Publicador de continguts

null Barcelona Activa premia els projectes innovadors del programa Emprenedoria Social

Bleta rebent el premi del programa d'Emprenedoria Social

Barcelona Activa premia els projectes innovadors del programa Emprenedoria Social

La iniciativa Bleta, una tablet per a gent gran, s’ha convertit en la start-up guanyadora de la sisena edició dels guardons

Barcelona, 29 de set. 2021

Barcelona Activa ha lliurat els premis a tres de les empreses emergents que han participat a la sisena edició del programa Emprenedoria Social. Aquesta iniciativa acompanya la posada en marxa i el desenvolupament de projectes amb capacitat transformadora, socialment responsables i viables a nivell econòmic.

El programa té l’objectiu de convertir Barcelona en una ciutat referent en un model d’emprenedoria amb un impacte social positiu pel planeta. En aquesta edició, més de 100 projectes han treballat la seva idea de negoci a través de sinergies amb altres persones emprenedores. La convocatòria també ha comptat amb la col·laboració d’EADA, la Sala Beckett i Tàndem Social.

L’empresa guanyadora ha sigut Bleta, premiada amb una aportació de 12.000 euros i amb l’accés a una incubadora de Barcelona Activa. Aquesta start-up ha dissenyat una tauleta adaptada per a gent gran amb l’objectiu d’apropar les noves tecnologies a aquest sector de població i fer front a la bretxa digital.

Dues start-ups més han rebut un reconeixement com a finalistes dels premis. El primer guardonat ha sigut Baiau, que ha impulsat la creació d’un obrador per a productes de fleca. La iniciativa busca la inserció laboral de les persones sense llar i ha rebut una recompensa de 6.000 euros. L’altra distinció l’ha rebut el projecte Gira Por Las Casas, una plataforma web que permet organitzar shows culturals en cases i espais privats, que ha rebut una dotació de 3.000 euros.

Si vols participar en la següent edició, consulta tota la informació en aquest enllaç