Publicador de continguts

null El JOBarcelona connecta talent jove i empreses a la ciutat

Una imatge de l'última edició de la fira JOBarcelona en format presencial, l'any 2019

El JOBarcelona connecta talent jove i empreses a la ciutat

El 31 de maig se celebra el congrés JOBarcelona 2022 per orientar en el sector formatiu i professional als i les joves de la ciutat

Barcelona, 25 de maig 2022

Arriba una nova edició del JOBarcelona al Camp Nou en format presencial. Un congrés internacional d'ocupació i orientació professional dirigit a persones amb titulació universitària, titulació júnior i estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS).

Barcelona Activa formarà part de l’esdeveniment amb un estand propi, que estarà dividit en tres espais: un punt d’informació i assessorament personalitzat, en temes com el CV i la recerca de feina; una zona de tallers i activitats; i un espai d’inscripció a la Plataforma Empresa-Ocupació, on el jovent es podrà donar d’alta en aquesta borsa de treball per conèixer les necessitats de les empreses i cercar la seva ocupació.

L’agència de desenvolupament local també portarà a terme diferents activitats i xerrades presencials al llarg de la jornada. Tractaran temes enfocats al públic jove per la recerca de feina i la millora professional: des de com millorar i marcar la diferència amb el currículum, fins a practicar l’Elevator Pitch, fer visible el seu perfil, afrontar una entrevista de treball, conèixer com potenciar el costat dret del seu cervell i molt més.

L'objectiu d’aquesta fira se centra en connectar el talent de les persones usuàries joves amb les necessitats de les empreses. Per això, des de Barcelona Activa informarem de tots els nostres serveis, com la formació, el coaching laboral, l’accés a ofertes de feina, l’assessorament personalitzat i l’emprenedoria.

Els i les joves tindran l’oportunitat de trobar feina, pràctiques, beques, conferències, tallers, entrevistes i orientació professional. A més, tindran contacte directe amb les empreses, fer networking a nivell nacional i internacional i trobar les sortides professionals que més s’ajusten al seu perfil.

Si necessites més informació sobre el JOBarcelona i les nostres activitats i tallers, consulta aquest enllaç i registra’t de forma gratuïta a la fira.