Publicador de continguts

null Nova convocatòria per vendre locals de planta baixa a Sants-Montjuïc

Carrer de Sants

Nova convocatòria per vendre locals de planta baixa a Sants-Montjuïc

L'Ajuntament de Barcelona obre un procés de compra d'espais comercials per reactivar l’economia de proximitat en el marc del programa ‘Amunt persianes’

Barcelona, 17 de set. 2021

Amb l’objectiu de reactivar l’activitat econòmica dels comerços de proximitat de la ciutat, l’Ajuntament de Barcelona ha obert una nova convocatòria per a la compra de locals de planta baixa a Sants-Montjuïc. El consistori ha iniciat un procés d’adquisició d’aquests espais comercials al districte per un valor total d’1,6 milions d’euros.

Amb els locals adquirits, es crearà una cartera de Baixos de Protecció Oficial (BPO) per destinar-los a l’establiment d’activitats econòmiques a peu de carrer. La convocatòria per aspirar a aquests equipaments s’obrirà per a persones individuals, societats, entitats i empreses constituïdes que disposaran d’un contracte d’arrendament sense avals ni fiances de fins a 5 anys de durada.

Els locals de planta baixa són un actiu estratègic per la ciutat. En els últims anys, la desocupació ha augmentat i actualment hi ha 5.300 espais comercials buits a Barcelona. Per això, s’impulsa el programa ‘Amunt persianes’, amb la col·laboració de Barcelona Activa. La iniciativa posa el focus en la dinamització de locals de planta baixa de la ciutat per reduir el nombre d’espais buits i fomentar una ocupació sostenible.

Les sol·licituds es poden enviar fins al 29 de setembre. Si vols més informació, consulta les condicions del programa aquí!