saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

17 d'Octubre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
 • Tècniques de creativitat per a petites empreses. Troba respostes més enllà de l'òbvia

  L'objectiu de la sessió és presentar i practicar diverses tècniques de creativitat que es poden usar en el dia a dia de les petites empreses

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Subvencions: com presentar-se i gestionar-les?

  Sou una entitat de l'ESS i voleu presentar-vos a una convocatòria de subvencions? En aquesta activitat treballarem el cicle de subvencions, repassant-ne els aspectes claus, i identificant els errors més freqüents. (09:30)

 • Fiscalitat per a noves empreses 2: l'IVA

  Coneixeràs la gestió de l'IVA i els seus diferents règims: Règim general, règim simplificat i el recàrrec d'equivalència, incloent una menció especial a l'IVA de caixa, a través de casos pràctics.

  Monosessió: 1 sessió de 2... (09:30)

 • 10 reflexions que cal fer per internacionalitzar una empresa (NOVA)

  Analitzar quins són els aspectes interns i externs que cal tenir presents per poder operar amb èxit als mercats internacionals, fent especial atenció als punts forts de l'empresa com a element diferenciador. Aprendrem a avaluar el potencial internacional... (09:30)

 • EC178 - Com comunicar-se amb eficàcia (Nou Barris)

  Saps com dir tot allò que vols dir? com aconseguir que els altres entenguin exactament allò que vols transmetre? Si penses que la comunicació és una de les competències que has de millorar, aquest és el teu punt de partida. Reflexionaràs sobre com... (11:30)

 • RF97 - Mindfulness en el procés de selecció

  Durant la recerca de feina hi ha situacions on l'adequada gestió de les emocions impacta en els resultats obtinguts. Aquestes situacions abasten moments específics com l'entrevista de treball o el networking, així com a la gestió de l'agenda i... (12:00)

 • JM02-Busques feina? Sigues candidat/a de les nostres ofertes de feina (Plataforma Empresa-Ocupació)

  Si vols augmentar les teves opcions de trobar feina has d'utilitzar tots els canals que tens al teu abast. Barcelona Activa, mitjançant la Plataforma Empresa i Ocupació, gestiona ofertes de feina d'empreses de la ciutat. Vine a donar-te d'alta en aquesta... (12:00)

 • Responsabilitats i obligacions: autònoms i societats mercantils (NOVA)

  Aquesta càpsula analitzarà la responsabilitat dels autònoms i societats mercantils en quant a les obligacions fiscals, quins impostos haig de presentar, quan i com? quina responsabilitat tinc si no es presenten els impostos o declaracions censals... (12:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Horta Guinardó)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (12:00)

 • Sessió Informativa INICIA 16 (Edició -Matí)

  A la sessió informativa es presentarà el programa del curs, les seves característiques i en què consistirà el corresponent procés de selecció. (12:00)

 • RF78 - Com puc organitzar el meu temps en la recerca de feina?

  Saps com enfocar la recerca de feina i com gestionar el teu temps d'una forma productiva? Tens la sensació que et falten idees de per on començar o no saps com enfocar les teves accions per obtenir la resposta desitjada? Els mapes mentals són una eina... (12:00)

 • Reflexions per abans, durant i després d'emprendre

  Reflexionem sobre sis grans idees que poden ajudar a tot projecte emprenedor en la seva fase inicial (enfocament a client, importància de l'equip, despeses versus inversions, pressupost de tresoreria, decisions reflexionades però rapidesa en... (15:30)

 • Wordpress i formularis (NOVA!)

  Els formularis son la porta d'entrada de les dades personals de les persones usuàries del teu site. Així podras saber el nom, el mail per entendre-les millor o estar en contacte via mail (newsletter). En aquest curs veuràs com integrar formularis a... (15:30)

 • EC226 - El GPS de l'orientació a la clientela (Sant Andreu)

  Els interessos i la forma d'expressar-los varien en funció de la orientació de les persones (resultats, mètode, relacions, seguretat). El GPS de l'orientació a la clientela és una eina pràctica que ajuda a entendre i conèixer l'orientació de les persones,... (16:30)

 • EC104- Sikkhona: un viatge a l'excel·lència grupal

  Amb aquesta sessió aprendràs les diferents etapes per les que passa un equip en el seu desenvolupament cap a l'excel.lència a través d'una metodologia innovadora. Descobreix com estimular la comunicació entre els membres d'un equip i que aquest creixi en... (18:00)

 • OC31 - De l'objectiu professional al pla d'acció (Horta-Guinardó)

  En aquesta activitat et convidem a treballar en un pla d'acció que et permeti aconseguir el teu objectiu i construir, així, la trajectòria cap a l'èxit professional. (18:00)