Publicador de continguts

null Arrenca la segona edició del cicle d'InnoDiàlegs

Cartell de les xerrades del cicle d'InnoDiàlegs 2022

Arrenca la segona edició del cicle d'InnoDiàlegs

El pròxim 10 de febrer es posa en marxa un nou conjunt de xerrades i masterclass sobre innovació empresarial, impartit al Cibernàrium

Barcelona, 02 de febr. 2022

La segona edició del Cicle d’InnoDiàlegs ja té data d’inici: el proper 10 de febrer de 2022. La iniciativa consisteix en un conjunt de xerrades motivacionals i capacitadores sobre innovació i gestió empresarial. Impulsat pel Cibernàrium i desenvolupades amb la col·laboració de PIMEC i 22@Network, el cicle es dirigeix a start-ups, petites i mitjanes empreses. 

La segona edició comptarà amb cinc noves ponents de luxe: Natalia Olson, Cecilia Tham, Mar Galtés, Clara Navarro i Catalina Balseiro. Totes elles, a través de les seves sessions i xerrades, guiaran les persones assistents pel camí de la innovació en el món de l'empresa. En les sessions es debatrà sobre les noves tendències i models del sector, la innovació amb impacte social i ambiental i la validació tecnològica de l’empresa, entre d’altres.  

 El primer Innodiàleg es titula ‘Com gestionar el creixement empresarial: innovació, talent i internacionalització’ i compta amb la participació de la inversora i antiga assessora de Barack Obama Natalia Olson Urtecho. L’activitat tindrà lloc el 10 de febrer i encara disposa de places disponibles, t’hi pots inscriure clicant a aquest enllaç.  

Si tens interès per alguna de les sessions, consulta aquest enllaç.