saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

13 de Gener de 2020
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 • Desenvolupa una App per a Android amb Google App Inventor

  Crea fàcilment apps natives per a Android sense programar amb una eina online gratuïta. Aprèn el sistema de programació basat en blocs que evita el procés d'aprendre codi i sense installar complexos entorns de programació. (09:30)

 • Branding: una eina imprescindible per fer màrqueting online

  Per promocionar-se amb èxit a Internet és imprescindible tenir una bona base de branding. En aquesta càpsula aprendras els fonaments d'aquesta disciplina. A més a més, revisaràs el missatge i la imatge de la teva marca i crearàs un kit de... (09:30)

 • Introducció a Python

  Python és un llenguatge de programació altament utilitzat en el mercat. Conèixer com funciona obre a la persona un gran ventall de possibilitats pel seu desenvolupament dins del món de la programació i sobretot a l'hora de trobar feina. Aprendre els... (09:30)

 • Valida la teva idea de negoci amb el bussiness model canvas (BMC)

  En aquest taller es presentaran els conceptes fonamentals del BMC i la seva utilitat per a validar una idea de negoci.També, cada participant farà un treball sobre la seva idea de negoci per a reflexionar sobre la viabilitat i sostenibilitat. El resultat... (09:30)

 • Fes una auditoria SEO del teu web

  Analitza el teu lloc web, des d'un punt de vista SEO i de continguts, per detectar aquells aspectes que has de treballar per a millorar el posicionament del teu projecte a Google. L'auditoria SEO ens permetrà conèixer la posició del nostre domini i la de... (09:30)

 • Dissenya una estratègia d'email màrqueting

  Una campanya d'emailing té un baix cost si ho comparem amb el màrqueting directe, i una gran facilitat per mesurar el seu impacte. Aprèn a estructurar un newsletter per donar valor afegit als teus clients i planifica les teves campanyes. (09:30)

 • Illustrator per a principiants

  Conceptes inicials per treballar amb el programari professional estàndard de disseny gràfic i il·lustració vectorial. Treballa amb l'eina ploma i amb objectes vectorials per dissenyar logos, imatges, flyers i banners. (09:30)

 • COACHING LABORAL SÈNIOR (a partir de 35 anys) (Nou Barris)

  Estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'un/a COACH i del grup de treball establiràs estratègies i plans d'acció que... (09:30)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Quina és la millor xarxa per a promocionar el meu negoci?

  És la xarxa social amb més usuaris la més adequada per a mi? O haig d'apostar per una altra més petita però on crec que hi puc destacar més? On és el meu públic objectiu? A què m'obligarà obrir un perfil aquí o allà? Aquesta sessió ens oferirà eines i... (15:30)

 • Reconstrucció 3D a partir de fotografies amb eines lliures

  Tens curiositat per l'escaneig 3D? Durant aquesta càpsula aprendrem a crear models digitals texturitzats partint només de fotografies. Això ho farem utilitzant eines lliures i gratuïtes que ens permeten aconseguir resultats professionals, i al mateix... (15:30)

 • Illustrator: crea el teu logo professional i presenta'l en una guia d'estil

  Aprèn a dissenyar correctament el logotip de la teva marca personal o professional i a presentar-lo en una guia d'estil bàsica, on es mostrarà el disseny i la seva justificació. Farem variacions i aplicacions bàsiques del logotip (per impressió i web). (16:00)

 • Estratègies de comunicació empresarial a Twitter

  Si ja saps fer servir Twitter en aquesta activitat veurem usos avançats, estratègies i tàctiques per assolir objectius de comunicació i màrqueting a l'empresa. (16:00)

 • Aprèn a geolocalitzar, optimitzar rutes i integrar-ho en la teva plataforma

  En aquest curs aprendrem a fer ús de la geolocalització mòbil i les tecnologies involucrades, per poder situar un o diversos individus en el mapa, registrar tota la seva activitat en la nostra base de dades i com integrar-ho en la nostra plataforma web.... (16:00)

 • Gestiona bases de dades amb MySQL

  Aprèn a crear una base de dades, gestionar-la amb consultes SQL i connectar-la amb un web. (16:00)

 • EC189 - Fer networking: un món més enllà de les xarxes virtuals (x3)

  Ja deus saber què és el networking i, fins i tot, potser ja has fet alguna formació al respecte. Però ara toca anar una mica més enllà i posar-se en marxa. A partir dels teus objectius laborals, començarem a elaborar un estructurat pla d'acció que et... (18:00)