saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

22 d'Octubre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
 • RF49 - LinkedIn: utilitza'l per a la recerca de feina

  Treu el màxim partit al teu compte de LinkedIn descobrint les funcionalitats avançades més relacionades amb la recerca de feina i la millora del teu posicionament, tant en un ordinador com en un smartphone. Et servirà per accedir a les oportunitats... (09:00)

 • Introducció al correu electrònic (Nou Barris)

  Tens correu electrònic però desconeixes com fer-lo servir? Crea el teu propi correu i aprèn a fer-lo servir convertint-lo en la eina de comunicació i gestió que és. (09:00)

 • OC27 - Míra't en positiu

  T'has trobat mai en una situació adversa o d'estrès mentre cercaves el teu objectiu professional? Hi ha actituds que et poden ajudar a sortir de les experiències d'incertesa en els processos de recerca de feina. Analitzarem aquestes experiències i donarem... (09:00)

 • Illustrator: Maquetació de cartells, díptics, flyers i banners (NOVA!)

  Necessites millorar els teus coneixements d'algunes eines d'Illustrator? Aquesta és una activitat pràctica on treballarem les eines avançades d'Illustrator per dissenyar cartells, díptics, flyers i banners. Explicarem la teoria i tècnica de la creació de... (09:30)

 • Finances ètiques: instruments i serveis financers per organitzacions

  Les finances ètiques aposten per activitats amb impacte social i ambiental positiu. En aquesta càpsula introduirem el marc general de les finances ètiques, les seves característiques i diferències respecte al sector convencional, alhora que coneixerem els... (09:30)

 • Com dissenyar un pla de màrqueting online per aconseguir coneixement i vendes

  Com adaptar un pla de màrqueting a les necessitats i possibilitats específiques. Principis i treball sobre els casos dels assistents.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (09:30)

 • El quadre de comandament de la teva nova empresa i els indicadors clau de rendiment (KPI) (NOVA)

  En aquesta activitat s'analitzaran els projectes i empreses dels assistents, i es seleccionaran, a la pràctica, els indicadors en els quals la persona emprenedora haurà de focalitzar la seva atenció per a incrementar les probabilitats d'èxit. (09:30)

 • Influencers i continguts per xarxes socials: com dissenyar i executar la campanya perfecta

  Com aprofitar al màxim nostres xarxes socials i les col·laboracions amb influencers per millorar la visibilitat i notorietat de la nostra oferta.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Visita Empresa Becharter

  properes dates (10:00)

 • NECESSITO UN LOCAL! TRÀMITS I PASSOS A SEGUIR (NOVA)

  Coneix quines són les preguntes estratègiques a fer quan visites un local per establir la teva activitat. En aquesta sessió, aprendràs quines són les pautes i criteris que t'ajudaran a escollir el teu local ideal, entre tota la oferta immobiliària. Com... (10:30)

 • JP09-Els secrets per superar amb èxit una entrevista de feina

  Una entrevista de feina és una excel·lent oportunitat per mostrar el teu entusiasme i les teves habilitats professionals. Si vols treure-nhi el màxim profit, vine a entrenar-la i conèixer els seus secrets, i afrontar-la amb determinació i flexibilitat. (12:00)

 • MT11-Com buscar feina al sector turisme, oci i lleure

  T'agrada l'àmbit del turisme, l'oci i el lleure? Ets una persona empàtica i amb vocació per treba-llar donant una atenció personalitzada al client? En el sector del turisme, l'oci i el lleure pots trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que... (12:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (12:00)

 • RF20 - Busques feina? Vine a fer el test de competències i millora el teu perfil professional (Nou Barris)

  Vine a fer el test "Competències Clau" de Barcelona Activa i posa en valor la teva candidatura a les vacants publicades a la Plataforma Empresa-Ocupació que millor s'ajustin al teu perfil. Millora el teu perfil professional a través del coneixement de les... (12:00)

 • Emprendre a Ciutat Vella és fàcil

  En aquesta sessió l'equip tècnic de Ciutat Vella et vol ajudar a descobrir els recursos que t'ofereix Barcelona Activa en les diferents etapes que té un procés de posada en marxa d'un negoci i en la consolidació d'aquest. La sessió és tant per a... (12:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • Photoshop: Fotomuntatges creatius (pòsters, portades, cartells i espots publicitaris)

  Necessites millorar els teus coneixements d'algunes eines de Photoshop? Aquesta és una activitat pràctica on treballarem les eines avançades de Photoshop per realitzar fotomuntatges professionals publicitaris i editorials amb acabat professional.... (16:00)

 • OC31 - De l'objectiu professional al pla d'acció (Horta-Guinardó)

  En aquesta activitat et convidem a treballar en un pla d'acció que et permeti aconseguir el teu objectiu i construir, així, la trajectòria cap a l'èxit professional. (16:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sant Andreu )

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (16:30)

 • EC55 - Incrementa la teva autoconfiança

  El nostre grau d'autoconfiança pot variar al llarg de la nostra vida. Identifica les situacions que ens influeixen en l'augment o disminució de l'autoconfiança, per tal de reforçar-la i augmentar-la. (18:00)

 • EC105- La importància del feedback com a eina de treball

  Saps que la manca de reconeixement efectiu és una de les principals causes de desmotivació? Aprèn a diferenciar entre crítica i oportunitat de millora, i a donar i rebre feedback. Desenvolupa i practica una nova forma de comunicació, essencial per... (18:00)

 • EC228 - Coneix el teu perfil d'orientació a la clientela i fes-te un full de ruta

  Si vols conèixer el teu perfil d'orientació a la clientela en aquest taller faràs el teu test GPS i, amb jocs de rol i dinàmiques, identificaràs els teus punts forts i febles per elaborar un full de ruta que t'ajudi a consolidar aquesta competència. (18:00)