Publicador de continguts

null Barcelona acull una nova edició del Biz Barcelona i el Saló de l'Ocupació

BIZ i Saló de l'Ocupació 2020

Barcelona acull una nova edició del Biz Barcelona i el Saló de l'Ocupació

Tots dos esdeveniments se celebren conjuntament entre el 9 i l'11 de novembre al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona

Barcelona, 23 de set. 2021

El Biz Barcelona i el Saló de l’Ocupació tindran lloc durant el proper mes de novembre per contribuir a la reactivació econòmica de Barcelona i promoure el talent de la ciutat. Els dos esdeveniments se celebraran de forma conjunta al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona i estan dirigits a persones emprenedores, autònomes i pimes.

Aquest congrés de l’ecosistema emprenedor s’allargarà durant tres dies, del 9 a l’11 de novembre, i comptarà amb més de 200 ponents i 120 conferències. Un espai emmarcat en la setmana del talent que té com a objectiu impulsar i connectar talent i innovació i reactivar els negocis i l’activitat empresarial.

Les jornades inclouran consells i debats sobre el sector de l’emprenedoria per posar en comú casos reals i noves perspectives amb professionals d’aquest àmbit. També es presentaran les eines i solucions necessàries per impulsar un negoci i fer-lo créixer i es conversarà sobre la innovació a les empreses.

A més, durant el Biz Barcelona i el Saló de l’Ocupació es desenvoluparan tallers i activitats de networking per connectar i compartir el talent. També s’hi celebraran els premis ‘Barcelona mai s’atura’, uns reconeixements per donar visibilitat a la feina de pimes, entitats i persones emprenedores que han innovat en la transformació del seu negoci.

Per a més informació, pots consultar aquest enllaç.