alta com empresari/a individual de manera inmediata.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat... (12:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (12:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (12:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (13:00)

 • OC29 - Autoconeixement: caminant cap el teu objectiu professional (x3)

  Com definiries el teu objectiu professional? Saps quines son les teves habilitats i punts forts? Vine i t'ajudarem a dibuixar el teu objectiu professional. Farem una capbussada a l autoconeixement i detectarem recursos i necessitats que ens ajudaran a... (15:00)

 • RF27 - Vine i practica l'entrevista de feina (x2)

  L'entrevista de feina resulta un moment decisiu en els processos de selecció. Conèixer en profunditat per a què serveix, quines formes adopta i què valoren les organitzacions, augmenta les possibilitats d'èxit i redueix l'angoixa. T'agradaria conèixer els... (15:00)

 • CO16 - Coaching positiu: Treballar des de dins per aconseguir els teus reptes fora (x3)

  En un entorn canviant i d'incertesa, necessitem més que mai invertir en emocions positives que enriqueixin la nostra actitud. L'actitud exitosa depèn d'un treball intern que permetrà treure tot el partit al nostre talent. (15:00)

 • Millora el teu "speech" de vendes per a ser més persuasiu/va amb la teva clientela (NOVA)

  En l'actualitat, el nou consumidor o usuari té més informació que mai, ja no si val sortir a vendre sense preparació. Per això, en aquesta sessió ens centrarem en què fer abans d'anar a visitar a la clientela i practicarem i millorarem el nostre "speech"... (15:30)

 • Gestiona bases de dades amb MySql

  Aprèn a crear una base de dades, gestionar-la amb consultes SQL i connectar-la amb un web. (15:30)

 • JM04-Estigues al dia de les condicions i els contractes laborals actuals

  Saps tot el que cal sobre les diferents modalitats de contractes de treball, el salari, els convenis col·lectius i altres condicions laborals? Amb aquesta activitat obtindràs la informació necessària per entrar al món laboral d'una manera satisfactòria i... (16:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • Illustrator: crea el teu logo professional presenta'l en una guia d'estil

  Aprèn a dissenyar correctament el logotip de la teva marca personal o professional i a presentar-lo en una guia d'estil bàsica, on es mostrarà el disseny i la seva justificació. Variacions i aplicacions bàsiques del logotip (per impressió i web). (16:00)

 • JP06-Infojobs i Feina Activa: Aprèn nous trucs per trobar feina

  Internet ocupa gran part de les nostres vides, també per a la recerca de feina. En aquesta sessió aprendràs a utilitzar Infojobs i Feina Activa, a més de conèixer trucs i estratègies que tajudaran a fer més efectiva la teva recerca de feina. (18:00)

 • EC220 - Planificació i organització: millora competencial per a dones professionals (x5)

  Tens la sensació que si et planifiquessis i t'organitzessis millor tindries més opcions en el mercat de treball? Identificar els propis elements estratègics (missió, visió, valors, finalitat), desxifrar el que és important més enllà de la urgència,... (18:00)