Publicador de continguts

null La conciliació i els usos del temps de treball, a debat a la jornada del Pacte del Temps

Jornada 'El futur del temps de treball'

La conciliació els usos del tiemps de treball, a debat a la Jornada del Pacte del Tiemps

La jornada està emmarcada en el Pacte del Tiemps de Barcelona, un acord de ciutat per una organizació del tiemps més saludable, igualitària i eficient, impulsat per l'Ajuntament de Barcelona i amb la col·laboració d'organizacions socials i econòmiques

Barcelona, 05 d’oct. 2020

La setmana passada va tenir lloc la Jornada Virtual 'El futur del temps de treball', una jornada on es va debatre sobre la conciliació i l'organització corresponsable en l'era digital, així com es va analitzar l'impacte de la crisi en la vida de les empreses i organitzacions i en l'economia de la ciutat.

La jornada està emmarcada en el Pacte del Temps de Barcelona, un acord de ciutat per una organització del temps més saludable, igualitària i eficient, impulsat per l'Ajuntament de Barcelona i amb la col·laboració d'organitzacions socials i econòmiques de la ciutat.

L'objectiu del debat va ser posar en valor la necessitat d'obtenir noves formes d'organització del temps de treball per aconseguir empreses més productives, per captar i retenir el talent, fomentar la ocupació, garantir la igualtat de gènere com a valor empresarial, i incrementar la satisfacció de les persones treballadores.

En paraules de Jaume Collboni, primer tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona: "El teletreball ha vingut per quedar-se i s'ha de modular el que fins ara s'havia prioritzat sobre la conciliació".

Al final de l'acte es van entregar el Premi Barcelona a l'empresa innovadora en conciliació i temps 2019, amb el qual es reconeixen les bones pràctiques en matèria de gestió del temps. Les empreses guanyadores d'aquesta 8a edició van ser: Fundació Oxfam Intermón, Iterem, Acefat, Voxel Group i Suara Cooperativa.

Pots consultar aquest fil de Twitter @barcelonactiva per saber tots els detalls de la jornada.

Barcelona Activa segueix treballant per reforçar el seu compromís amb el desenvolupament de mesures que impulsin una nova cultura del temps de treball i que contribueixin a adoptar models de gestió del temps més eficients, sostenibles i inclusius. Mira aquest vídeo per saber més sobre l'estratègia del Pacte del Temps: