saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

10 de Desembre de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:00)

 • Iniciació als fitxers digitals i emmagatzematge (Nou Barris)

  Què és un arxiu digital? Com és guarda la informació en un ordinador? Vols saber com fer un document i com guardar-lo? T'expliquem com organitzar i treballar amb fitxers digitals. (09:00)

 • Estratègies de màrqueting digital i xarxes socials: comunica amb valors!

  Què diferencia el màrqueting amb valors del màrqueting de valors? És possible vendre els nostres productes i serveis a través d'eines i estratègies que reflecteixin com funcionen els projectes d'economia solidària? En aquesta càpsula reflexionem sobre... (09:30)

 • A Barcelona, qui m'ajuda a buscar feina?

  Informació i Orientació sobre recursos ocupacionals a la ciutat de Barcelona (09:30)

 • COM FER EL MEU PLA D'EMPRESA

  Tens un model de negoci però no saps com enfrontar-te al pla d'empresa? T'acompanyem en aquest procés, mostrant-te les eines i instruments per fer un bon pla de negoci. En aquesta càpsula t'ajudem a posar en relleu la importància de l'estratègia en el... (09:30)

 • Gestiona la teva empresa amb ODOO, un ERP de programari lliure (Nova!)

  Odoo és una aplicació per a la gestió integrada de l'empresa (ERP) en programari lliure. Es tracta d'un programari modular dissenyat per a PIMEs que pot instal·lar-se en servidors propis sense cost de llicència o utilitzar-se en mode "cloud". En aquest... (09:30)

 • Aplicacions al servei de la mobilitat urbana (NOVA!)

  "Carsharing", "Carpooling", "Motosharing", són alguns dels conceptes que lideren la revolució de la mobilitat a les ciutats. Amb aquesta càpsula coneixerem les principals plataformes dedicades a la millora de la mobilitat urbana i la tecnologia que porten... (09:30)

 • InDesign: disseny i maquetació de publicitat visualment atractiva

  Necessites millorar els teus coneixements per dissenyar correctament el teu material corporatiu amb Indesign? La imatge corporativa dels teus documents diu molt de la teva empresa. Aprèn totes les tècniques i trucs d'una forma pràctica per crear els... (09:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:30)

 • Dissenya el pla de Social Media de la teva empresa

  Defineix l'estratègia en xarxes socials, crea un pla tàctic i coneix com gestionar de manera efectiva els recursos digitals. (09:30)

 • COACHING LABORAL PER A DONES (Horta-Guinardó)

  Ets dona i estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'una COACH establiràs estratègies de posicionament i comunicació que... (09:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (09:30)

 • Taller pràctic de Ecommerce: com començar a vendre avui (NOVA)

  Si t'agrada començar a comercialitzar els teus productes/servei, però et sembla complex, en aquest taller t'ajudarem a posar la teva botiga ecommerce a funcionar, realitzant una primera venda de prova. Les persones assistents necessitaran un compte actiu... (09:30)

 • Wordpress: instal·lació en ordinador i en servidor

  Per fer funcionar un CMS (com Wordpress, Moodle o Prestashop) s'ha d'executar en un entorn concret. Coneix els dos entorns de creació: Local i Servidor (hosting), quines son les diferències i crea l'entorn local en el teu equip amb XAMPP. (10:00)

 • Vols treballar d'Operari/ària de Logística a DECATHLON del Prat?

  En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa DECATHLON i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip d'Operaris/àries de la Plataforma Logística Decathlon EL PRAT. És imprescindible SER ESPORTISTA HABITUAL,... (10:00)

 • Itineraris de descoberta del món cooperatiu als barris

  . Percebre el cooperativisme com una alternativa real al model econòmic actual. . Comprendre com es desplega l¿Economia Social i Solidària per cobrir els cicles de l¿activitat econòmica, visitant experiències històriques i actuals d¿autogestió... (10:00)

 • Comença a navegar per la xarxa (Nou Barris)

  Navegar per la xarxa és imprescindible per poder accedir a milers de continguts, no t'ofeguis entre la informació i aprèn tot el que necessitis sobre la xarxa. (10:30)

 • RF27 - Vine i practica l'entrevista de feina (x2) (Nou Barris)

  L'entrevista de feina resulta un moment decisiu en els processos de selecció. Conèixer en profunditat per a què serveix, quines formes adopta i què valoren les organitzacions, augmenta les possibilitats d'èxit i redueix l'angoixa. T'agradaria conèixer els... (11:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (11:30)

 • EC179 - Comunicació, la clau del teu èxit (x2)

  Et venen a la ment noms de grans personatges de la comunicació? Si vols conèixer els seus secrets i quines eines i estratègies utilitzen amb habilitat i eficàcia per fer arribar el seus missatges, aquest és el teu curs. Aprendràs a potenciar els teus... (12:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (12:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • EC169 - Autoconfiança: confia en el teu talent i sigues feliç (x3)

  L'autoconfiança ha de ser l'eina clau per aconseguir donar un pas endavant i trobar la nostra millor versió. A partir de conèixer i connectar amb la nostra essència (missió, visió i valors), de ser conscients del nostre talent (creences, emocions,... (15:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:00)

 • Màrqueting per empreses que comencen

  En aquesta sessió la persona emprenedora coneixerà les variables més importants a tenir en compte per desenvolupar l'apartat de màrqueting del pla d'empresa.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat gratuïta

   (15:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:30)

 • Creació de mapes interactius amb Leaflet (NOVA!)

  Inserir un mapa és una tasca present a quasi totes les pàgines web, per informar a la persona usuària d'una ubicació d'una empresa, esdeveniment o inclús un punt de recollida. Actualment moltes de les principals aplicacions utilitzen maps amb... (15:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • OC30 - Tens clar quin és el teu objectiu professional? (Horta-Guinardó)

  Què passa quan el meu objectiu és saber quin és el meu objectiu? En aquesta activitat t'acompanyarem a repensar la trajectòria, les sortides professionals i què cal fer per aconseguir-ho. (16:00)

 • Planificació: com fer el calendari de continguts per xarxes socials (NOVA!)

  Tenir les teves xarxes socials actualitzades amb continguts coherents amb la nostra marca i alineats amb els nostres objectius resulta casi impossible sense planificació. En aquest curs descobriràs els avantatges de treballar amb calendari i podràs fer-te... (16:00)

 • Google Adwords: crea una campanya de publicitat contextual

  Planifica i fes el seguiment de la teva publicitat en els cercadors. (16:00)

 • Com utilitzar internet per a la investigació de mercats i analitzar competidors

  En qualsevol procés empresarial el creixement pot ser dins el mercat interior o exterior, però és clau analitzar-lo i veure si hi ha potencial de creixement, així com qui són els principals competidors. Actualment Internet ens ofereix eines per fer... (16:00)

 • Photoshop: retocs fotogràfics automatitzats amb tècniques professionals

  Necessites millorar els teus coneixements d'algunes eines de Photoshop? Aquesta és una activitat pràctica on treballarem les eines avançades de Photoshop per realitzar millores professionals a les teves fotografies digitals. Aprendrem les tècniques de... (16:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (16:30)

 • Disseny 3D amb OpenSCAD i FreeCAD per a professionals i PIMES (NOVA!)

  Aprèn a dissenyar per poder prototipar i imprimir en 3D, i aplica-ho. OpenSCAD és un programa gratuït que ens permet entendre el disseny de formes paramètriques escrivint codi. Ideal per les persones que es volen iniciar en el món del disseny 3D. Amb... (17:00)

 • CoAgenda com a eina de difusió de les activitat de l'ESS: Vine a coneixer tot el que et pot oferir

  La CoAgenda vol ser Altaveu de les activitats organitzades des d'entitats i empreses de l'àmbit Economia Social i Solidària i Innovació Social a Barcelona (àrea metropolitana). Objectiu general de la CoAgenda és comunicar les activitats de l'economia... (18:00)

 • EC218 - L'aventura del canvi: 6 disposicions pel viatge (x2)

  En un entorn volàtil, complex i ple d'ambigüitat, conviure amb situacions noves esdevé una necessitat. Per aquest motiu cal equipar-nos amb recursos que permetin adaptar-nos, ser flexibles, innovar i gestionar la incertesa del canvi. (18:00)