saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

23 d'Octubre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
 • EC210 - El poder de l'estratègia i el missatge en la comunicació (x2)

  Si ja coneixes quins són els elements fonamentals per comunicar bé i vols pujar un esglaó més en la teva excel·lència comunicativa, aquest és el teu curs. Aprendràs a aplicar la teva competència utilitzant correctament els propis recursos. La finalitat és... (09:00)

 • EC218 - L'aventura del canvi: 6 disposicions pel viatge (x2)

  En un entorn volàtil, complex i ple d'ambigüitat, conviure amb situacions noves esdevé una necessitat. Per aquest motiu cal equipar-nos amb recursos que permetin adaptar-nos, ser flexibles, innovar i gestionar la incertesa del canvi. (09:00)

 • CO26 - E-Colors: Eina de gestió personal i d'equips (X3)

  Amb la tècnica E-COLORS identificaràs les diferents tendències de personalitat i com aquestes afecten el nostre comportament, comunicació i resultats. (09:00)

 • EC133 - Comprendre per a que et comprenguin (x2)

  L'empatia et pot ajudar en el foment de la confiança i poder personal. Les relacions de confiança comencen quan ets capaç descoltar sense jutjar, sense posar de la teva part, sense fer cap relació amb les teves experiències passades, sense pensar en el... (09:00)

 • Formes jurídiques i tràmits 1: autònoms/es i societats civils

  En aquesta activitat coneixeràs les característiques de les formes jurídiques d'Autònom/a i Societat Civil: què són, quins avantatges i inconvenients tenen, així com quins tràmits s'haurien de fer si volem constituir-ne una, quins costos tenen, a quin... (09:30)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sarrià Sant Gervasi)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (09:30)

 • Programa de Preacceleració V Edició

  És un programa d'acompanyament a projectes emprenedors en fases inicials amb un alt impacte tecnològic. Els equips seleccionats tindran al seu abast, de la mà de persones expertes del sector, serveis dirigits a facilitar la posada en marxa dels seus... (09:30)

 • Màrqueting online: definició d'una estratègia transversal i guanyadora

  Eines, metodologies i estratègia per a definir el què, el com i el per què d'un canal virtual ple d'oportunitats però també de dilemes. Els objectius d'un lloc web, com plantejar les vendes online, el per què dels blocs i la presència en xarxes... (09:30)

 • Prepara't per vendre

  En l'actualitat, el nou comprador té molta informació, ja no si val improvisar, hem d'estar més preparats. Per això, aquesta sessió es centra en el que s'ha de fer abans de sortir a visitar el client. Vine i prepara't.

  Monosessió: 1 sessió de 4... (09:30)

 • L'acord de compravenda internacional: tràmits necessaris per exportar productes

  T'expliquem, de d'un punt de vista molt pràctic, les primeres passes a realitzar en tota proposta de compravenda internacional a un client potencial, en la formulació de l'acord de compravenda internacional: clàusules imprescindibles a negociar i... (09:30)

 • Emprendre a Nou Barris és fàcil

  En aquesta sessió l'equip tècnic de Nou Barris Activa et vol ajudar a descobrir els recursos que t'ofereix Barcelona Activa en les diferents etapes que té un procés de posada en marxa d'un negoci i en la consolidació d'aquest. (10:00)

 • OC30 - Tens clar quin és el teu objectiu professional? (Horta-Guinardó)

  Què passa quan el meu objectiu és saber quin és el meu objectiu? En aquesta activitat t'acompanyarem a repensar la trajectòria, les sortides professionals i què cal fer per aconseguir-ho. (10:00)

 • Apropa't a innoBa i a l'Economia Social i Solidària

  innoBA és l'equipament de Barcelona Activa que ofereix acollida, orientació, espai d'autoconsulta, activitats, serveis especialitzats, recerca, formació i espais d'experimentació i incubació, en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària (ESS) i la... (10:30)

 • Fiscalitat per a noves empreses 1: L'IRPF

  Coneix de manera pràctica i didàctica quin sistema de liquidació d'IRPF aplicaràs a la teva futura empresa (mòduls o estimació directa) i quines obligacions fiscals bàsiques hauràs de complir.

  Monosessió: 1 sessió de 2... (12:00)

 • RF19 - Busques feina? Apunta't a la nostra borsa de treball

  Porta el teu currículum i inscriu-te a les ofertes publicades al web de Barcelona Treball a través de la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a... (12:00)

 • OC37 - Defineix i explica el teu canvi professional amb story board

  Mitjançant la tècnica de l'storyboard visualitzaràs el recorregut que t'ha portat fins el moment actual i projectaràs el possible lloc on vols arribar. Gràcies al pensament visual podràs estructurar un discurs sòlid que t'ajudi a definir l'objectiu... (12:00)

 • Envia missatges directes per telèfon i ven més

  Entendre com ha canviat el comportament digital de la teva clientela. Genera la teva pròpia base de dades de clientela per enviar missatges. Conèixer quin tipus de missatges pots generar per aconseguir resultats. (14:00)

 • Com fidelitzar als clients i aconseguir que et comprin de forma reiterada (NOVA)

  Activitat adreçada a persones emprenedores que els ajudarà a fer un seguiment personalitzat de la clientela per a incrementar les vendes i donar servei de forma eficient. Es crearan diagrames de procesos, es connectarà la botiga o la pàgina web a... (15:30)

 • OC01 -Vine a fer el test d'interessos professionals de Barcelona Activa

  Conèixer els propis interessos és el primer pas a tenir en compte a l'hora de definir els nostres objectius professionals. Tens clar de què vols treballar? Fes el test d'interessos professionals i explora les ocupacions vinculades a les teves àrees... (16:00)

 • MTC205 - Espai Networking Economia Blava (Nou)

  En aquest esdeveniment es posarà la mirada en el futur per veure l'impacte de l'Economia Blava en l'ocupació i començar a dibuixar l'escenari d'aquest àmbit en els pròxims anys. A més a més, podràs participar en un espai de networking que et permetrà... (16:00)

 • EC248 - Ser competent digitalment en una societat en xarxa (x2) (Nou)

  En aquest curs veurem i entrenarem les competències necessàries per moure'ns en la nova era digital amb l'objectiu de superar les pors i les barreres que ens impedeixen passar a l'acció. Coneixerem el concepte de competència digital i ens iniciarem en la... (18:00)

 • JP27-Taller pràctic: Vine a fer que el teu currículum destaqui

  Amb aquest taller pràctic podràs millorar l'aspecte i el contingut del teu currículum, fer-ho més atractiu i modern per a les empreses. Avui en dia, tenir un currículum que destaqui sobre la resta, és clau per continuar en el procés de selecció. (18:00)

 • EC156 - El joc de la diversitat: navegant per diferents entorns

  Davant dentorns cada cop més canviants, on intervenen nous actors amb mirades, valors, cultures o maneres de fer diferent, ens calen eines per gestionar la flexibilitat i gestió del canvi. Amb aquesta activitat podràs viure aquesta una nova situació i... (18:00)