saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

10 d'Octubre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
 • RF106 - Publica a les xarxes socials i fes visible el teu perfil professional

  Una publicació coherent i ben estructurada, així com una imatge que cridi l'atenció, podrien ser la porta d'entrada a un nou procés de selecció per a tu. Descobreix com atraure l'atenció de qui recluta a través de tècniques, eines i recursos de publicació... (09:00)

 • MTT25 - Posa't al dia de les nòmines i contractes de treball

  Coneixes els aspectes legals que afecten una relació laboral? Saps tot el que has de saber sobre les diferents modalitats de contractes de treball? Entens la teva nòmina? Amb aquesta activitat obtindràs la informació necessària per tal de conèixer i... (09:00)

 • EC154 - Effective networking: The art of the elevator pitch (x2)

  In this interactive workshop conducted in English you will learn and apply the principles of effective networking, enjoying in-class time to develop, practice, and improve your own customized self-marketing presentation. (09:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:00)

 • EC160 - CX (Customer Experience): com crear experiències de client/a memorables

  Què es l'Experiència de Clientela (Customer Experience) i quin és el seu impacte en els meus resultats i en la fidelitat de la clientela? És atenció a la clientela? Estàs generant experiències suficientment memorables? Com puc desenvolupar i implementar... (09:00)

 • Com incrementar les vendes en el comerç electrònic

  Per vendre més en una botiga online cal tenir en compte més coses que les visites: tipus de consumidors, tècniques de conversió, usabilitat, procés de compra, mitjans de pagament, mètriques (09:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:30)

 • OC26- El primer pas cap a l'autoconeixement: mira't i sorprèn-te (Horta-Guinardó)

  Coneixes totes les habilitats i recursos dels que disposes? Saps com treure't partit i quins són aquells aspectes que podries millorar i destacar? Com et veus i com et veuen els altres? L'autoconeixement és el primer pas per definir el teu objectiu... (10:00)

 • SEO a Wordpress

  Que els usuaris et trobin a Google és essencial. En aquesta càpsula veuràs com configurar, posicionar, instal·lar connectors, paraules clau i contingut per posicionar orgànicament el teu Wordpress a Google. En aquest curs s'aprendrà les bases del SEO per... (10:00)

 • SosteVIDAbilitat: eines per posar la vida al centre en els projectes emprenedors (NOU TALLER)

  Com combinem treball productiu i reproductiu a l'hora d'emprendre? Com s'adeqüen les necessitats vitals amb les autoexigències i les demandes d'horaris, disponibilitat i flexibilitat que l'emprenedoria requereix? Les dificultats d'integrar vida i... (10:00)

 • RF19 - Busques feina? Apunta't a la nostra borsa de treball (Nou Barris)

  Porta el teu currículum i inscriu-te a les ofertes publicades al web de Barcelona Treball a través de la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a... (10:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Les Corts)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (10:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (10:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (11:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (11:30)

 • JP26-Marca personal: aprèn a construir-la per trobar feina

  Has sentit parlar del personal branding? La marca personal, allò que tu ets i et defineix, és el teu tret característic. Aprèn a fer que la teva marca aparegui allà on els reclutadors van a buscar personal. Les xarxes socials i el web 2.0 seran els teus... (12:00)

 • EC10 - Power talk: communicating with clarity, relevance and impact (x2)

  Communication is one of the most important skills in today's competitive business landscape. The difference between success and failure often depends on how well you present yourself, your message, and your value in order to influence others and achieve... (12:00)

 • EC90 - Gestió de les nostres respostes emocionals (x2)

  Avui dia és fonamental saber gestionar les nostres respostes emocionals amb els altres i amb nosaltres mateixos per tal de donar la nostra millor versió. Una correcta gestió de les emocions ens permetrà tenir més possibilitats d'èxit professional i gaudir... (12:00)

 • Com arribar a la teva clientela mitjançant butlletins electrònics

  Aprendre a utilitzar el gestor de butlletins electrònics així com implementar les estratègies de màrqueting. (14:00)

 • EC19 - Com afrontar amb èxit situacions on la comunicació és difícil

  En aquest seminari podràs analitzar i contrastar quines són les pautes per abordar converses difícils. (15:00)

 • QGIS Desktop: Curs pràctic de funcionalitats avançades

  Aquest curs es una continuació del Curs bàsic de QGIS. Es treballaran les propietats més importants de les capes, és farà un ús complet de l'eina l'Atles, ús del complement de topologia per trobar errors topològics, creació de ràster a partir d'eines... (15:30)

 • Lideratge personal, empresarial i de marca: Et compraran si creuen en tu (NOVA)

  A l'hora de crear una empresa és molt important construir una marca personal de qualitat que reforci la credibilitat de la nostra proposta. Per això és fonamental reconèixer els elements clau que flueixen a través del lideratge personal i de marca. Sessió... (15:30)

 • Dissenya, desenvolupa i gestiona webs amb WebFlow

  Webflow és una eina online per dissenyar i desenvolupar un lloc web sense saber codi: disseny de les interaccions avançades i la publicació unificada. (16:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • JP03-Taller pràctic: Vine amb nosaltres a fer el teu currículum i la carta

  Tenir un bon currículum és clau per superar les diferents fases del procés de selecció. T¿ajudarem a redactar-lo, a destacar el més important de la teva trajectòria formativa i laboral, i a donar importància a les teves competències clau. (17:30)

 • EC192 - L'ABC de la negociació (x2)

  Negociar és una tècnica a l'abast de qui vulgui aprendre-la. És una qüestió de conèixer els seus fonaments, les bases, i les regles del joc. En aquesta activitat podràs aplicar les eines bàsiques amb un cas pràctic, elaboraràs el full de ruta, i duràs a... (18:00)