saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

3 d'Octubre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
 • EC178 - Com comunicar-se amb eficàcia

  Saps com dir tot allò que vols dir? com aconseguir que les altres persones entenguin exactament allò que vols transmetre? Si penses que la comunicació és una de les competències que has de millorar aquest és el teu seminari. Reflexionaràs sobre la teva... (09:00)

 • RF57 - The job interview: types& useful tips (x2)

  Get to know the ins and outs of a job interview. Jump over the table and see things from an HR perspective ¿ what interviewers want from you and how to provide it. Be ready to join other participants! (09:00)

 • COACHING LABORAL SÈNIOR (a partir de 35 anys)

  Estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'un/a COACH i del grup de treball establiràs estratègies i plans d'acció que... (09:00)

 • Fórmules jurídiques: quina s'adapta més a la realitat del vostre projecte?

  Teniu un projecte emprenedor en ESS i no sabeu quin format jurídic triar? Us esteu plantejant canviar de forma jurídica? En aquesta càpsula repassarem les característiques jurídiques de les fórmules més habituals en l'ESS.

  Monosessió: 1 sessió... (09:30)

 • Com posar preu als teus productes: el valor afegit i com posicionar-nos

  En aquest taller, la persona emprenedora coneixerà quines són les variables que ha de tenir en compte per fixar el preu als seus productes i com calcular-ho i la importància que té aquesta decisió sobre la seva empresa.

  Monosessió: 1 sessió de... (09:30)

 • Prototipatge de producte a les petites empreses. Per on comencem? (NOVA)

  Abans de llançar un producte al mercat és necessari prototipar. El prototip ha de servir per a demostrar si la idea és viable o no, tan tècnicament com pel negoci. Però com es fa? En aquesta càpsula es donaran les eines per a encarar la fase de... (09:30)

 • Bases de dades gratuïtes per fer negoci internacional

  Es presentaran de manera teòrica i pràctica algunes bases de dades de comerç exterior de lliure accés per tal que lempresa les conegui i en pugui obtenir informació que li permetrà fer una prospecció de mercats/països/àrees, dels productes que es... (09:30)

 • Vols treballar d'Operari/ària de Logística a DECATHLON Prat?

  En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa DECATHLON i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip d'Operaris/àries de la Plataforma Logística Decathlon EL PRAT. És imprescindible SER ESPORTISTA HABITUAL,... (10:00)

 • Wordpress: fes una botiga virtual amb Woocommerce

  Woocommerce és el plugin oficial d'Automattic (creadors de Wordpress). Podem vendre productes digitals o físics i triar despeses d'enviament, divises, països, impostos. Si vols crear un eCommerce a Wordpress de forma senzilla i gratuïta Woocommerce és la... (10:00)

 • Experiència d'usuari: com testejar el teu projecte web per millorar-ne l'usabilitat

  Explicarem els mètodes d'avaluació de la usabilitat (test d'usuaris, analítica, test a/b¿) que poden realitzar-se en les diferents fases de conceptualització i creació d'un projecte digital. (10:00)

 • JP08-Ofertes de feina: descobreix tots els canals per trobar-les!

  Quan busquem feina, sovint ens centrem en els canals més tradicionals per buscar ofertes i oportunitats. Però hi ha moltes més opcions que poden complementar aquests canals i no tan massificades. Coneix-les! (11:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (11:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (12:00)

 • OC31-De l'objectiu professional al pla d'acció (Nou Barris)

  En aquesta activitat et convidem a treballar en un pla d'acció que et permeti aconseguir el teu objectiu i construir, així, la trajectòria cap a l'èxit professional. (12:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (12:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (13:00)

 • COACHING LABORAL SÈNIOR (a partir de 35 anys)

  Estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'un/a COACH i del grup de treball establiràs estratègies i plans d'acció que... (13:00)

 • Desenvolupa una estratègia de promoció efectiva a Internet

  Conèixer qué és i com funciona la publicitat a Internet. Aprendre a promocionar els teus productes a les xarxes socials. Conèixer més opcions a més de l'Adwords de Google per fer visible el teu negoci. Crear, implementar i gestionar una estratègia de... (14:00)

 • RF70- Construeix pas a pas el teu perfil professional a LinkedIn

  Construeix pas a pas el teu perfil professional a LinkedIn, tant a l'ordinador com a un smartphone. Aprèn a definir la teva pròpia proposta de valor per aconseguir una millor visibilitat per part de les persones responsables dels processos de selecció en... (15:00)

 • COACHING LABORAL PER A DONES

  Ets dona i estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'una COACH establiràs estratègies de posicionament i comunicació que... (15:00)

 • Com fer el pla financer

  Conèixer tots els elements que necessitem per elaborar un pla econòmic, fent reflexió sobre quants diners necessitarem (inversions), com ho aconseguirem (finançament), quines són les previsions de venta, i a quin preu (ingressos), quins seran les... (15:30)

 • L'angoixa de la persona emprenedora, l'empatia i la gestió de les emocions (NOVA)

  L'estabilitat emocional i l'empatia són fàctors d'èxit, però escassegen. En aquesta sessió es treballaran tècniques per a conviure millor amb el dubte i l'angoixa pròpies, i a guanyar seguretat en entorns d'incertesa, i es faran exercicis per a comprendre... (15:30)

 • VINE A CONÈIXER LA IT ACADEMY (10a edició)

  Vols aprendre a programar? Vine a la sessió informativa d'IT Academy on t'explicarem amb detall el programa, què has de fer per formar-hi part i com et pot ajudar a trobar feina en aquest àmbit. (16:00)

 • EC191 - Negociar, vèncer o convèncer? Un primer contacte

  Com resols les discrepàncies? No aconsegueixes el que vols? Negociar, vendre i convèncer són accions molt relacionades, però no són el mateix. Pots escollir entre les tres, i cada una delles, et portarà a un resultat diferent. Quina prefereixes? En... (18:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Horta Guinardó)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (18:00)

 • COACHING LABORAL PER A DONES

  Ets dona i estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'una COACH establiràs estratègies de posicionament i comunicació que... (19:00)