Publicador de continguts

null L'IoT Solutions World Congress aterra a Barcelona

Una mostra de com serà l'estand on participa Barcelona Activa a la fira IoT

L'IoT Solutions World Congress aterra a Barcelona

La fira sobre solucions tecnològiques i disruptives per al sector industrial se celebrarà entre el 10 i el 12 de maig

Barcelona, 28 d’abr. 2022

La fira IoT Solutions World Congress torna a Barcelona entre el 10 i el 12 de maig. El congrés internacional sobre solucions tecnològiques i transformació industrial arriba a la ciutat i s’ubicarà al pavelló 4 de Fira Gran Via. L’esdeveniment coincidirà amb la celebració de l’ISE i inclourà exhibidors d’empreses amb innovacions d’intel·ligència artificial i s’hi duran a terme conferències, actes i experiències inspiradores.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, participarà al congrés amb un estand on podràs informar-te dels serveis i programes de l’agència relacionats amb la tecnologia i la innovació. Enguany, l’estand també acollirà una vintena d’empreses relacionades amb Barcelona Activa, que podran presentar els seus projectes i donar visibilitat als seus productes:

L’estand també acollirà diferents activitats per donar veu a estratègies relacionades amb l’impuls de Barcelona, consulta les més destacades a continuació:

- Dimarts 10 de maig

11 hores: Pitch d'empreses de l'estand de Barcelona i la Generalitat.

16 hores: Sentilo: una plataforma IoT creada per ciutats per a les ciutats.

- Dimecres 11 de maig

10.30 hores: presentació i acte de cloenda del Programa per a empreses dels polígons industrials.

12 hores: Pitch d'empreses de l'estand de Barcelona i la Generalitat.

16 hores: Taula rodona “Prototipatge empresarial: casos reals de reptes i solucions”.

- Dijous 12 de maig

10 hores: xerrada "Com finançar la disrupció i no morir en l'intent".

El nostre estand també inclourà un show room amb vuit empreses que exposaran productes i un mostrador dirigit al públic internacional i estranger. A més, s’hi podrà trobar un videowall, un espai àgora per fer networking on s’organitzaran actes i una petita barra de food corner d’Incapto, una empresa incubada per Barcelona Activa.

T’esperem del 10 al 12 de maig a la fira internacional de la transformació industrial. Si necessites més informació sobre l’IoT Solutions World Congress, consulta aquest enllaç.