Publicador de continguts

null El Barcelona International Community Day torna a la ciutat

Cartell del Barcelona International Community Day

El Barcelona International Community Day torna a la ciutat

L'Ajuntament de Barcelona organitza una fira pensada com un punt de trobada de l’ecosistema del talent internacional

Barcelona, 15 d’oct. 2021

Barcelona Activa formarà part de la setena edició del Barcelona International Community Day 2021. Un punt de trobada internacional i digital entre empreses, ONG’s, institucions i escoles amb un interès comú: connectar talent. La fira, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, se celebrarà el proper 23 d’octubre al Museu Marítim de Barcelona.

La jornada inclourà activitats presencials i online amb l’objectiu de fer networking i compartir interessos, informació, coneixements i passió. Se celebraran conferències i tallers sobre teletreball, interculturalitat, noves oportunitats i lideratge empresarial, entre d’altres. Barcelona Activa també participa en la trobada a través d’actes sobre temes com la recuperació del talent local que ha emigrat durant les crisis recents.

A més, representants de l’agència formaran part de xerrades i tallers sobre la creació d’un projecte de negoci des de zero, la reactivació i incursió laboral i la millora del perfil professional i de la carta de presentació. Una oportunitat per conèixer de forma pràctica la mesura de govern Barcelona, ciutat de talent.

Si vols connectar amb el talent internacional, pots inscriure’t i consultar més informació sobre la fira en aquest enllaç.