saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

31 de Gener de 2020
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 • Com fer conviure les teves finances personals amb les del teu negoci (NOVA)

  Comprendre la relació entre les finances personals i les finances del negoci, i la importància de planificar-les de forma coordinada. En particular, es definiran objectius de facturació i benefici per satisfer les necessitats de l¿economia personal de la... (09:30)

 • Mercats de demanda i mercats d'oferta o com articular la millor oferta al consumidor/a (NOVA)

  Definim en quin tipus de mercat (oferta o demanda) ens ajuda a determinar quines són les característiques clau. És una eina d'anàlisi imprescindible per elaborar el nostre pla de màrqueting i comercial. Durant la càpsula veurem quins són els factors... (09:30)

 • 10 recomanacions pràctiques per al Community Manager d'una empresa

  La feina de Community Manager és relativament nova i genera molt d'interès. Hi ha molta informació teòrica i inspiracional però cal una aproximació pràctica i realista de com és el dia a dia i com resoldre les situacions freqüents. Podràs aprendre, a... (09:30)

 • Export/import: Càlcul dels costos i aplicació de l'IVA

  Activitat molt pràctica, centrada a proporcionar les eines necessàries per a formular el preu en les ofertes internacionals, tan en lacord de compravenda com en les factures.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat gratuïta

   (10:00)

 • Wordpress i formularis

  Els formularis son la porta d'entrada de les dades personals de les persones usuàries del teu site. Així podras saber el nom, el mail per entendre-les millor o estar en contacte via mail (newsletter). En aquest curs veuràs com integrar formularis a... (10:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sant Andreu )

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (10:30)

 • OC27 - Míra't en positiu

  T'has trobat mai en una situació adversa o d'estrès mentre cercaves el teu objectiu professional? Hi ha actituds que et poden ajudar a sortir de les experiències d'incertesa en els processos de recerca de feina. Analitzarem aquestes experiències i donarem... (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • RF20 - Busques feina? Vine a fer el test de competències i millora el teu perfil professional

  Vine a fer el test Competències Clau de Barcelona Activa i posa en valor la teva candidatura a les vacants publicades a la Plataforma Empresa-Ocupació que millor s'ajustin al teu perfil. Millora el teu perfil professional a través del coneixement de les... (15:00)

 • EC232-Creativitat: com potenciar el costat dret del cervell per a la consecució d'objectius (Sant Andreu)

  Moltes persones es consideren poc creatives. De fet, tots ho som en major o menor mesura però ho desconeixem. En aquesta sessió descobrirem un decàleg com a punt de partida per a saber com fixar els nostres objectius, així com un recull de 3 eines clau... (16:30)