saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

21 d'Octubre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
 • MT17 - Com buscar feina al sector del disseny

  Tens una personalitat creativa i innovadora? T'interessa el sector del disseny? Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més demandats, les competències que més valoren les empreses i els millors canals per cercar feina. (09:00)

 • Campanyes d'email màrqueting i la obtenció de dades de contacte (NOU!)

  Les campanyes d'e-mail màrqueting s'han convertit en una eina imprescindible en el dia a dia de moltes empreses i també per aquells professionals que inicien la seva activitat i volen generar bases de dades de contactes. És per això que cal conèixer les... (09:00)

 • CO47 - Buscant el superheroi/superheroïna que portes dins (x2)

  Tots i totes tenim una marca pròpia: la nostra marca personal, el segell diferenciador que podem oferir en els diferents àmbits de la nostra vida. Et convidem a participar en un viatge d'autoconeixement d'una manera lúdica i poderosa: de la mà del... (09:00)

 • Introducció al llenguatge Javascript

  JavaScript afegeix als processos de creació de pàgines web la possibilitat d'aconseguir, amb petits moviments i efectes, combinacions de color, etc, és a dir, una interfície de navegació més agradable per a l'usuari. Conèixer les bases d'aquest potent... (09:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (09:30)

 • 7 punts clau per una presentació en públic impactant (NOVA)

  Tant per objectius personals, comercials i/o socials, necessitem explicar-nos de forma que el receptor quedi impactat, o bé el nostre missatge haurà estat estèril. L'objectiu d'aquesta sessió es ajudar a les persones a fer presentacions memorables en... (09:30)

 • Els errors més habituals d'una persona emprenedora

  De la mà de persones expertes de SECOT, t'ensenyem els errors més típics i habituals que cometen les persones emprenedores en el moment d'iniciar el seu negoci.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Workshop Prototype2Market: Pla de certificació i homologació de producte

  Els nous workshops PROTOTYPE2MARKET tenen l'objectiu de millorar la sortida al mercat dels prototips d'empreses i persones emprenedores.

  Estan compostos d'una sessió grupal (4 hores) i dues individuals voluntàries (1h/empresa) per a revisar el... (09:30)

 • Com adquirir una empresa en funcionament (NOVA)

  Reemprendre una empresa suposa prendre el relleu dels amos d'un negoci en funcionament per a garantir-ne la continuïtat. Vull reemprendre: què, com i on?

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Photoshop: retocs fotogràfics automatitzats amb tècniques professionals

  Necessites millorar els teus coneixements d'algunes eines de Photoshop? Aquesta és una activitat pràctica on treballarem les eines avançades de Photoshop per realitzar millores professionals a les teves fotografies digitals. Aprendrem les tècniques de... (09:30)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sant Martí)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (12:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (12:00)

 • Com fer un pla de compres i una bona gestió de proveidors (NOVA)

  En aquesta càpsula es donarà molta importància a conceptes clau com el pla de compres i la gestió , recerca, selecció i avaluació dels proveidors, gestió i control de les existències i sistemes de finançament. (12:00)

 • EC168 - Amplia coneixements des del valor de la diferència

  Els éssers humans tenim certa tendència a apropar-nos a aquelles persones que s'assemblen més a nosaltres, que ens són més afins. Tot i així, envoltar-nos de persones amb recursos i maneres de pensar diferents i complementàries a les nostres és una... (12:00)

 • Posiciona la teva web a Google.

  Saber què hem de fer perquè la nostra web sigui "SEO Friendly". Aprendre a generar contingut amigable per a Google per tal de crear indexacions. (14:00)

 • EC178 - Com comunicar-se amb eficàcia (Horta-Guinardó)

  Saps com dir tot allò que vols dir? com aconseguir que els altres entenguin exactament allò que vols transmetre? Si penses que la comunicació és una de les competències que has de millorar, aquest és el teu punt de partida. Reflexionaràs sobre com... (15:00)

 • RF66 - Kit bàsic per superar el procés de selecció

  Amb aquesta activitat coneixeràs els aspectes més importants a tenir en compte en un procés de selecció i com estar millor preparat/da per a superar-lo amb més garanties d'èxit. (15:00)

 • Programació en Python dins de QGIS (PyQGIS) (NOVA!)

  En aquest curs aprendràs gran part de les possibiltats que ens ofereix la programació amb el llenguatge Python dins de QGIS (PyQGIS). Si coneixem aquest framework serem capaços d'ampliar i potenciar enormement les possibilitats de QGIS (15:30)

 • Photoshop per a principiants

  Conceptes inicials per treballar amb el programari professional estàndard de retoc fotogràfic. Practica com adaptar formats i resolucions, optimitzar per a web, anivellar i aplicar viratges, retocs facials, etc. (16:00)

 • RF19-Busques feina? Apunta't a la nostra borsa de treball (Sant Andreu)

  Porta el teu currículum i inscriu-te a les ofertes publicades al web de Barcelona Treball a través de la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a... (16:30)

 • JP15-Utilitza el teu smartphone per trobar feina!

  Les empreses volen posicionar-se en tots els mercats possibles i el mòbil ja és l¿eina preferida per tothom. A l¿hora de buscar feina, tu no et pots quedar enrere! Coneix totes les aplicacions que hi ha al mercat i com fer-les servir. (17:00)