saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

14 d'Octubre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
 • EC9 - Smart Speaker: how to design and deliver effective presentations

  Conducted in English, this program discusses the key principles for the preparation, design, and delivery of effective business presentations, promoting success in all types of persuasive communication. (09:00)

 • RF92 - Prepara i practica l'elevator pitch del teu CV (x2)

  Vols aprendre a explicar el teu CV de forma breu i persuasiva? En aquesta activitat podràs treballar i practicar l'elevator pitch, l'eina de promoció professional que s'estructura en menys de 2 minuts de durada i que resumeix el teu valor. (09:00)

 • EC152 - Demanar i donar instruccions cuidant les relacions (x2)

  En aquest taller treballarem aquelles habilitats necessàries per a ser capaços/es de dir el que volem i el que no volem (fer peticions, donar ordres i rectificar comportaments erronis) garantint, alhora, lenfortiment de les relacions professionals i... (09:00)

 • On trobar finançament per a l'empresa

  En aquesta pràctica sessió, pots conéixer els recursos i serveis per cercar finançament per a l'empresa que t'ofereix Barcelona Activa, ja sigui amb entitats bancàries, fons públics o inversors privats.

  Aquesta activitat t'habilita per a... (09:30)

 • Desenvolupa una app per a Android amb Google App Inventor

  Crea fàcilment apps natives per a Android sense programar amb una eina online gratuïta. Aprèn el sistema de programació basat en blocs que evita el procés d'aprendre codi i sense installar complexos entorns de programació. (09:30)

 • Branding, disseny i packagins del teu producte. Què cal saber?

  Els consumidors reben multitud de missatges al llarg del dia. Les marques no es poden permetre no ser coherents amb la seva proposta de valor. El branding ens ha d'ajudar a construir una marca coherent des de tots els seus punts de contacte amb el... (09:30)

 • Photoshop: realitza fotomuntatges realistes i integra'ls amb textures

  Necessites millorar els teus coneixements d'algunes eines de Photoshop? Aquesta és una activitat pràctica on treballarem les eines avançades de Photoshop per realitzar fotomuntatges realistes amb texturització d'imatges. Explicarem la tècnica i les... (09:30)

 • Workshop Prototype2Market: Pla de testeig de mercat del prototip

  Els nous workshops PROTOTYPE2MARKET tenen l'objectiu de millorar la sortida al mercat del prototips d'empreses i persones emprenedores.

  Estan composats d'una sessió grupal (4 hores) i dues individuals voluntàries (1h/empresa) per a revisar el... (09:30)

 • Venem! les nostres estratègies de venda

  L'objectiu és aconseguir que les participants del programa desenvolupin habilitats per generar oportunitats de venda i col·laboracions per als seus projectes i puguin culminar aquests processos relacionals en una amplia xarxa de clientela per al negoci.... (10:00)

 • Sessió Informativa Programa Idees Madures

  A la sessió informativa es presentarà el programa i les seves característiques, calendari previst i criteris de selecció. (10:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Nou Barris )

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (12:00)

 • RF104 -Storytelling per preparar el teu currículum( x2)

  Les persones que seleccionen llegeixen nombrosos currículums diàriament i en poc temps decideixen quins tindran en compte i quins no. Sovint alguna cosa els crida l'atenció i els porta a aturar-se en ells. Aplicar la tècnica del storytelling a lhora de... (12:00)

 • COACHING LABORAL SÈNIOR (a partir de 35 anys) (Horta-Guinardó)

  Estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'un/a COACH i del grup de treball establiràs estratègies i plans d'acció que... (12:00)

 • EC98 - Com gestionar els reptes professionals: el teu lideratge personal (x3)

  Tant si triem els reptes, com si aquests es presenten sols, hem de mantenir una visió clara i generar l'energia i la il·lusió necessàries per afrontar-los. Això és clau per exercir l'Autolideratge o Lideratge Personal. En aquestes 3 sessions es... (15:00)

 • RF107 - Busca feina a l'Administració pública amb el cercador del CIDO

  El sector públic ofereix moltes oportunitats de treball per a tota mena de perfils professionals. En aquest taller aprendreu tot el que cal saber per trobar feina a l'administració pública, i creareu una subscripció a El meu CIDO per rebre alertes cada... (15:00)

 • RF49 - LinkedIn: utilitza'l per a la recerca de feina

  Treu el màxim partit al teu compte de LinkedIn descobrint les funcionalitats avançades més relacionades amb la recerca de feina i la millora del teu posicionament, tant en un ordinador com en un smartphone. Et servirà per accedir a les oportunitats... (15:00)

 • Comunicar per transformar: incorpora els valors de l'ESS a la teva comunicació

  En aquesta càpsula analitzarem i debatrem si des del món cooperatiu i l'Economia Social i Solidària és possible generar un nou paradigma comunicatiu basat en la no competició, el respecte pel medi ambient, les llicències lliures o la perspectiva de... (15:30)

 • Wordpress essencial: engega el teu projecte

  Coneix els aspectes clau de Wordpress.org el CMS més estès. Gestiona posts, pàgines, rols d¿usuari, generació de taxonomies, temes, plugins... (15:30)

 • Eines per la prevenció de l'assetjament

  Aquesta activitat pretén aproximar-se a l'elaboració de protocols per definir el marc d'actuació davant de situacions d'assetjament amb la finalitat d'erradicar aquest tipus de conductes a l'empresa. (15:30)

 • Crea un web amb bases de dades amb PHP, MYSQL i Apache (LAMP)

  LAMP (PHP + Apache + MySQL) és la tecnologia més estesa per connectar webs i bases de dades. (15:30)

 • Internet de les coses per a persones curioses (NOVA!)

  La possibilitat d'interconnectar-ho tot i aconseguir que els objectes es comuniquin amb altres objectes, màquines, processos i persones obre la porta a una nova revolució, que alguns anomenen la de la Indústria 4.0. La cosa va molt més enllà i està... (15:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • Illustrator: il·lustracions i patrons vectorials per a la creació de merchandising

  Necessites millorar els teus coneixements d'algunes eines d'Illustrator? Aquesta és una activitat pràctica on treballarem les eines avançades d'Illustrator per crear il·lustracions i motius, per després aplicar-los a dissenys de merchandising. Explicarem... (16:00)

 • e-commerce simple i potent amb Prestashop

  Totes les empreses volen vendre a Internet de forma senzilla. El CMS PrestaShop es dels més utilitzats per crear tendes online fàcilment. Amb aquest curs l'alumne podrà crear i administrar aquestes tendes amb una de les eines més potents i utilitzades del... (16:00)

 • Coaching laboral per a joves

  Alguna vegada has pensat que necessitaries parlar amb algú per què t'ajudi a definir el teu procés de recerca de feina o a concretar el teu projecte professional?. Barcelona Treball Joves posa a la teva disposició un/a COACH expert/a en Orientació Laboral... (17:00)

 • JO08 - Tens estudis superiors i no saps cap a on tirar?

  Has finalitzat el grau universitari i/o el màster però ara no saps per on començar la recerca de feina? En aquesta activitat t'explicarem com donar les primeres passes en el mercat laboral per titulats/des superiors. Com establir els teus objectius,... (17:30)

 • RF20 - Busques feina? Vine a fer el test de competències i millora el teu perfil professional

  Vine a fer el test Competències Clau de Barcelona Activa i posa en valor la teva candidatura a les vacants publicades a la Plataforma Empresa-Ocupació que millor s'ajustin al teu perfil. Millora el teu perfil professional a través del coneixement de les... (18:00)

 • EC58 - Com gestionar les pors i les inseguretats (x2)

  Potencia l'autoconeixement, i així podràs modificar la resposta a les pors, passant de lluitar contra elles, a gestionar-les i potenciar l'autoconfiança. (18:00)