saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

24 d'Octubre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
 • RF01 -Vine a fer el teu currículum a Barcelona Activa (x2)

  Portes temps sense cercar feina, no tens el currículum fet o el tens desactualitzat? No saps per on començar, et manca confiança i necessites ajuda per fer-lo? En aquesta activitat tindràs l'oportunitat de triar el que més et convingui sota... (09:00)

 • Vens serveis? Com editar bons continguts per a presentar (i produir) serveis (NOVA)

  Càpsula adreça a persones emprenedores que ofereixen serveis i necessiten produir vídeos i fotos de persones: elles mateixes, presentant, o bé altres persones, com a testimonial. (09:30)

 • Accedir i fer negoci als mercats europeus

  Donar una visió global del que representa el mercat europeu en general i analitzar quina és la millor estratègia per accedir i poder-hi operar amb èxit en funció de la tipologia d¿empresa i el seu producte o servei.

  Monosessió: 1 sessió de 2... (09:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (09:30)

 • MTT28 - Tendències del mercat de treball i sectors amb més oportunitats

  Si vols saber què es valora en el mercat de treball actual i els sectors on hi ha més oportunitats d'aconseguir feina, inscriu-te en aquest taller. (12:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (12:00)

 • Com tramitar telemàticament: Societats Limitades

  El servei de constitució d'empreses permet constituir telemàticament societats mercantils en un període mitjà de 4-10 dies per les SL i l'alta com empresari individual de manera inmediata.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat... (12:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Nou Barris )

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (12:00)

 • Posiciona la teva web a Google.

  Saber què hem de fer perquè la nostra web sigui "SEO Friendly". Aprendre a generar contingut amigable per a Google per tal de crear indexacions. (14:00)

 • EC247 - Desafia els teus reptes professionals

  Hi ha neguits o circumstàncies a la teva vida professional que vols gestionar? En aquest taller podràs treballar aquelles situacions en les que et trobes reiteradament i que et desgasten emocionalment i a nivell de recursos personals. Mitjançant... (15:00)

 • Com fer el pla financer

  Conèixer tots els elements que necessitem per elaborar un pla econòmic, fent reflexió sobre quants diners necessitarem (inversions), com ho aconseguirem (finançament), quines són les previsions de venta, i a quin preu (ingressos), quins seran les... (15:30)

 • JM02-Busques feina? Sigues candidat/a de les nostres ofertes de feina (Plataforma Empresa-Ocupació)

  Si vols augmentar les teves opcions de trobar feina has d'utilitzar tots els canals que tens al teu abast. Barcelona Activa, mitjançant la Plataforma Empresa i Ocupació, gestiona ofertes de feina d'empreses de la ciutat. Vine a donar-te d'alta en aquesta... (18:00)

 • EC193 - Coneix el teu perfil negociador i fes-te un full de ruta

  Vols saber quin és el tu perfil negociador? Quins són els ingredients que faciliten o dificulten negociar amb èxit? A més d'aprendre i millorar les tècniques de negociació, és important reconèixer les competències associades en establir un bon acord per a... (18:00)

 • JO04 - Connectant amb el meu valor afegit

  Què és el que fas millor? Això és el teu capital i el que et diferencia d¿altres candidats i candidates. El teu valor afegit (les teves motivacions, habilitats i competències) és el que et farà únic/a en el mercat de treball. Vine a descobrir tot el que... (18:30)