saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

15 d'Octubre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
 • Iniciació als fitxers digitals i emmagatzematge (Nou Barris)

  Què és un arxiu digital? Com és guarda la informació en un ordinador? Vols saber com fer un document i com guardar-lo? T'expliquem com organitzar i treballar amb fitxers digitals. (09:00)

 • EC179 - Comunicació, la clau del teu èxit (x2)

  Et venen a la ment noms de grans personatges de la comunicació? Si vols conèixer els seus secrets i quines eines i estratègies utilitzen amb habilitat i eficàcia per fer arribar el seus missatges, aquest és el teu curs. Aprendràs a potenciar els teus... (09:00)

 • COACHING LABORAL PER A DONES (Nou Barris)

  Ets dona i estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'una COACH establiràs estratègies de posicionament i comunicació que... (09:00)

 • Formes jurídiques i tràmits 1: autònoms/es i societats civils

  En aquesta activitat coneixeràs les característiques de les formes jurídiques d'Autònom/a i Societat Civil: què són, quins avantatges i inconvenients tenen, així com quins tràmits s'haurien de fer si volem constituir-ne una, quins costos tenen, a quin... (09:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (09:30)

 • Illustrator: Packaging per a principants (NOVA!)

  Necessites millorar els teus coneixements d'algunes eines d'Illustrator? Aquesta és una activitat pràctica on treballarem les eines avançades d'Illustrator per dissenyar packagins bàsics. Explicarem la teoria i tècnica de les bases professionals del... (09:30)

 • Claus per emprendre en l'ESS i noves tendències

  Quan parlem d'emprendre col·lectivament parlem de prendre una decisió personal i professional que comportarà tota una sèrie d'aspectes a tenir en compte, sabeu quins són els temes clau per emprendre col·lectivament?

  Multisessió: 2 sessions de 3... (09:30)

 • Bootstrap4: com fer pàgines web que es vegin en tots els dispositius

  Bootstrap4 és un framework especialment dissenyat per desenvolupar pàgines web molt fiables en format responsive, de forma ràpida i còmoda. (09:30)

 • Inicia el teu web empresarial amb WordPress (Edició - matí)

  Iniciar-se en el coneixement de l'entorn web, crear l'arquitectura de la informació i les bases pel web empresarial. (10:00)

 • Visita Empresa Aigües de Barcelona

  pendent data (10:00)

 • Comença a navegar per la xarxa (Nou Barris)

  Navegar per la xarxa és imprescindible per poder accedir a milers de continguts, no t'ofeguis entre la informació i aprèn tot el que necessitis sobre la xarxa. (10:30)

 • Com tramitar telemàticament: autònoms/es

  El servei de constitució d'empreses permet constituir telemàticament societats mercantils en un període mig de 4-10 dies per les SL i l'alta com empresari/a individual de manera inmediata.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat... (12:00)

 • Fiscalitat per a noves empreses 1: L'IRPF

  Coneix de manera pràctica i didàctica quin sistema de liquidació d'IRPF aplicaràs a la teva futura empresa (mòduls o estimació directa) i quines obligacions fiscals bàsiques hauràs de complir.

  Monosessió: 1 sessió de 2... (12:00)

 • EC146 - Planificar i organitzar és un impossible per a tu? Aquest és el teu repte!

  Posa a prova els coneixements que has adquirit a les sessions de cada competència a través d'aquestes activitats d'entrenament basades en el mètode "aprendre fent", en què hauràs de fer front a un repte! Si ho has provat milers de vegades i no te'n... (12:00)

 • OC40 - Connecta amb el teu guia interior i clarifica el teu objectiu professional

  De la ma del teu guia interior, encetaràs un camí d'exploració on identificaràs els obstacles que t'impedeixen orientar-te, coneixeràs els recursos interns i externs necessaris per definir i assolir el teu objectiu professional. La resposta està en tu:... (12:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (12:00)

 • EC232-Creativitat: com potenciar el costat dret del cervell per a la consecució d'objectius

  Moltes persones es consideren poc creatives. De fet, tots ho som en major o menor mesura però ho desconeixem. En aquesta sessió descobrirem un decàleg com a punt de partida per a saber com fixar els nostres objectius, així com un recull de 3 eines clau... (12:00)

 • OC01 -Vine a fer el test d'interessos professionals de Barcelona Activa

  Conèixer els propis interessos és el primer pas a tenir en compte a l'hora de definir els nostres objectius professionals. Tens clar de què vols treballar? Fes el test d'interessos professionals i explora les ocupacions vinculades a les teves àrees... (12:00)

 • Mindfulness per a l'equip dinamitzador i gestor d'entitats associatives comercials

  Mindfulness pot ajudar a reduir l'estrès laboral a través de la gestió de les expectatives, frustracions y emocions. Entendràs que és l'estrès i com gestionar per convertir-lo en el teu aliat i arribar a ser una persona més productiva i creativa. (14:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sant Martí)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (15:00)

 • RF70- Construeix pas a pas el teu perfil professional a LinkedIn

  Construeix pas a pas el teu perfil professional a LinkedIn, tant a l'ordinador com a un smartphone. Aprèn a definir la teva pròpia proposta de valor per aconseguir una millor visibilitat per part de les persones responsables dels processos de selecció en... (15:00)

 • Innovar des de l'oportunitat, innovar des de la solució (NOVA)

  Proposem dos sessions que mostren tot un procés d'innovació. L'objectiu d'aquest taller és mostrar un procés d'innovació per a qualsevol tipus d'empresa, tinguis els recursos que tinguis. Trencarem amb els falsos mites i demostrarem que la innovació és... (15:00)

 • OC43 - Experiència laboral difícil? Dóna-li la volta (x2)

  Una mala experiència laboral t'impedeix avançar en la teva cerca laboral (acomiadament inesperat o complicat, ERE, acosament laboral, estrès, ambients tòxics o amb molta pressió, burn-out)? Detecta les empremtes que et condicionen, transforma la vivència... (15:00)

 • Crea webs fàcil i gratis amb Mobirise (NOVA!)

  Mobirise és perfecte per a persones sense coneixements tècnics i amb coneixements de disseny, que prefereixen treballar el més visualment possible sense haver de tocar codi. També és útil per a programadors/es professionals, ja que permet crear prototips... (15:30)

 • PROGRAMA SALES MANAGEMENT OCTUBRE 2019

  El programa es composa de 10 sessions presencials obligatòries. Cada participant haurà de fer una aportació de 150 €.

  Vols millorar la teva acció comercial i aprendre com... (15:30)

 • Taller de gestió d'equips (NOVA)

  Un negoci, una empresa, necessita de les persones per funcionar. Per això, la gestió d'aquest recurs és vital i alhora complexa. En aquest taller es parlarà de les diferents estratègies per fer una bona gestió de tot tipus d'equips de treball en empreses... (15:30)

 • Màrqueting per empreses que comencen

  En aquesta sessió la persona emprenedora coneixerà les variables més importants a tenir en compte per desenvolupar l'apartat de màrqueting del pla d'empresa.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat gratuïta

   (15:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • InDesign: disseny i maquetació de publicitat visualment atractiva

  Necessites millorar els teus coneixements per dissenyar correctament el teu material corporatiu amb Indesign? La imatge corporativa dels teus documents diu molt de la teva empresa. Aprèn totes les tècniques i trucs d'una forma pràctica per crear els... (16:00)

 • OC30 - Tens clar quin és el teu objectiu professional? (Horta-Guinardó)

  Què passa quan el meu objectiu és saber quin és el meu objectiu? En aquesta activitat t'acompanyarem a repensar la trajectòria, les sortides professionals i què cal fer per aconseguir-ho. (16:00)

 • OC26- El primer pas cap a l'autoconeixement: mira't i sorprèn-te (Sant Andreu)

  Coneixes totes les habilitats i recursos dels que disposes? Saps com treure't partit i quins són aquells aspectes que podries millorar i destacar? Com et veus i com et veuen els altres? L'autoconeixement és el primer pas per definir el teu objectiu... (16:30)

 • JO03-Descobrint les ocupacions que m'interessen

  Tot camí comença en un mateix. Saber de què vols treballar t'estalviarà molt de temps i et farà més eficaç en la recerca de feina. Fes el nostre test d'Interessos Professionals i amb les ocupacions proposades comença a dissenyar la teva estratègia per a... (17:00)

 • EC134 - Qui és "l'altre"?: claus per millorar les relacions professionals

  Habitualment las relacions interpersonals s'estableixen des de la perspectiva pròpia sense considerar el punt de vista de "l'altre", el que provoca distanciament o rebuig. No obstant, és precisament a través de "l'altra persona" quan arribem a... (18:00)

 • MT12 - Com buscar feina al sector del nou comerç a Barcelona

  T'agrada el tracte proper amb la gent? Creus que el nou comerç a Barcelona pot esdevenir una oportunitat laboral? Tens capacitat per aconsellar i convèncer? Si és així, el comerç és un sector en el que pots trobar feina. Descobreix les oportunitats que... (18:00)

 • CO18 - Com millorar els meus resultats a través del Coaching (X3)

  Al llarg d'aquestes 3 sessions aprendràs com modificant la teva manera d'observar i interpretar la realitat, pots canviar les teves emocions, creant així noves possibilitats d'acció que millorin els teus resultats. (18:00)

 • EC229 - L'ADN del/la líder del segle XXI

  En aquest seminari identificarem els nous reptes que el lideratge afronta, entenent-lo com una competència viva, al servei de les necessitats dels nous paradigmes i, per tant, en constant evo-lució. Endinsa't en les noves corrents, estils i aspectes clau... (18:00)

 • Masterclass: Navegant l'informació en una era de falsedat

  La parcialitat en la informació i les notícies pot ser intencional o accidental. De qualsevol manera, el lector corre el risc de ser enganyat. A causa de la naturalesa i estructura descentralitzada d'Internet, els creadors i escriptors poden publicar... (18:30)

 • JP33 - Tens INSTAGRAM? Fes-ho servir per buscar feina

  Creus que Instagram et pot servir en el teu procés de recerca de feina? Amb aquesta activitat coneixeràs una nova perspectiva que et farà aprofitar la Xarxa Social per buscar i atraure oportunitats professionals, trobar ofertes de feina, activar la teva... (19:00)