Publicador de continguts

null Blue-Up, un nou programa de suport a projectes d'economia blava

La portada del programa Blue Up

Blue-Up, un nou programa de suport a projectes d'economia blava

La iniciativa d'emprenedoria innovadora té l'objectiu de donar suport a la creació i creixement d'empreses del sector blau

Barcelona, 27 de jul. 2022

Barcelona Activa estrena un nou programa empresarial per enfortir la creació de nous projectes a la ciutat: Blue-Up. Es tracta d’una iniciativa innovadora d’emprenedoria per donar suport a la nova creació i creixement de les empreses que formen part del sector de l’Economia Blava.

El programa s’ha creat juntament amb dos socis com el Port de Barcelona i Costa Cruceros. A més, compta amb altres entitats col·laboradores amb coneixement del sector com la UPC, el Barcelona Clúster Nàutic, Seastainble Ventures i Aticco. La iniciativa està dirigida a empreses locals, ja que els projectes seleccionats hauran de tenir seu fiscal i social a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Les empreses interessades poden presentar candidatura fins al 26 de setembre i es farà una selecció a través d’entrevistes. En la primera fase, s’anunciaran els 20 projectes seleccionats que participaran en un bootcamp intensiu. Després del seminari, hi haurà un Demo Day on es farà la tria definitiva d’un màxim de 15 projectes que participaran durant tres mesos en el programa.

El sector de l’economia blava inclou empreses molt variades, que pertanyen a la nàutica, els esports aquàtics, la construcció i el manteniment naval, les activitats portuàries, l’energia blava, la pesca sostenible i la bioeconomia, el tractament d’aigües, el turisme, la biotecnologia, els nous materials nàutics o ecodisseny, el software blau, el transport i la logística marina, entre d’altres.

Si t’interessa participar en el programa, envia la teva candidatura fins al 26 de setembre. Més informació en aquest enllaç.