Publicador de continguts

null Els Punts de Defensa de Drets Laborals reforcen l'atenció presencial

Una consulta en un Punt de Defensa dels Drets Laborals, a l'edifici de Nou Barris Activa

Els Punts de Defensa de Drets Laborals reforcen l'atenció presencial

El servei, adreçat a qualsevol persona que vulgui rebre assessorament professional, obre un nou espai al districte de Sarrià-Sant Gervasi

Barcelona, 22 d’oct. 2021

Els Punts de Defensa de Drets Laborals (PDDL) de Barcelona Activa tornen a funcionar a ple rendiment. El servei gratuït s’impulsa amb l’objectiu d’assessorar persones que tinguin dubtes o consultes laborals i compta amb la col·laboració d’organitzacions sindicals i entitats locals. Tota persona que ho vulgui pot ser atesa de forma presencial o online per part d’una advocada laborista, independentment de la situació professional i administrativa.

A més, durant aquest mes s’han ampliat els punts d’atenció amb un nou espai d’assessorament presencial al districte de Sarrià-Sant Gervasi, ubicat al Centre Cívic Vil·la Urània. Per accedir-hi, s’ha de reservar amb cita prèvia durant l’horari de dimarts de 9.30 hores a 13.30 hores, de forma quinzenal. A dia d’avui, hi ha Punts de Defensa de Drets Laborals que ofereixen consultes presencials personalitzades en tots els districtes de la ciutat.

Si necessites ajuda o suport en relació als teus drets laborals, pots demanar la teva cita presencial o telefònica entrant al web o trucant al telèfon 900 533 175. També pots consultar els Punts de Defensa de Drets Laborals que et quedin més a prop.