Publicador de continguts

null Barcelona Activa obre un servei d'atenció al talent internacional

Una de les pantalles amb informació de la nova oficina Barcelona International Welcome Desk

Barcelona Activa obre un servei d'atenció al talent internacional

L'edifici MediaTIC estrena una oficina de benvinguda per facilitar l'arribada de persones d'altres països que vulguin treballar, estudiar, invertir o viure a la ciutat

Barcelona, 24 de nov. 2021

El Barcelona Internacional Welcome Desk ja és un fet. Barcelona Activa acaba de posar en funcionament un nou punt d’informació per facilitar l’acollida de persones estrangeres que arriben a Barcelona per viure, treballar, emprendre o invertir. L’oficina de benvinguda al talent internacional estarà ubicada a l’edifici MediaTIC del 22@ i compta amb la participació de l’Ajuntament de Barcelona.

L’objectiu del nou servei municipal se centra en facilitar i establir l’arribada del talent internacional a la ciutat. S’hi pot rebre informació, suport i assessorament, però també permet accedir als serveis i a ajuda per dur a terme tràmits administratius. També s’ofereix un Welcome Pack, que inclou un conjunt de guies i publicacions d’utilitat per a persones que acaben d’aterrar a la ciutat.

L'oficina està dirigida a perfils molt diversos: persones que treballen en sectors econòmics rellevants per la ciutat, personal investigador vinculat a universitats, entitats empresarials o centres de I+D+I, persones que es traslladen a Barcelona per dur a terme alguna inversió, persones emprenedores o bé estudiants.

El servei ofereix atenció presencial a l’edifici MediaTIC (carrer de Roc Boronat, 117) o bé de manera telemàtica i pots demanar cita al web. Si vols tenir més informació sobre aquest servei, fes clic aquí.