saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

14 de Gener de 2020
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 • RF27 - Vine i practica l'entrevista de feina (x2) (Horta-Guinardó)

  L'entrevista de feina resulta un moment decisiu en els processos de selecció. Conèixer en profunditat per a què serveix, quines formes adopta i què valoren les organitzacions, augmenta les possibilitats d'èxit i redueix l'angoixa. T'agradaria conèixer els... (09:00)

 • Escriu i crea continguts enriquits per al web

  Què haig de tenir en compte per elaborar continguts adaptats a Internet? Els usuaris i usuàries i els cercadors entendran el meu missatge? En aquesta càpsula repassarem els secrets per fer uns continguts òptims. (09:30)

 • Illustrator: packaging per a principants

  Necessites millorar els teus coneixements sobre algunes eines d'Illustrator? Aquesta és una activitat pràctica on treballarem les eines avançades d'Illustrator per dissenyar packagins bàsics. Explicarem la teoria i tècnica de les bases... (09:30)

 • Facebook Ads per a responsables de màrqueting i petites empreses

  Criteris bàsics per dissenyar un plà de màrqueting amb focus a Facebook i utilitzant Facebook Advertising de manera eficaç. (09:30)

 • SCRUM (1): introducció al desenvolupament àgil de programari

  La implementació de SCRUM, com a marc de treball en el desenvolupament d'un projecte de programari permet minimitzar costos, gestionar expectatives, millorar estimacions, optimitzar recursos i augmentar la qualitat del resultat final. (09:30)

 • Organitza't, controla i gestiona de forma efectiva el teu temps

  Voldries ser més productiu/va però no saps per on començar? En aquesta càpsula et presentarem una tria d'eines, metodologies i consells pràctics per a ser més productius en coses tan quotidianes com la gestió del correu electrònic, organització d'agendes,... (09:30)

 • Practica amb el teclat i el ratolí (Nou Barris)

  Aprèn a utilitzar el teclat i el ratolí per interactuar i introduir informació amb un ordinador. Descobriràs com funcionen aquests dispositius d¿entrada amb exercicis pràctics i divertits. (10:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • PROGRAMA SALES MANAGEMENT GENER 2020

  El programa es composa de 10 sessions presencials obligatòries. Cada participant haurà de fer una aportació de 150 €.

  Vols millorar la teva acció comercial i aprendre com... (15:30)

 • Creació d'entorns de realitat augmentada amb SketchUp Pro i SketchUp Viewer

  Saps què es la realitat augmentada? Quines aplicacions pot tenir per millorar la experiència d'usuari en el teu negoci? En aquest curs aprendrem a dissenyar elements 3D amb SketchUp i a col·locar-los en entorns reals a través de SketchUp Viewer. Ideal per... (15:30)

 • Trello: l'eina online per planificar i gestionar projectes de forma "agile"

  Trello és una eina online i gratuïta que et permet organitzar-ho tot i amb tothom de forma àgil mitjançant la metodologia Kanban. Tant si treballes per projectes o simplement vols organitzar la teva feina del dia a dia per ser més eficient, Trello t'ajuda (15:30)

 • Tècniques i trucs per comunicar eficaçment a xarxes socials

  A xarxes socials no n'hi ha prou amb tenir-hi presència. Hi hem de publicar continguts adequats a cada xarxa i, a més, que tinguin valor afegit per l'usuariat. Hem de fer-ho periòdicament, tenint cura immediatament del feedback que ens fan arribar... (16:00)

 • Dissenya el teu logo i les teves icones gratis i online

  Necessites millorar els teus coneixements per dissenyar correctament els teus gràfics vectorials des de zero? En aquesta formació pràctica treballarem amb les eines de Gravit Designer per crear el teu logo professional i les teves icones des de zero.... (16:00)

 • La Comunificadora: taller introductori

  Programa d'impuls per a projectes d'economia col·laborativa amb enfocament procomu en què s'ofereix un itinerari que inclou formació, assessorament especialitzat i espais participats i de col·laboració entre projectes. (16:00)

 • No et quedis sense memòria al mòbil

  Et quedes sense espai per les fotos? Reps molts arxius que no necessites? Aprèn a aprofitar l'espai i fer còpies dels teus arxius per no perdre'ls. (16:00)

 • COACHING LABORAL PER A DONES (Horta-Guinardó)

  Ets dona i estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'una COACH establiràs estratègies de posicionament i comunicació que... (16:00)

 • Fotografia de producte: com fer les imatges perquè destaquin

  Et cal donar a conèixer els teus productes? No disposes d'estudi ni d'equipament professional? Aprofita els recursos al teu abast i aplica les estratègies i tècniques del bodegó publicitari. Captura i retoca les fotografies de forma senzilla i eficient,... (16:00)

 • Vine a dissenyar l'experiència d'usuari del teu projecte web o app (UX / UI) (NOVA!)

  Formació pràctica on expliquem la metodologia UX i treballem amb algunes tècniques de design thinking que es fan servir en les diferents fases de conceptualització i creació d'un projecte digital. L'objectiu és ensenyar-te a dissenyar conceptualment el... (16:00)

 • Instal·lar i desinstal·lar apps

  Saps trobar l'aplicació que necessites? Tens aplicacions que ja no utilitzes? Gestiona i descobreix les aplicacions i què implica la seva instal·lació. (18:00)