Publicador de continguts

null Barcelona Activa inaugura un nou equipament per a joves

Una de les activitats durant la inauguració va ser el taller floral.

Barcelona Activa inaugura un nou equipament per a joves

L'agència estrena el Convent de Barcelona Activa, un nou espai dirigit a joves i entitats de la ciutat per impulsar la formació i l'ocupació juvenil

Barcelona, 21 d’oct. 2022

Estem d’estrena! Barcelona Activa ha inaugurat un nou equipament d’acompanyament laboral i assessorament per a joves. El Convent de Barcelona Activa oferirà activitats i serveis amb l’objectiu d’impulsar la formació, la recerca de feina i les aptituds emprenedores. El nou espai de 1000m2 està situat al centre de la ciutat i té una capacitat per acollir unes 300 persones.

Al Convent s’hi oferiran molts serveis i activitats d’assessorament i orientació professional. Es posaran en marxa programes d’orientació laboral, consells i recursos per trobar feina, espais on preparar el videocurrículum, accés a ofertes de feina i serveis de coaching laboral. L’equipament també està dotat amb àrees de treball amb tecnologia de lliure accés. A més, el Convent de Barcelona Activa està obert a totes aquelles entitats locals que vulguin impartir sessions formatives a joves de forma gratuïta.

L’acte d’inauguració ha comptat amb diferents activitats com tallers florals, tatuatges i carregadors portàtils amb personalització en 3D, entre d’altres. A més, s’ha celebrat un final de festa amb concerts i ball en directe, amb les actuacions del Taller de Músics, DJ Koalekay, Bigwé, Kulumku i l’entitat Xamfrà com a protagonistes. 

Pel que fa a la tasca de Barcelona Activa, durant el 2022 fins a 1.200 joves han presentat el seu currículum a les ofertes de feina que gestiona l’agència amb vacants d’empreses de la ciutat. De fet, 500 joves han accedit a un contracte laboral a través d’aquest servei.

Pots informar-te i estar al dia de les novetats del Convent a través de les nostres xarxes socials per a joves, a Tik Tok i Instagram (@barcelonactiva i @jomesbarcelonactiva). Aprofita tots els recursos i espais com el Convent de Barcelona Activa per introduir-te en el mercat laboral. Aquest nous perfils s’aproparan al teu dia a dia i et donaran les ales que necessites per orientar i construir el teu futur professional.

Consulta tots els serveis i recursos per a joves en aquest enllaç.