Publicador de continguts

null Arriba la novena edició del Barcelona Mentoring Programme

Un moment de l'acte de presentació de la 9a edició del Barcelona Mentoring Programme

Arriba la novena edició del Barcelona Mentoring Programme

Arrenca el programa impulsat des de l'Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa per assessorar i acompanyar persones emprenedores

Barcelona, 02 de des. 2021

El Barcelona Mentoring Programme es tracta d'un programa en què persones empresàries, amb anys d’experiència i referents en el seu sector, acompanyen a persones emprenedores durant la seva trajectòria. Consisteix en un servei de mentoria i assessorament en el que tot el procés es desenvolupa a partir de la metodologia del Venture Mentoring Service.

El programa té 8 mesos de durada i s’inicia amb una captació de candidatures. Durant l'actual mes de desembre també es duran a terme les primeres reunions de mentoring, que finalitzaran al juny de 2022. En total, es portaran a terme un total de 6 reunions on cada persona emprenedora es reunirà amb 3 mentors i mentores per intercanviar reptes i inquietuds en el sector estratègic de les vendes, la promoció internacional i l'organització interna, entre d'altres.

La finalitat del projecte se centra en fomentar l'acceleració de noves empreses, que puguin generar nous llocs de treball i que, d’aquesta manera, s'incrementi i es reforci el teixit empresarial.

Si vols més informació sobre el programa, consulta aquest enllaç.