saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

1 d'Octubre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
 • Finançament i gestió econòmica de les empreses i entitats de l'ESS (CURS ONLINE)

  Aquesta formació ofereix les eines necessàries a les empreses, iniciatives i entitats de l'economia social i solidària perquè tinguin més coneixements a l'hora de gestionar i millorar el seu funcionament a nivell comptable i financer, d'acord amb els... (00:00)

 • La comunicació no sexista (Curs Online)

  Conèixer les implicacions de la comunicació tant audiovisual i gràfica, tant escrita com oral, és clau per visibilitzar les dones, treballar per una igualtat real i no perpetuar rols i estereotips de gènere. Serà un element clau en les nostres empreses... (00:00)

 • Igualtat de gènere, diversitat i mercat de treball (Curs Online)

  En aquest curs aprendrem a detectar desigualtats de gènere i a prendre consciència de com ens afecten en la vida quotidiana, social, personal i, sobretot, laboral. I veurem estratègies per incorporar la perspectiva de gènere i de diversitat en la nostra... (00:00)

 • Crea el teu Pla de Màrqueting Digital (Curs Online)

  Els objectius específics d'aprenentatge que persegueix el curs són els següents: 1) Realitzar un anàlisi de la situació actual del negoci. 2) Aprendre a definir els objectius de màrqueting online, a qui ens dirigim i els recursos necessaris, així com... (00:00)

 • Inversions per digitalitzar un comerç (Curs Online)

  Els objectius específics d'aprenentatge que persegueix el curs són: - Saber què implica iniciar un procés de digitalització. - Conèixer què és necessari per a digitalitzar el nostre negoci - Gestionar i valorar la inversió necessària per a poder... (00:00)

 • Com adquirir un negoci en funcionament (Curs Online)

  Benvingudes i benvinguts! En aquest curs veurem el procés de compravenda d¿una empresa i els recursos que tenim per fer-ho. Si ens estem plantejant emprendre, comprar un negoci que ja funciona pot convertir-se en la nostra millor opció. D¿aquesta... (00:00)

 • Com interpretar els números de la teva empresa (1/2) (Curs Online)

  En aquest curs, aprendrem a interpretar els números d'una empresa i coneixerem les obligacions fiscals i mercantils de qualsevol organització. (00:00)

 • Com interpretar els números de la teva empresa (2/2) (societat mercantil) (Curs Online)

  Hola! Aquest curs ens servirà per saber com interpretar els números d'una societat mercantil. Serà la millor manera d'adquirir les eines i els coneixements necessaris per a aquelles persones que vulguin aprendre a dur un control econòmic efectiu de... (00:00)

 • Coopciutat, la ciutat de l'economia social i solidària (JOC ONLINE)

  CoopCiutat, la ciutat de l'economia social i solidària, és un joc interactiu per aprofundir en l'economia social i solidària (ESS), i per conèixer els diferents àmbits del cooperativisme, el mercat social català i les diferents opcions de consum... (00:00)

 • Diagnosi DAFO: orienta l'estratègia del teu negoci (Curs Online)

  Els objectius d¿aquest curs són: 1) Realitzar una diagnosi de la situació actual del nostre negoci. 2) Elaborar una matriu DAFO. 3) Definir quines estratègies es poden dur a terme per millorar, segons els objectius i fites que perseguim. (00:00)

 • Habilitats per a la gestió del negoci (Curs Online)

  Al final del curs aprendràs a: 1) Adaptar-te i gestionar els canvis a l'àmbit personal i professional 2) Potenciar l'autoconfiança 3) Sortir de la zona de confort professional 4) Iniciar processos de millora contínua personal i professional 5) Crear... (00:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (00:00)

 • Innovació en el comerç (Curs Online)

  Al final d'aquest curs podrem: - Identificar totes les àrees susceptibles d'innovació en el nostre negoci. - Seleccionar sobre quin aspecte necessitem innovar. - Generar propostes innovadores que puguem posar en pràctica. (00:00)

 • Com tramitar telemàticament: persones autònomes (curs online)

  En aquest curs aprendrem a donar-nos d'alta telemàticament com a persones treballadores autònomes, a través del Servei de Constitució d'Empreses de Barcelona Activa. La finalitat de la formació és conèixer tots els requisits i procediments dels tràmits. (00:00)

 • Eines per prevenir i erradicar l'assetjament a la feina (Curs Online)

  En aquest curs coneixerem les diferents manifestacions d'assetjament en matèria d'igualtat que es poden donar en l'àmbit laboral: sexual, per raó de sexe i diversitat sexual. També adquirirem eines per prevenir, detectar i gestionar una situació... (00:00)

 • Marc jurídic i fiscal de les empreses i entitats d'ESS (CURS ONLINE)

  En aquest curs aprendrem els coneixements necessaris per aprofundir en el marc jurídic i en la gestió fiscal adequada a les empreses i entitats de l'Economia Social i Solidària. (00:00)

 • On trobar finançament per a l'empresa? (curs online)

  Conéixer els recursos i serveis per cercar finançament per a l'empresa que t'ofereix Barcelona Activa, ja sigui amb entitats bancàries, fons públics o inversors privats. (00:00)

 • El procés de capitalització de l'atur (Curs Online)

  Coneix el passos que cal seguir per capitalitzar l'atur (00:00)

 • El Pla d'Igualtat a les empreses (Curs Online)

  En aquest curs aprendrem a incorporar mesures d'igualtat i com elaborar un Pla d'igualtat en qualsevol tipus d'organització, amb l'objectiu de millorar la gestió interna des de la perspectiva de gènere. (00:00)

 • Developer Program. FrontEnd, BackEnd, .Net, Android

  Aquest curs presencial es dirigeix a totes aquelles persones que tenen interès a treballar al món de la programació (software). Ja sigui perquè han decidit fer una reconversió cap aquest sector, o bé perquè volen actualitzar els seus coneixements. (09:00)

 • Iniciació a la fotografia digital

  Aprèn què és una imatge digital, tipus de càmeres, fitxers, consells, retoc i còpies de seguretat. Porta la càmera o mòbil, cables i comencem a experimentar! (No Reflex) (10:00)

 • Iniciació al full de càlcul

  Aprèn a fer servir un full de càlcul i poder portar els teus petits comptes utilitzant fórmules senzilles, coneixeràs el vocabulari que s'utilitza en aquest entorn, coneixent les opcions més utilitzades en els fulls de càlculs, a desplaçar-te per ell,... (10:00)

 • Gravem un videotutorial sobre la creació d'un hort urbà

  Introdueix-te en el món de l'edició de vídeo, fotografia i àudio tot fent un videotutorial del procés de creació d'un planter. Fem el guió amb Presentacions de Google i compartim el vídeo a Youtube o d'altres xarxes socials. (10:00)

 • Fem un mapa digital del barri amb fotografies i realitat augmentada

  Inicia't en la creació de mapes digitals col·laboratius amb Mapes de Google geolocalitzant el patrimoni del barri. Incorpora al mapa fotografies i imatges editades per tu. Afegeix alguns elements bàsics de realitat augmentada.Recollirem tota la informació... (10:00)

 • Conèixes el teu smartphone o tauleta? part 1

  Tens un telèfon intel·ligent o una tauleta i vols treure'n el màxim profit? Aprendràs com utilitzar-lo i descobriràs les opcions bàsiques que t'ofereixen per facilitar el teu dia a dia (10:00)

 • Coneix els teus drets i deures a la xarxa

  Vine a aprendre què es pot i no es pot fer a la xarxa, quins són els nostres drets, la 'netiquette' o la gestió de la nostra privadesa i identitat digital. (10:00)

 • Jocs de taula de fusta (làser)

  El primer taller (JOCS DE TAULA DE FUSTA) ens ajuda a entendre la metodologia del Design Thinking i els seus processos focalitzant el taller en la recerca, la descoberta i la inspiració. Es farà èmfasi en la importància del coneixement de l'estat de l'art... (10:00)

 • Disseny de joieria (làser)

  El repte d'aquest taller, serà fer un set de joies d'una mateixa família. En aquest cas el punt destacable del Design Thinking serà el procés d'ideació a partir de tècniques de creativitat per trobar una proposta interessant. (10:00)

 • Edita les teves imatges per crear un còmic

  Inicia't en la creació, edició i retoc d'imatges afegint filtres, escenes, globus de text i d'altres elements. Aprèn a muntar les vinyetes i imatges en format visual, fent històries curtes, targetes amb diàlegs o còmics i comparteix-lo a Instagram (o... (10:00)

 • Creem un blog de receptes saludables

  Aprèn a cercar informació fiable i segura per Internet relacionada amb l'alimentació saludable i crea documents col·laboratius en el núvol amb aquesta informació. Inicia't en els blogs amb Wordpress publicant informació sobre receptes de cuina saludables. (10:00)

 • Introducció al correu electrònic

  Tens correu electrònic però desconeixes com fer-lo servir? Crea el teu propi correu i aprèn a fer-lo servir convertint-lo en la eina de comunicació i gestió que és. (10:00)

 • Conèixes el teu ordinador?

  Vols descobrir com és el teu ordinador? Quin sistema operatiu tens? Tens wi-fi, tens Bluetooth? Que és l'escriptori? Vine a iniciar-te en els elements bàsics i identifica'ls en el teu dispositiu. (10:00)

 • Apps de missatgeria instantània: Whatsapp i Telegram

  Aprèn a utilitzar el Whatsapp i el Telegram (aplicacions de missatgeria instantània) i coneix les seves formes d'ús. Porta el teu dispositiu i descobrim-ne les possibilitats junts. (10:00)

 • Instal·lar i desinstal·lar apps

  Saps trobar l'aplicació que necessites? Tens aplicacions que ja no utilitzes? Gestiona i descobreix les aplicacions i què implica la seva instal·lació. (10:00)

 • Iniciació al processador de textos

  Iniciat en l'ús dels processadors de textos: podràs crear els teus propis documents, editar-los, donar-los l'aspecte que més t'agrada, i guardar-los per continuar-hi treballant. Si portes un USB podràs endur-te la feina feta. (10:00)

 • Art Electrònic

  La implementació d'Arduino a projectes artístics mostra com la electrònica no només pot ser interessant per a perfils tecnològics, si no una oportunitat pels més curiosos i creatius. (10:00)

 • Repte 1: Joc de taula inclusiu

  Una associació ens farà arribar un Vídeo on ens plantegen un repte per resoldre una necessitat. El grup haurà d'interpretar el projecte i fer una proposta de disseny per un usuari real. Els projectes inclouran la fabricació digital en el procés i... (10:00)

 • Introducció al món maker

  L'objecte de l'activitat és contextualitzar el moment actual del Moviment Maker, tot introduint als participants Maker/STEAM, en els seus valors i principis. Crear un perfil per encetar la seva singladura en la comunitat Maker local i internacional. (10:00)

 • Circuits simples

  Una primera aproximació als circuits elèctrics i electrònics amb exemples de fàcil comprensió, experimentant amb el control de circuits a partir d'exemples pràctics. (10:00)

 • Circuits simples

  Una primera aproximació als circuits elèctrics i electrònics amb exemples de fàcil comprensió, experimentant amb el control de circuits a partir d'exemples pràctics. (10:00)

 • Conèixes el teu smartphone o tauleta? Part 2

  Tens un telèfon intel·ligent o una tauleta i vols treure'n el màxim profit? Aprofundeix en el seu ús i aprèn tot el que pots arribar a fer amb ell. (10:00)

 • No et quedis sense memòria al mòbil

  Et quedes sense espai per les fotos? Reps molts arxius que no necessites? Aprèn a aprofitar l'espai i fer còpies dels teus arxius per no perdre'ls. (10:00)

 • Iniciació als fitxers digitals i emmagatzematge

  Què és un arxiu digital? Com és guarda la informació en un ordinador? Vols saber com fer un document i com guardar-lo? T'expliquem com organitzar i treballar amb fitxers digitals. (10:00)

 • Roba customitzada (làser)

  Aquest taller planteja com a repte el re-disseny de roba de segona mà, donant-li una segona vida amb la customització de teixits. La fase del procés de disseny més important en aquest taller és l'experimentació amb teixits i textures. (10:00)

 • Dones, dissenyem la nostra revista digital!

  Inicia't en l'edició i retoc d'imatges i text, l'escaneig a través de telèfon intel·ligent, la creació de blogs i les xarxes socials tot dissenyant una revista digital o fanzine dedicat a la dona. (10:00)

 • Design thinking process

  Per entendre l'elaboració d'un projecte ha de definir-se un marc on apareguin les fases del procés. Totes les fases tenen la seva importància i d'una manera o un altre han de identificar-se i descrites en el desenvolupament. (10:00)

 • Lluminàries de cartró interactives (làser + electrònica)

  En aquest taller es focalitzarà la fase d'interpretació buscant inspiracions naturals o geomètriques i creant una història al voltant d'un producte. Obtenir una lluminària controlada per una placa Microbit de la BBC. (10:00)

 • Comença a navegar per la xarxa

  Navegar per la xarxa és imprescindible per poder accedir a milers de continguts, no t'ofeguis entre la informació i aprèn tot el que necessitis sobre la xarxa. (10:00)

 • Practica amb el teclat i el ratolí

  Aprèn a utilitzar el teclat i el ratolí per interactuar i introduir informació amb un ordinador. Descobriràs com funcionen aquests dispositius d¿entrada amb exercicis pràctics i divertits. (10:00)

 • Cerca i filtra informació a la xarxa

  Entre tanta informació digital se't fa difícil trobar allò que busques? Aprèn a fer cerques efectives per la xarxa i a navegar de manera segura. (10:00)

 • Fes servir el núvol

  Fas servir el núvol sense adonar-te'n. Vols saber de què es tracta i quin ús té per tu? En aquest taller n'aprendràs i deixarà de ser un concepte abstracte. (10:00)

 • Tràmits, gestions i compres en línia

  Evites fer gestions en línia per que no et refies de la seguretat? Aprèn tot el que et cal per comprar, identificar-te i fer gestions de forma segura. (10:00)

 • Practica amb el teclat i el ratolí (Nou Barris)

  Aprèn a utilitzar el teclat i el ratolí per interactuar i introduir informació amb un ordinador. Descobriràs com funcionen aquests dispositius d¿entrada amb exercicis pràctics i divertits. (12:00)