Publicador de continguts

null Noves jornades i activitats de networking LIDERA

Les entitats que formen part de l’Espai LIDERA celebren activitats per a la millora laboral de dones professionals, directives i emprenedores 

Noves jornades i activitats de networking LIDERA

Les entitats que formen part de l’Espai LIDERA celebren activitats per a la millora laboral de dones professionals, directives i emprenedores 

Barcelona, 10 de juny 2024

L’espai LIDERA continua creixent i les entitats que hi participen organitzen tallers i jornades per a dones professionals, directives i emprenedores. Les associacions treballen per la igualtat d’oportunitats en el sector empresarial i ofereixen suport i acompanyament a totes les dones que volen créixer professionalment. 

Durant aquesta setmana, es duran a terme diferents activitats impulsades per les organitzacions membres de LIDERA. El pròxim 12 de juny, Barcelona Women's Network celebrarà una formació per millorar la manera de parlar en públic en castellà. La trobada del Club d'Oratòria per a Dones està dirigida a la comunitat internacional i s’enfoca en aprendre tant a fer xerrades improvisades com presentacions elaborades. 

L’endemà, 13 de juny, PWN Barcelona organitza un workshop en anglès amb el títol "Assertive Communication: Stand Out with Confidence". El taller se centra en aprendre habilitats pràctiques de comunicació de manera interactiva i ajudar-te a aconseguir que les teves idees siguin escoltades a les reunions. 

La setmana es tancarà divendres 14 amb la jornada de networking LIDERA anomenada "El poder de la teva presència". L’Auditori Cibernàrium 22@ acollirà una trobada en què tindràs l’oportunitat de connectar amb altres dones i conèixer la importància de la comunicació no verbal. 

Descobreix la resta de jornades LIDERA i totes les activitats que les empreses compromeses organitzen en aquest espai de coworking al següent enllaç!